אהההההההלן!!!!

LILO digital

New member
אהההההההלן!!!!../images/Emo24.gif

היי!! הגעתי! מה נשמע? מה העניינים? מה קורה?? אירע נס: מרציפלוח (המחשב הענתיקה שלי) נכנס לי פתאום לפורומים של תפוז!! איזו שמחה!! אני לא אתפלא אם הוא ייתקע פתאום שוב, אבל עד שישתגע שוב - נתקעתם איתי! יההההה! איך התגעגעתי!! אז מה המצב??

DiGiHiLa

New member
לללללליללללללללוווווווו!!

התגעגענו....מה קורה?????

יאקומו

New member
לילו!!!!!!!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

כמה זמן לא היית פה?! התגעגעתי!!!! (יותר נכון התגעגענו...)

LILO digital

New member
תודה, תודה לכולם!...../images/Emo9.gif

אני מצטערת שההודעה הזאת מתאחרת ביום... אבל זו לא אשמתי אלא אשמת מרציפלוח (יש לכם מושג איזה עינוי זה היה לראות את כל ההודעות היפות שלכן, לנסות להגיב על כל אחת ולהיתקל שוב ב"חלה טעות, נסו מאוחר יותר" שתקע לי המחשב המניאק הזה???... אבל לשמחתי הוא שוב מכניס אותי פתאום, ואני ממהרת לנצל את זה ולדבר איתכם) גם אני התגעגעתי אליכן! מואה * מואה * מואה (=נשיקות) בשמחה אני אשתתף בפיק החדש - אם מרציפלוח יאפשר. אז מה המצב??? כמה טוב להיות פה שוב!!

יאקומו

New member
אה, קני גירל...

לילו לא מכירה את השם החדש שלך... (או שכן?
מתי הייתה נפעם האחרונה שהיית פה, לילו?) תזכירי לה מי את...

לילו!!!!!!!!!!!!!!

התגעגעתי אלייך!!!!!!! המצב אצלי מצוין!!!מה איתך?? יש לך אייסיקיו?איימל?משהו??????אני התגעגעתי מאוד!!!!!!מאוד מאוד!!! רק לפני יומים בערך חשבתי לעצמי כמה זמן לא דיברנו!!וקראתי שוב את הסיפור "אהבה דיגיטלית" ונזכרתי איך הכל התחיל!!חחחחחח...ממש אבל ממש התגעגעתי!!!!!!!!!

את חייבת להתעדכן בהכל!!!

יש פיק משותף!הפיק על שני!אני אשמח עם תשתתפי בו!!!ויש עוד המון המון דברים!!!

LILO digital

New member
יש! מרציפלוח עובד (בינתיים). אז...

מה העניינים? מי זה בן (שמגיע לו מזל טוב)? ואיפה ליסטה?? (היא בטח מתכננת לי גרזנים חשמליים בגלל שאני כבר בקושי בפורום... ^-^)

האחת niki

New member
אני לא מכירה אותך אבל

ברוכה השבה
קראתי את הסיפור שלך במאמרים וחשבתי לעצמי(אני אוהבת לחשוב לעצמי):"מי זאת לילו?!"טוב,לא משנה.בקיצר אני ניקול(את יכולה לקרוא לי ניקי) ו...אהם...זהו.

רגע!רגע!

*מחבקת גם כן את לילו* עכשיו תעני לי על השאלות! מה קורה אצלך?? יש לך אייסיקיו?איימל?כל דבר שאפשר איתו לדבר איתך?????????

ריינמון

New member
לייילו!!!!!!!!!!

מה שלומך? ברוכה השבה את בטח לא זוכרת אותי אבל לא נורא(עם את לא כמובן)

Digi Lista

New member
../images/Emo18.gifיקירתי האהבלה חזרה../images/Emo123.gif../images/Emo8.gif../images/Emo3.gif

ואני שואלת את עצמי מה חטאתי ומה פשעתי שעליי לחיות בהרמוניה כאשר הודעות חזרה מאת יצורת ביצה עם שעועית חרדל,פטרוזיליה וקטשופ(שאני עוד צריכה לשלוח לה מכתב...)צצות לנגד עיניי??? הבושה. הכעס. העלבון. הדיכאון. ה
. הפחד. הטירוף. וכמובן ה
... אההה,אז חזרת. ידעתי. ידעתי שלא תוכלי לנטוש לנצח. ידעתי שתנצחי את האינטרנט המהיר ואת מרציפלוח. ידעתי פשוט ידעתי(*בטון של ילדה קטנה ומפונקת*)
הייתי צריכה לעצור את זה עוד קודם... סתתתאאאאםםםםםםםםםםםםםם,אין שמחה ממני שחזרת(למי שלא הבין או לא יודע,לילו היא אומנם אפרסמון מיובש אבל היא גם חברה ממש טובה שלי-בעיקר כי היא משחדת אותי
)
החיים מחייכים אליי בזמן האחרון
ואגב,את הגרזנים החשמלים כבר עזבתי,אני יותר מקורית...חכי ותיראי

למעלה