אהההההההה

zabcde

New member
אהההההההה

שלום אני יודעת שאני לא הכי קשורה לפה אבל אני בלחץץץ יש לי מחר מתכונת אני לא מצליחה ללמוד אליה כלום!!!!! ויש לי 150 עמודים!!!! אההההההההההההההההההההההההההה (הוצאת לחץ)

תרגעי!!

היי גם אני פה פעם ראשונה.. דבר ראשון תירגעי!!! קחי את זה בקלות.. תגידי לעצמך שאת תצליחי. קחי לעצמך שוקולד וכוס קולה קרה שבי מול הטלוויזיה משהו כמו 20 דקות ותגידי לעצמך שב-9 יהי מה את נכנסת לחדר סוגרת את הדלת ומתחילה ללמוד!! תקראי טוב את החומר כאשר את יודעת בוודאות שאת הולכת להצליח בגדול!! ושוב פעם- קודם תורידי לחץ! אגב, מתכונת במה?

רעיונות..

השיטה בה אני משתמשת היא לא רלוונטית כל כך למתכונת שלך כי היא מחר.. אבל באופן כללי אני אומר לך אותה כדי שאולי תעזרי בה לבגרות עצמה.. אני אישית מסכמת את החומר.. כן עד כמה שזה נשמע לא הגיוני לסכם כל כך הרבה חומר.. אני עוברת נוש נושא וכותבת לעצמי את הנקודות המרכזיות שבו.. אחר כך אני קוראת את הסיכומים מהמחברת ומהפר (לעיתים אני עושה סיכומים שמשלבים בינהם) ובסוף בסוף אני קוראת את כל הסיכומים שלי ומרחיבה לעצמי בראש את הנקודות ומה שאני לא יודעת להרחיב אני חוזרת עליו שוב.. יותר רלוונטי לך כרגע זה לקרוא הכל ברצף ובסוף לנסות לענות בראש או בכתב על שאלות ממבחנים קודמים שלך.. המון בהצלחה!!! את עושה את היחידה הראשונה או השנייה? מקווה שעזרתי.. תחזרי לספר איך הייתה המתכונת..

Stillwater

New member
בהצלחה! לי יש מחר בגרות...

באזרחות! והיום הייתה לי מתכונת וקבלתי 98 או 100 לא הבנתי בדיוק. הם עושים ממני צחוק.

Nimst

New member
דווקא לא כזה נורא..

אולי אם יותר אנשים בארץ היו יודעים על דמוקרטיה וזכויות היה פה יותר נחמד:)

בהצלחה!

בטח את מאוד מתרגשת.. בואי נגיד שההבדל בין 100 ל-98 הוא קטן ושני הציונים מצויינים.. איך זה שהפרש הזמן בין המתכונת לבגרות הוא כה קטן??

zabcde

New member
..

בהצלחה לכם בגלל שלא הצלחתי ללמוד וניסיתי... אני לא עושה מחר

Stillwater

New member
ווווווווווווווווווואאאאאאאאאייייייי

הייתה לי היום הבגרות! והיה ממש לא קשה! בגלל שיש לי מבחן בע"פ אני כבר יודעת את הציון... 87! ושתבינו...התחלתי ללמוד רק לפני שלושה שבועות! (כי אני היחידה שעשתה את הבגרות). אני עוד לא יודעת כמה זה עם המגן, אני צריכה לשאול את המורה מחר מה היה החליטה לגבי המגן, על כמה היא הגישה אותי.(במבחן בע"פ אפשר להגיש את המגן יחד עם ציון הבגרות)

Stillwater

New member
אה, ושחכתי להגיד לכם...

קבלתי 95 במתכונת באנגלית! (כמעט התעלפתי שראיתי את הציון) אבל ציון ההגשה לי הוא 85 בגלל מבחנים אחר במשך השנה ובגלל שלא עשיתי בספרות.

Nimst

New member
כל הכבוד:) ובהצלחה ואל תעשי את

הטעות שלי ותשכחי להביא רדיו. זה לא כיף.

למעלה