אהההההההה פרק 9

שיר m

Well-known member
אהההההההה פרק 9

אני במתח נוראי! זאת עונה מצויינת פרק ענק:)

mk77

New member
פרק 9 ופרומו לפרק 10 ../images/Emo58.gif

יא אללה איזה פרק!!!!!! כל סצנה היתה משובחת ביותר.. דקסטר מגלה על עצמו דברים חדשים וממשיך ברשלנות שמביאה את צ'ייס להבין מי הוא. החלקים בפאזל שנבנה מתחילים להתבהר, כולם יודעים על הקשר של דקסטר וצ'ייס וגם מתחילים להכיר את לומן (דב וקווין). דקסטר ולומן יצטרכו בקרוב מאוד לטפל בצ'ייס ומחלקת רצח תפנה לברר מי מחסל את כל האחראים לרצח. למי שראה את הפרומו, ברור שלידי יעשה הכל עכשיו כדי לחשוף את דקסטר ולצאת מלך. בפרק הבא הרי הוא ממש צופה בהם רוצחים והופך להיות האדם היחיד חוץ מלומן שממש רואה רצח של דקסטר (או לומן במקרה הזה). השאלה הגדולה של העונה היא האם שוב הכל יטוייח ע"י רצח של לידי (טיוח מלא כולל גם טיפול בקווין שיודע המון ) או שהקרובים ידעו (דב וקווין) ויחפו על דקסטר (מופרך פלוס)?? פאק איזה סדרה!!!

mk77

New member
תיקון ../images/Emo58.gif

מה שלידי רואה במצלמה הנסתרת זה את דקסטר מאמן את לומן לרצוח בשיטה שלו. אין שם גופה. לדעתי לא יהיה רצח בפרק הקרוב אלא רק הכנה ומשחק מוחות בין דקסטר לצ'ייס.

blah blah story

New member
../images/Emo58.gif

ואו! איזה פרק אדיר!! הסצינת סיום - מצמררת. שחקנים מדהימים! אני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל - מאסתר שמופיעה משום מקום?! מהמכות שדקסטר הכניס לאבא הזה.. מהתגובה של דברה כשהיא ראתה את לומן פעם ראשונה - וההפתעה של דקסטר שהוא לא חשב על זה שדברה מגיעה איתו הבייתה ולומן שם. והסוף. ואו.. שהג'ורדן מדבר עם לומן בטלפון - והיא בקושי מצליחה לנשום ועכשיו הוא הבין מי רצח את כל האחרים מסביב אוח...והפרומו לפרק הבא - איך נחכה עכשיו שבוע?! אני כ"כ הולכת לראות את הפרק הזה שוב בימים הקרובים

liron co

New member
../images/Emo58.gif

ווווווווווואו איזה פרק ענק, אין מילים!!!!!!!! כל שניה בפרק היתה פשוט גאונית! והסיום פשוט מטורף והפרומו לפרק הבא- מותח בטירוף!!

federer13

New member
פרק מכונן ללא ספק

אולי בפעם הראשונה דקסטר מתמודד מול יריב איכותי כמוהו שחושב כמה צעדים קדימה ופה נצטרך לראות איך הוא יתמודד מולו לאור ההתפתחויות והרשלנות במהלכיו של דקס שאופפת את העונה הזו. ניחושים איך תסתיים העונה? לומן ודקס?

o0Invisible0o

New member
../images/Emo58.gifלא פעם ראשונה..

גם טריניטי היה יריב איכותי שחשב כמה צעדים קדימה. פשוט דקס לא התרשל בעונה הקודמת ולקח לטריניטי הרבה יותר זמן לגלות מי הוא דקס, בעצם אולי לא, בכל זאת שלושה פרקים לפני הסוף זה פחות או יותר אותו הזמן בין שתי העונות לא? ובכלל לג'ורדן היה היתרון של לדעת את שמו האמיתי של דקסטר ועיסוקו האמיתי - כל הזמן. איך תסתיים העונה? אני אחשוב על משהו מבוסס ואחזור לכאן, אבל ככה בקטנה.. נראה לי שדב הולכת לגלות את האמת אודות דקסטר. לומן כנראה תמות..
לצערנו. ודקס ינצל ברגע האחרון, כמו בכל עונה. ג'ורדן צ'ייס ימות בוודאות ומעניין מי יהרוג את סטן.
נראה שהאומנת וקווין יחזיקו מעמד לעונה הבאה.

דנדוצקע

New member
../images/Emo58.gif

וואי היה פרק כל כך טוב! הסוף היה פשוט מצמרר!! העובדה שלידי מגלה לאט לאט הכל על דקסטר מלחיצה.... אבל אני מניחה שיעלימו את לידי כמו שהעלימו את השוטר ההוא בעונה ה-2.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo9.gif ממש מבסוטה על העונה הזאת..

וכל מה שכולם אמרו מעליי ^^ וגם - הפרומו!!
לא מאמינה שנותרו רק 3 פרקים, לפחות צפויים לנו שלושה פרקים מדהימים!!!

Witchcrafts

New member
"השקט שלפני הסערה"

ולמה? כי לא כל הפרק היה ענק, לדעתי. כלומר, כן, אחלה פרק בפני עצמו (בכל זאת, מדובר בסדרת מופת), אבל היו כבר פרקים שהשאירו אותי על קפיצים בכל דקה שחלפה. זה לא שהפרק היה משעמם או משהו, אלא שהוא היה יחסית קצת צפוי ורגוע, בלי קטעי "מה תכף יקרה", וזה מה שהפך את הסיום שלו (הסערה) לכ"כ מפתיע ואדיר (רוב הקרדיט, אם לא כולו, הולך לאיך שהם בנו את הסצנה האחרונה). אוף, רק עוד שלושה פרקים. |דומע|

אני חלוקה בדעתי על הפרק ../images/Emo58.gif (גם לפורומו)

מצד אחד - המתח שנבנה לאט לאט כל העונה מגיע לשיאו בכל החזיתות - ג'ורדן צ'ייס מגלה שלומן בחיים ושדקסטר עובד ביחד איתה, לידי מגלה יותר מדי דברים על דקס, דב ובטיסטה מתחילים לחשוד בקול (ולפי הפרומו - זה רק ילך ויתפתח משם). גם משולש לה-גוורטה-בטיסטה-דברה סופסוף הופך למעניין. בקיצור - ידענו שהעונה הזאת לא תאכזב
מצד שני - מתי בדיוק דקסטר הפך להיות כזה שמופי (כהגדרתה של חברה שעושה עכשיו השלמת צפייה בעונות קודמות)? ממתי הוא מצהיר הצהרות אהבה (ולא סתם הצהרות אהבה, אלא כאלה שנשמעות כנות!) בפני בתו החורגת? ממתי, לעזאזל, יש לו רגשות?

ממתי? כל הזמן!

פשוט בונים את זה לאט לאט. בעונה הראשונה-כשהוא מחליט לא לרצוח את אחותו החורגת וכן את אחיו הביולוגי. בעונה השניה- כשדקסטר אומר לסמל ג'יימס דוקס שכלוא בבקתה (ושתמיד שנא אותו) שאין לו רגשות ואז הבלש אומר לו בולשיט, תראה את עצמך(כלומר לזה שדקסטר כן מפגין רגש). אני חושב שזה היה הרגע הכי ברור שדקסטר מפתח רגשות. עונה שלישית- דקסטר לאט לאט מתלהב מזה שיש לו חבר חדש עונה רביעית- דקסטר מגדיר את עצמו כזאבה שמגינה על הגורים שלה. עונה חמישית- לאחר שריטה מתה, דקסטר מוציא את העצבים שלו על איזה אופנוען בשירותים ואביו אומר לו זה המעשה האנושי הראשון שראיתי אצלך מאז שריטה מתה כלומר זה היה סוג של פריקת תסכול. וכמובן כל הקטע שהוא אומר שהוא אוהב את בתו החורגת. לסיכום כל הרגשות נבנו לאט לאט במהלך כל העונות ולא רק בעונה הזאת. פשוט דאגו לבשל את הכל על אש קטנה עד שדקסטר הגיע לבגרות רגשית-מפסיכופט לאדם נורמטיבי(עד כמה שניתן)

למעלה