אההההההההה

למה???

New member
אההההההההה

טוב, אני כותבת את ההודעה לשם שחרור (אני לא מאמינה במה שכתוב פה באמת, פשט יש בי חלקים כאלה ואני מרגישה רצון לבטאות אותם. אולי בגלל שאף פעם לא התייחסתי אליהם כמעט...): בנים הם חרא! כן הם חרא! בנים זה דבר דפוק לחלוטין!!!! כאילו מי אתם שתחליטו בשבילי?! הלוווו אני יכולה להחליט בשביל עצמי! ולתת לי אלפי מחמאות ואז לא לרצות לגעת בי בכלל זה לא עסק! כאילו מה נראה לכם שאני!? מאיפה אתם יודעים אם אני אפגע או לא?! מאיפה זה בכלל?!?!? מה זה הקטע הזה? מה זאת אופנה חדשה?! אההההההההההההההההההההה בהעהעהעעהעהעהע ווווווואהההההההההההההה אני רוצה סקס! זהו

למה???

New member
חחח פתאום אני קולטת משהו...! ענק!

הרי הוא לא רצה שנגיע למצב מיני מאד כי (לפי מה שהבנתי) הוא לא יודע אם הוא רוצה עכשיו קשר ושאם לא יהיה קשר אז שאני לא אפגע... אבל הקטע הוא שאני רציתי סקס (לא יודעת אם ממש "סקס" אבל בכיוון)! הוא אמר שהוא רוצה סקס אבל... (לפגוע בי בלה בלה בלה) ובעצם מבחינתי זה היה כמו הסטיגמה על בנים שהם רוצים לזיין... (כאילו, ברור שהיה מעבר, אבל) ומבחינתו זה היה הפוך.. חי חי חי וזה כבר קרה לי פעמיים עם בנים! ועוד בנים שמאד רציתי! מעניין מה גורם לזה לקרות ואיך אפשר לשנות את זה לכך שאני לא "אפול" על בנים כאלה...

למה???

New member
תיקון/הבהרה

זה כבר קרה לי פעמיים עם בנים שמאד רציתי (והיו מעט מאד בנים שמאד רציתי)

kung fu

New member
../images/Emo6.gif קטעים ../images/Emo13.gif

האם אמרת לו שאת כן רוצה סקס, או לא סקס, אבל בכיוון של זה (מזמוזים וכו')?

למה???

New member
לא בטוחה שהבנתי את השאלה נכון אבל

אם כן הבנתי אז התשובה היא לא! לא אמרתי לו מה אני רוצה... ואני לא חושבת שאני ידעתי מה אני בדיוק רוצה

kung fu

New member
לא בטוחה שאני הבנתי ../images/Emo6.gif

איך את יודעת שהוא לא רצה לשכב איתך? הוא אמר לך את זה בסוף המפגש? ואם הוא אמר לך את זה, למה לא אמרת לו שאת רוצה לשכב או משהו בכיוון ושלא תיפגעי אם לא תהיו חברים? (איזה דו שיח מצחיק. מקווה שאנחנו מבינות אחת את השנייה
)

למעלה