אהההההההההה..!!!!

אהההההההההה..!!!!

http://popup.t-bn.de/~etvgmbh/tvtotal/show/frameset-s543-04.html הופעה חייייייי של די 12!!!!!!!..! בגרמניה..! עם מיי באנד חייבת להגיד שהופעה מצויינתתתתתתתת...! סויפט קצת איכזב אותי.. לא שר משו.. ביזארררר היה ענק אל תשאלו אותי למה אבל אהבתי ביותר את הבית שלו..! אמינם כרגיל היה מצוייןן הקטע של הסלסה הרג אותיי חח נראה לי שזה היה קניוויה וקון ארטיס חחחחח היה ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק איך שהם רקדו אהבתיייייייי...!! וחייבת להוסיף למרות המריבות הבלטי פוססקות שהיו על זה בהייד פארק.. שאמינםםםםםםם היה פשוטט מהמםםםםםםםםם עם הכובע הזה והסרט אמאאאאאאאאא הייתי אונסת אותוווו..!אין איןןןןןןןןן עליו..! אהה שיחרור קל.. חחח הייתי צריכה את זה.. אהבתי שביזאאר עשה שק קמח לאמינם חח חמודים..! ובגלל שאני נחמדההההה קבלו עוד מתנה..: http://popup.t-bn.de/~etvgmbh/tvtotal/show/frameset-s543-05.html זהההההה הראיוןןן שהיהה איתםםםם אךךך איזה מצחיקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק.. אממ כנראה שאמינם למד כמה קללות בגרמנית והוא לא התבייש להגיד אותם 10000 פעמים חח זה הרג את הקהל..! אממ תוכלו לראות שם כמה סצינות עירום חלקי של אמינם חחח כרגיל אהבתי את המשפט שלו " i show my ass evrywere" או משו כזההה... חחחחח ואז כמובן עוד מבט לשם חחחחחחחח.. ענקקקקק.. עוד חלום שהתגשם שאמינם עשה ווסטסיד..! זה בכללל הגשים לי כמה פנטזיות..!11..!! אךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך אל תשאלו אותי למה אני פשוט אוהבת אנשים שעושים ווסטסיידדדד.. 2פאקקקקקקק לוב יוווו אממ אמינם קצת השתלט על הראיון כהרגלו הם לא אמרו כלוםם (די 12) חוץ מכמה צעקות וכאלהה הם פשוט שתקו מסכנים במשפט אחד מרשל תסתום כבר.. חח ברצינות הוא לא שתק... קצת הזדמנות לחברייך השמנמנים לדבר חח ואם מדברים כבר הביאו להם ספה קטנה שמספיקה ל-2 אנשים והושיבו שם 4 שמנים וסרדין(חחח מושפעת מספיחס שראיתי אתמול אצל חברה..) זזה הצחיק אותייייי... עוד משו שהצחיק זה שחיקה את אמינם חחח אמינם נבהל ממנו.. ואיזזה קלוזאפ עשו עליו
מה הם מנסים לעשות? להרוג אותנו.? אךךך מה הייתי עושה לך מרשל מה..! אממ בראיון ביזאר עיצבן אותי לוידעת למה וקוניוה אחחח אני מתחילה להתאהב בו..
אמממ שיו כמה דיברתי קיצר אני יתן לכם לראות בשקט... והם מופיעים היום או ככבר הופיעו בטופ דה פופס זה משודר באיזה ערוץ גם בארץ נראה לי באר טי אל אני לא יודעת.. מישו יודע איזה ערוץ זה..?

כתבה על זה..

Rap superstar EMINEM stunned German TV viewers last night (6APR04), baring his bottom and swearing at host STEFAN RAAB. The hip-hopper and his crew D12 shouted "f***" throughout the interview on show TV TOTAL, because they knew German producers wouldn't edit the footage. Eminem also told Raab he had learned a new word 'freifick" - which means 'free f***' - from someone he had met while visiting Cologne. When Raab asked Eminem if his behaviour would have been acceptable on American television, he insisted he showed "my ass wherever I am" and stripped off his CALVIN KLEIN underpants and flashed his backside to cameras.

ועוד כתבה... התלהבו..

Eminem mooned a German television audience during a recent appearance. The rapper showed German viewers his backside while appearing on ProSieben, when he decided to drop his Calvin Kleins. Eminem was with D-12 performing their latest single "My Band," when he decided to show his bare assets to millions of viewers. Host Stefan Raad asked the rapper back to the stage to give the audience more, which Eminem did willingly, accompanies by curse words in German. The rapper later told host Stefan Raad "We love your country." He complained that flashing is censored in the United States.

bLAck hALo

New member
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הופעה טובה! אני לא הכי אוהבת את ההופעות הקטנות האלה אבל זה מה יש.. :\ אהבתי את כולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם (כרגיל למה מה חדש?!)!!!! עדי בובה מזל שזה לא כמו בהייד!! פה אפשר להגיד הכללללללללללללללל...... אבל אמינם בקושי דיבר גם הוא אמר בעיקר קללות וגם כן צעק! אף אחד מהם לא עיצבן אותי חוץ ממשהו אחר שם! המראיין קודם כל זה היה "ראיון" כזה דפוקקקקק והמראיין שיעשה טובה ויקח כמה שיעורים באנגלית!!! וחוץ מזה עדי כבר אמרה מה שלי יש להגיד אבל אני יגיד משהו קטן לסיכום. אז מה שלי יש להגיד לסיכום זה: נמנמנמנמ אההההההההההההההההההההההה גרררררררררררררררררר איזה תחת (_|_)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאמייייייייייייייייייייייייייייייייי

LadyLuvJess

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifתודה בובהההה!!!

ההופעה חמודה... חחח אהבתי בסוף "וור דיד אבריבודי גו?" "וויר רייט היר..!" חחחחח!!! הממ הראיווווון!!! חחחח פיק מיך!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אההההה דוגרי אבל הם לא דיברו הרבה.. אמ דיבר והמראיין דיבר המון. טוב נו, הוא גרמני. מובן. חחחח ושהוא שאל אותם אם הם גם יוצאים סולו הם כאלה לא ידעו מה לענות.. חח מסכנים.. אז ביזאר חח התעורר "די 12!!" חחחח ואמ, בלי קשר לתחת (
) הוא פשוט כזהההה כוסון...!! אפ'פם דוגרי לא חשבתי עליו כעל חתיך וכאלה.. אבל לוידעת. פשוט בראיון, כשהם ישבו שם, הוא היה כזה יפההההה!!! חחחחחחח!!
תודהההה עדידוש!!!

למעלה