אההההההההההה

MrJacKasS

New member
אההההההההההה

למה אף אחד לא שאל אותו אם החוק של ה2 נוסעים זה עד גיל 21 או עד סוף נהג חדש ?!?#!?@?! שיט !@!!

samata

New member
כי זה שמופז

הוא שר התחבורה לא אומר שהוא יודע את כל החוקים בע"פ. זה כמו שתשאל את שר הביטחון בנוגע לפקודות מטכ"ל של איזה סוג זקן מותר. שר הביטחון לא אמור לדעת את התשובות לדברים מהסוג הזה, אלא הוא אמור לנהל את משרד הביטחון בצורה הטובה ביותר למדינה ולמשרד עצמו. כמוהו ככה גם שר התחבורה. הוא לא אמור לכיר את כל חוקי המשרד שנקבעו מאז ומעולם, אלא אמור לדעת איך לנהל את המשרד בצורה הטובה ביותר (שזה אומר תקציבית, איך להילחם בבעיות שעל הפרק, כמו הקטל בדרכים, איך לדאוג לתשתיות וכו').

Daemonlior

New member
בדיוק כך ../images/Emo45.gif

מה שלפי דעתי יקרה בנובמבר זה שהחוק ימשיך לפעול וכולם ישארו מבולבלים בנוגע למשמעות של המונח "נוהג חדש" אף אחד מהאנשים "למעלה" לא באמת יודע שצעירים רבים לא בטוחים לגבי החוק הזה.. אם הם היו יודעים, הם לא היו מחוקקים את החוק בצורה הזאת מלכתחילה..

aviGODFATHER

New member
אז בשביל מה הביאו אותו?

בשביל לשאול איך הוא מסתדר במשרד החדש? בשביל לשאול אם הוא כועס על פרץ? בדיוק בשביל דברים כאלה הביאו אותו והוא צריך לדעת את התשובה לשאלה הזאת (ואם הוא לא יודע את זה הוא יכול לברר את זה תוך כמה שניות)

samata

New member
לא, הוא לא!

תכניסו כבר לראש שמשרד התחבורה זה עוד "קצת" דברים מלבד החוק הזה. שר התחבורה אמור לדאוג לגרום לכך שמספר ההרוגים בכבישים יירד בצורה משמעותית (וגם זה בעזרת אינספור יועצים ופקידים במשרד, שהם אלה שאמורים לדעת את החוקים עד לפרט), הוא צריך לדאוג שהתשתיות המחורבנות (יחסית) של הכבישים בארץ ישופרו עד כמה שאפשר, הוא צריך לדאוג לכך שלמשרד יהיה תקציב מאוזן בשנה הנוכחית והוא צריך לדאוג לעוד מליון דברים. בשביל להתעסק בחוקי המשרד מעסיק יועצים, מומחים ופקידים. בכדי לדון בהאם חוק זה או אחר טוב או לא, ישנן ישיבות של המשרד ושל וועדות כאלו ואחרות וכו'...לא השר צריך לדאוג לכל הדברים הקטנים, אלא הוא צריך שתהיה לו אחריות מיניסטרילית (כן כן, לומדים משהו לקראת הבגרות באזרחות) - כלומר, הוא צריך לדאוג לתפעול המשרד ולכך שכל העסק הזה יתנהל בצורה טובה. הוא לא אמור לרדת בכל נושא וסוגיה עד לרמת הפרט, כי בשביל זה יש לו ראש לשכה, ומתחתיו פקידים ויועצים.

Benightedxx

New member
אההההההההההה

למה לא פשוט לקרוא בחוק?!?#!?@?! הנהג יוכל להסיע ברכבו עד 2 נוסעים מלבדו עד הגיעו לגיל 21.

MrJacKasS

New member
עם כל הכבוד לפורום

באתר משרד התחבורה מופיע החוק במילים שונות: "נוהג חדש יוכל להסיע ברכבו 2 נוסעים עד הגיעו לגיל 21"

Daemonlior

New member
ברוך השם אני נושם טוב..

אני רק מנסה להבין מה חשבת כשאמרת את זה.. ואני מגיע למסקנה שפשוט לא חשבת.. זו אפילו לא אפשרות.. אם אתה מתכוון לנהג צעיר מבחינת הגדרה של חברות ביטוח - גיל 24.. אין שום קשר.. ואם אתה מתכוון לנהג צעיר כנהג שהינו צעיר באישיותו וגילו.. לך תקבע מי צעיר, ומי לא.. אין הגדרה כזאת בחוק לצערנו.. פעם הבאה לחשוב לפני שמעלים אפשרויות..

Benightedxx

New member
לא חסרות פרצות וטעויות בחוק

אבל מילא, אני עומד על טעותי

למעלה