הופעה איפה?
P purple rain2 New member 8/3/05 #22 אוווו יפה לך, גם אני רוקדת בעצמי../images/Emo8.gif שיהיה בהצלחה!
ה היחפה עם כתר של זהב New member 8/3/05 #27 הופעההההה ../images/Emo60.gif אני אוהבת הופעות שיהיה לך המון המון בהצלחה!!
A ayaliar Well-known member 8/3/05 #17 אני חוששת שהראל יאלץ להסתדר בלעדי בתקופת החגים (פורים, יום העצמאות) אני לא אוהבת את האירועים ההמוניים האלה, מפחיד אותי שיבוא לזאפה שוב, אני אחכה לו שם
אני חוששת שהראל יאלץ להסתדר בלעדי בתקופת החגים (פורים, יום העצמאות) אני לא אוהבת את האירועים ההמוניים האלה, מפחיד אותי שיבוא לזאפה שוב, אני אחכה לו שם
P purple rain2 New member 8/3/05 #19 מה, אני לא אזכה לראות את זיו פנייך? אוף איה, לעולם תישארי תעלומה בעיני?
A ayaliar Well-known member 8/3/05 #21 חחחח אני לא כזו מעניינת../images/Emo3.gif ולמה את חושבת שדווקא ביום העצמאות תצליחי לראות אותי? בתוך כל הבלאגן הזה, אני בספק אם תמצאי את הראל אני אהיה בהופעה בכפר מנחם ב-28.3 ואחרי זה נראה לי שאני אנוח קצת
חחחח אני לא כזו מעניינת../images/Emo3.gif ולמה את חושבת שדווקא ביום העצמאות תצליחי לראות אותי? בתוך כל הבלאגן הזה, אני בספק אם תמצאי את הראל אני אהיה בהופעה בכפר מנחם ב-28.3 ואחרי זה נראה לי שאני אנוח קצת
P purple rain2 New member 8/3/05 #23 חחח סתם התלוצצתי../images/Emo8.gif אבל באמת יהיה נחמד אם תכבדי אותנו בתמונתך הענוגה
א אני מספר אחת New member 9/3/05 #38 בטח הם יופיעו בכמה מקומות... כל שנה זה ככה... ביום העצמאות כל הכוכבים שמופיעים בבמות בערים מופיעים בכמה מקומות באותו ערב.........
בטח הם יופיעו בכמה מקומות... כל שנה זה ככה... ביום העצמאות כל הכוכבים שמופיעים בבמות בערים מופיעים בכמה מקומות באותו ערב.........