אהבת חינם

אהבת חינם

בית המקדש נחרב על שנאת חינם, ויבנה על אהבת חינם. ביום שבת הקרוב קבוצות רבות מתארגנות לפעילויות של מדיטציה משותפת - שליחת אור ואהבה לאדמה וליקום. ממליצה לכם לחבור לקבוצה או לשבת במדיטציה בבית - סביב השעה 19:30 בערב ולשלוח אור ואהבת חינם...

hagakora

New member
יש לי שאלה

אם כל כך הרבה אנשים שולחים אור ואהבה, איך זה שהעולם מידרדר?

יש דברים שלוקח להם זמן...

לפעמים לפני העליה יש ירידה... אנחנו צריכים לעשות ככל יכולתנו בכדי לשפר ולעצור את ההידרדרות. העולם הוא שלנו. באחריותנו. השינוי מתחיל בקטן. כל אדם נוסף ששולח אור חשוב כל שינוי קטן בתוכנו ובסביבתנו תומך... עלינו לחשוב חיובי ולהאמין...

אי אפשר בעצם..זו תחושה של חלק

מהאנשים... מאורעות הטבע, פיגועים, מלחמות, פשע, אלימות... האם אפשר בכלל לקבוע מה זה עולם?? תשאל אנשים מה זה עולם- תקבל המון תשובות..

איזה מתוקה את..היה נהדר

הגיעו כעשרים איש. עשינו מדיטציה...לחלק מהאנשים היתה זו התנסות ראשונה . ונצצו להם העיניים שסיימנו... היה מאד חזק ועוצמתי. אני מקווה שתהיי במפגש הבא. אני עושה מפגשים בבתים של אנשים. אם בא לך לארגן מפגש אצלך...

דיברנו בעיקר על אהבת חינם..

ועל כוח האהבה ועל איזון בין הצד הנשי והגברי- היין והיאנג השיחה גם זרמה לאמונה, מסורת, כוח הלב

הידרדרות העולם

אני מנסה להבין את עונה .אי אפשר לקבוע שהעולם מתדרדר ובנשימה לפני את מסבירה אך מתגברים על המצב כשהעולם מתדרדר "זו תחושה של חלק מהאנשים" איזה חלק של האנשים? מה עובדות לא מענינות? מה אין היסטוריה? מתי היה זמן יותר טוב לעולם בזמן היטלר. בימי הבניים. מסעות הצלב. או בזמן צלח א דין.או אולי בתקופת התנך או אולי במצריים. מתי ומאיפה ולאן העולם מתדרדר? מה צריך לצייר תמונה שלילית בשביל שיהיה תרוץ טוב לחיות בשלום? חברים אל תתנו לעובדות להרוס לכם את התאוריה

תמיד היה גם אור וגם חושך

מאז ומתמיד עוד לפני שאנו כבני אדם הגענו לכאן,התנהלה מלחמת האור והחושך תוהו ובוהו - מלחמות האלים ומלחמות בני האדם ואנו לוחמי האור, עובדי האור, הגענו לכאן בכדי לא לתת לחושך לנצח. אי אפשר למחוק את ההיסטוריה, צריך ללמוד ממנה. המילה עולם - היא בעייתית. אם תשאל אותי- אז באופן אישי אני רואה סביבי עולם פורח אך אני לא יכולה להתעלם מהעובדה שיש אלפי ומליוני אנשים סובלים, אשר חשים שהעולם שלהם מדרדר מרגע לרגע אני מנסה לעשות ככל יכולתי לאהוב ולעזור. בלי להתעלם מהעובדות, אלה מנסיון לשנות את הווה למען העתיד.

אור וחושך

מה הפסדתי!!!! "מאז ומתמיד עוד לפני שאנו כבני אדם הגענו לכאן,התנהלה מלחמת האור והחושך" איפה לומדים את הדברים האלה? "תוהו ובוהו - מלחמות האלים ומלחמות בני האדם" מתי זה התרחש? מה ישנתי שבעת אלפי שנים? "ואנו לוחמי האור, עובדי האור" מי זה אנחנו? את מתקוונת לאנשי הפורום? יש עוד המון שאלות לשאול אבל שאלה אחרונה מה גילך? אני משער שאת בת שבע מאות וחמישים שנה זה בערך הזמן שאורך לראיין מליוני אנשים בשאלה מה הם חשים בקשר לעולם שלהם מתוך הנחה שזה עובדה... חברים אל תתנו לעובדות להרוס לכם את התאוריה

אני מבין שאת לא מכוונת

לענות על השאלות ? (נו איך אפשר להסביר את מלחמות האלים) אם לא התבלבלת אז את כותבת בפורום של אנשים שכל הזמן עסוקים בלמחוק את ההסטוריה האישית(למה אי אפשר לדעתך למחוק הסטוריה) לדעתי מה שמנחה את אנשי הפורום זה "משנתו של דון חואן" את בקיאה בחומר ? ולחברי הפורום, אם אתם חושבים שהפורום הזה מונחה מ"משנתו של דון חואן" וזה לא מה שקורה? האם הגיע הזמן לפתוח פורום חדש בשם "משנתו של דון חואן"? כתבו דעתכם בבקשה

למה צריך למחוק היסטוריה? אפשר

ללמוד ממנה הרבה... הפסקתי לענות על השאלות שלך כי לתחושתי אנחנו לא מדברים כרגע באותה השפה. העתקתי עבורך את אשר רשום בכניסה לפורום כל אחד מאיתנו מתפתח וגדל וצועד בשביל אחר, מתוך כוונה להיפגש בצמתים ולנוע יחד למרכז.כך אני מרגישה אני ואתה כרגע צועדים בשבילים הרחוקים זה מזה... דרך הלוחמים זוהי דרך האנשים המתפתחים... דרך שבה אנשים חותרים לגדול ולהתפתח. היא מכונה "דרך הלוחמים" מאחר והצעידה בשבילי הידע וההתפתחות דומה למלחמה. לא במובן הטעון של המלה, אלא במובן הטהור שלה. מכירה את משנתו של דון חואן, קראתי לפני כמה שנים, אחזור לעיין בו בקרוב...

שלום לך הדר הילינג

המטרה: חירות מוחלטת. פורום זה משמש ערוץ-תקשורת פתוח להשגתה. לא בתיאוריה, אלא במעשה. כאן ועכשיו, במציאות זו גם זה כתוב יקירתי נראה שאתם כן מדברים באותה שפה פשוט את לא מסוגלת או לא רוצה להתמודד עם שאלות נוקבות אז אני מבקשת ממך לענות על השאלות(כידוע יש עוד קהל רחב בפורום שלא כותב אבל עוקב) ולך מעבר קסום, בזמן האחרון הפורום נראה כמו מדור למחפשי עבודה ואני חושבת שהפורום צריך שיתבסס על המשנה, ולא כך הוא השם "משנתו של דון חואן"נראה לי ישר כח!!!! ובחזרה אליך הדר כמה עולה אצלך שעור באהבת חינם? שיהיה לך יום קסום והמון תובנות

שלום לך עיט עינברי

קראתי את תגובתך בצהרים ושיחקתי עם תשובה במחשבותי כל היום אכן היה זה יום קסום עם הרבה תובנות... לעיתים בתכתובות בפורומים קשה לדעת עם האדם מולך אכן מעוניין בתשובה כנה שלך או שציניות נכנסת לתמונה ולכן בחרתי בתגובתי האחרונה לצאת מן הדיאלוג. אך את צודקת עליי לענות. מעבר קסום שאל לגילי- אני בת 27.5 אך לנשמתי אין גיל. אני מאמינה שלנשמות כולנו אין גיל. אני מאמינה שהגענו בתפקיד ובשירות, להפיץ אהבה וחמלה ,להפיץ אור ואנרגיה קסומה. להוביל לשינוי - לאחדות ולא להתנתקות. בתוכנו פנימה וביננו לבין האחר. דרך עובדי האור היא דרך האהבה. רבות הן דרכי הלוחמים. אני מאמינה וחיה חיים של כאן ועכשיו ולא מתעלמת מעובדות - אך מנסה כל העת לבחון מהי עובדה. את ההיסטוריה אפשר לספר במגוון צורות שונות. כל אחד בטוח שהוא מציב עובדות בפניך. אך ליבנו עמוק פנימה יודע את האמת. האמת היא שהכל נכון. הכל אמת של מישהו ברגע נתון. כך הוא חווה את המציאות סביבו. וחיבור כל החלקים יחד מתוך אמונה שהכל אמת - יוביל לדעתי בסוף לנצחון אור האהבה על החושך והשנאה. הכנסת את שאלת הכסף - אהבת חינם היא אכן חינם...לימוד טכניקות וטיפולים עולה כסף. הסכום מתאים עצמו לאדם/נשמה הזקוקה לכך. גם אני שילמתי ועדיין משלמת הרבה מאד כסף למורים שלי, לאקדמיה ולמורים רוחניים...כסף זה אמצעי שנוכל להמשיך ולהתקיים. אני מאמינה וחיה הרבה סביב טרייד אין, החלפת איכויות... יש מפגשי מדיטציה שאני מעבירה ללא תשלום. ויש מפגשים שעולים כסף. הסכום הגבוה ביותר למפגש הוא 180 ש"ח ויש כאלו המשלמים 50 ש"ח. ויש כאלו שהתשלום הוא התודה והחיבוק והאור בעיניים... שיהיה גם לך יום קסום ולילה מלא באור

הי הדר,

התגובות פה בפורום הן קצת פחות מעודנות מהפורומים הרגילים. כלומר אין פה כמה שאני מבינה, רצון להיתיפייף. יש פה רצון לשבור את ההרגלים הישנים הכובלים ולהיכנס לאורח חיים של לוחם, שקטונתי מלהסבירו... כאשר אני רוצה להרוויח משהו מהאנשים בפורום, אז אין דיאלוג אמיתי ואני מסכינה עם עיט
על זה שהפורום נהפך למקום פרסומי. אין כל רע בלפרסם אבל זה הופך את המפרסם לנגיש - הוא צריך משהו ואז המניעים שלו הופכים להיות עם רבב.. אנחנו לא פה כדי ללטף את האגו אחד של השני אלא כדי לראות איפה אני מעלה את האגו, ולנסות להוריד אותו, אם אני נפגעת, נעלבת, מתעצבנת זה אומר שיש לי שם נקודה רגישה שעוד לא ניקיתי.. ובעזרת חברי הפורום חדי העין הם יכולים לעלות על מוקשים כאלה אצלי או לענות על שאלות. עכשיו שסיפרת בת כמה את וכמה כסף בדיוק את לוקחת, זה נקרא שצדו ואתך... מהמילה צייד.(כמה שאני מבינה) זתומרת שהפכת את עצמך נגישה , את מרגישה צורך להסביר את עצמך, אולי נפגעת ממה שאמרו וכולי.. לא יודעת .. הרעיון הוא שתבדקי את עצמך, מאיפה את יודעת שיש מלחמת אור וחושך? מתי אימצת את הרעיון, כמה אנרגיה הוא דורש ממך? כמה אנרגיה דורש ממך לנסות למכור את עצמך? האם זה מעלה את האגו? האם את מנסה להציג דמות מסוימת? למה את רוצה שידעו מה עשית בחיים? שידעו איך את נראית? הרבה שאלות יש לכולנו, בדיקה עצמית... באהבה.

הרגע כתבתי תשובה שנמחקה

כוס על האם אמק. בקצרה מה שכתבתי היה --- שאני לא חושב שזה עושה את הדר הילינד יותר נגישה. ואם כן זה מרצון. והנגישות לא פוגעת. להיפך - מועילה. לדעתי האישית בנאדם יכול לספר על עצמו הכל ולא להפסיד מזה אנרגיה. מצד שני יכול גם להפסיד וגם להרוויח - תלוי באיך הפעולה נעשית. חוץ מזה שאת, אולי, עושה את עצמך יותר נגישה בכך שאת חושבת שמה שהדר היליניג סיפרה זה אמת מוחלטת שהיא מזדהה איתה לחלוטין. חוץ מזה אני מרגיש ממך הרבה תוקפנות - מה את אומרת על זה? אבל אני חושב שאני מבין אותך ושאת אחלה.

למעלה