הי הדר,
התגובות פה בפורום הן קצת פחות מעודנות מהפורומים הרגילים. כלומר אין פה כמה שאני מבינה, רצון להיתיפייף. יש פה רצון לשבור את ההרגלים הישנים הכובלים ולהיכנס לאורח חיים של לוחם, שקטונתי מלהסבירו... כאשר אני רוצה להרוויח משהו מהאנשים בפורום, אז אין דיאלוג אמיתי ואני מסכינה עם עיט
על זה שהפורום נהפך למקום פרסומי. אין כל רע בלפרסם אבל זה הופך את המפרסם לנגיש - הוא צריך משהו ואז המניעים שלו הופכים להיות עם רבב.. אנחנו לא פה כדי ללטף את האגו אחד של השני אלא כדי לראות איפה אני מעלה את האגו, ולנסות להוריד אותו, אם אני נפגעת, נעלבת, מתעצבנת זה אומר שיש לי שם נקודה רגישה שעוד לא ניקיתי.. ובעזרת חברי הפורום חדי העין הם יכולים לעלות על מוקשים כאלה אצלי או לענות על שאלות. עכשיו שסיפרת בת כמה את וכמה כסף בדיוק את לוקחת, זה נקרא שצדו ואתך... מהמילה צייד.(כמה שאני מבינה) זתומרת שהפכת את עצמך נגישה , את מרגישה צורך להסביר את עצמך, אולי נפגעת ממה שאמרו וכולי.. לא יודעת .. הרעיון הוא שתבדקי את עצמך, מאיפה את יודעת שיש מלחמת אור וחושך? מתי אימצת את הרעיון, כמה אנרגיה הוא דורש ממך? כמה אנרגיה דורש ממך לנסות למכור את עצמך? האם זה מעלה את האגו? האם את מנסה להציג דמות מסוימת? למה את רוצה שידעו מה עשית בחיים? שידעו איך את נראית? הרבה שאלות יש לכולנו, בדיקה עצמית... באהבה.