אהבת חינם

אהבת חינם

בית המקדש נחרב על שנאת חינם, ויבנה על אהבת חינם. ביום שבת הקרוב קבוצות רבות מתארגנות לפעילויות של מדיטציה משותפת - שליחת אור ואהבה לאדמה וליקום. ממליצה לכם לחבור לקבוצה או לשבת במדיטציה בבית - סביב השעה 19:30 בערב ולשלוח אור ואהבת חינם...

לקחתי חלק באחת הקבוצות בקבוץ מעברות

היה מעניין ... לראות אנשים שחלקם ללא מודעות באו עם המון פחדים וחרדות ביחס להתנתקות וכעבור שלוש שעות זהר עור פניהם ויצאו עם תחושה אחרת. תחושה של רוגע שלווה אחווה ואהבה. אנשים שוכחים שכאשר אנו משדרים פחד מתח וחרדה לכול נושא התוצאות לא תהינה חיוביות. ברגע שאנו מצליחים לשנות את כוון החשיבה שלנו ולשדר אור ואהבה הכול מתבהר ונהיה קל. המחשבה יוצרת מציאות ואנו הם הבוראים הקטנים של המציאות. בהזדמנות זו אני מאחלת לכול עם ישראל "התנתקות" קלה עם מינימום ארועים. אמן נצח סלה ועד בהצלחה

מיכלי היקרה- הייתי אתכם ברוחי...

מרוב רצון והתכוונות לתשעה באב תפסה אותי המחלה...במשך 48 שעות כאילו לא הייתי בגופי התפללתי כל הזמן, לאהבת חינם והתגברות על הפחד מתח וחרדה שהולידו את המחלה... שלחתי את מעט האנרגיה שיכלתי, ומדהים- החלטתי שביום ראשון אני קמה בריאה. וכך היה,אנרגיית החיים חזרה אליי - אחרי יומיים של צום ותפילה לאהבה ואור לאמא אדמה.מחשבה יוצרת מציאות

דוקא חולה בזמן חופשה נו באמת../images/Emo8.gif

אל תשכחי שאולי הג'קוזי או הבריכה יכולים לגרום לחולי כזה או אחר. לאו דוקא ההתכווננות לט' באב...סתם וירוס חולף אשר המערכת החיסונית שלך התגברה עליו יפה בעזרת הטבע סביבך... ולגבי ט' באב היה יחסית צום קל לי באופן אישי ואפילו הפתעתי את עצמי עם ים התובנות שירדו עבורי... בהזדמנות אשתף את הקהל. בכול אופן עלינו להשאר במחשבה נקיה ללא פחד וללא חרדה ביחס להתנתקות וככה כשמחשבה יוצרת מציאות נוכל לרכך את התהליך... בהצלחה לכולנו

הגוף הפיזי שמע "חופשה" והרשה

לעצמו לקרוס. כך שהחופשה הפכה לתקופת התאוששות. ריח הגליל תורם... ובאמת בהצלחה לכולנו

למעלה