אהבת חינם

sarav55

New member
אהבת חינם

על אלה אני בוכיה במחנה הדתיים הכולל לציבאותיו שמגדירים את עצמם הולכים בדרך ה' ומקיימי המיצוות אשר מיום ליום מוקמת חומה אנוש מסביבם. כל אבן בחומת האנוש זוהי אבן שקשה להרים אותה והיא מתווספת לעוד נדבך לאבן מאבני הכתלים של הביצור האחורי. אוי וואי אם הכוחות של החומות הללו היו מושקעים על כל אבן ואבן של בנין בית המקדש באהבת חינם בדביקות חברים ולאהבת הבורא ישתבח שמו הלא בגלל שנאת חינם נחרב בית המקדש אז למה לא נתאחד לגאולת עם ישראל ונתחיל לאהוב אחד השני בחינם אפילו שאתה לא מהסוג שלי מהמין שלי מהצבע שלי מהמגזר שלי אפילו שאתה במנהגים שונים ממני אפילו שאתה לא בדיוק מה שחשבתי שככה הדת אפילו שאני אשכנזי ולא ספרדי אפילו שאתה ליטאי ולא חסיד אפילו שאתה ברסלב ולא שסניק. עם ישראל מפוזר ומפורד מה קורה איך יבנה בית המקדש כל כך הרבה מחלוקת שינאה קינאה ותחרות עד מתי??? כן כל אבן שתרד מהביצורים ומחומות האנוש לכיוון בית המקדש זה אבן של מרגלית בתוך אבניו של בית המקדש ובתוך כותליו של מזבח ה' ה' אוהב את כל עם ישראל באשר הוא ספרדי אשכנזי דרומי צפוני ליטאי חסידי בלז נטורי קרטא את כולם כולם הם בניו של ה' ה' הוא לא עושה אפליות אין אצלו איפה ואיפה הוא רוצה את בניו מאוחדים ללא שנאת חינם כי הוא רוצה את משכנו בתוך ירושלים עיר הקודש בנין בית המקדש אז בוא אחי תעשה חשבון ותאהב את אבא שבשמים ואת אחיך היהודים למרות שנראה לך שאולי הדרך שלו לא כמו שלך אני התחלתי עם זה מה איתך????

למעלה