אהבת חיי

נטע31

New member
אהבת חיי../images/Emo23.gif

בידיוק לפני 10 שנים הוא נכנס לחיי - האור שלי (בשעת לילה זו הוא נולד) כשהיה בן 3 קיבלנו אבחנה של PDD זכיתי בילד מקסים, חם ואוהב שעובד קשה בכדי להשיג מה שכל אחד בא לו בקלות, דברים פשוטים אצלו קשים והקשה לאחרים קל לו. לא פשוט לגדל ילד עם בעיות תקשורת ובטח לא לבד. התמודדות יומיומית עם קשיים, ואני עושה זאת באהבה גדולה נהנת ממנו בטירוף ואנחנו מצליחים בגדול! בטוחה תמיד שילדים כאלו מגיעים למי שיכול לעמוד במשימה. חגגנו לו היום יום הולדת עם חבריו לכתה התרגש ושמח מאוד. כשכולם הלכו בני אמר לי: "אמא את המתנה שלי" ריגש אותי עד דמעות. אז אור שלי: אתה המתנה שלי ואהבתי הגדולה ביותר מזל טוב ילד

פיקסון

New member
../images/Emo49.gif

שיגדל באושר ובריאות ושיתמלאו כל משאלות לבכם בברכת חג סוכות שמח

אור ../images/Emo151.gif ../images/Emo65.gif

בלי להכיר אותו מרגיש לי מיוחד לך אמא הרבמון נחת...מי יתן ותדעי הרבה ממנו ולך אור הרבמון מזל טוב אושר אושר ואושר

אוי נטע....רגשת אותי עד דמעות....

מאחלת לו ולך..... שתמצאו את האדם שיאהב את שניכם..... שיחלוק איתך את הקושי ואת השמחה בהצלחות קטנות שיחזיק בידו ויריח איתו פרח יתפעל עימו מחיפושית על עלה..... ולך שתמצאי את הכוחות ואת השמחה מהתקדמות קטנה את ראויה לכך

Rinattt

New member
../images/Emo41.gif מזל טוב... ../images/Emo41.gif

וואו...
ריגשת...
המוני מזל טובים... אושר ובריאות... אור ואהבה... לילד ולאמא...

L o v e M e1

New member
../images/Emo49.gif לאור ולאמא נטע הגאה../images/Emo65.gif

בריאות אושר ובהצלחה בכל ובנוסף יישר כוחך נטע, על ההתמודדות וההשגים של בך ולשמוע משפט כזה ממי שיש לו בעית תקשורת PDD זו ההוכחה שיש תמורה לכל ההקעה שלך. מקדישה לשניכם את השיר:"YOU ARE THE SUNSHINE OF MY LIFE..."

מזל טוב מבלי להכיר

אותך או את בנך אבל משהו בתיאור, בהתרגשות שעברה דרך המילים , גרמה גם לי להגיד המון מזל טוב. שתדעו רק אושר, בריאות, אהבה והגשמה. שתהיה לכם שנה נפלאה וחג זוכות שמח.

AA34

New member
ריגשת אותי

ריגשת אותי כמו ילד קטן חיכתי צמרמורת בגופי עברה ואם זה דמעה קטנטנה משפט שלא שומעים כל יום " אמא את המתנה שלי " תמשיכו להיות כמו שאתם דרך אגב התמונה היא שלך מנשקת את הילד? אם כן גם היא תמונה יוצאת מהכלל אני מאחל לך כול טוב ובריאות ואושר לך ולבנך ממני AA34

ganeden02

New member
../images/Emo41.gifמזל טוב......./images/Emo141.gif

מאוד מרגש ומרגיש קרוב...
המון מזל טוב לך ולבנך המקסים אושר ובריאות!
עדן.

maof

New member
../images/Emo49.gifלבן ../images/Emo65.gif ../images/Emo77.gif

ו...
לאמא המאושרת
מעוף

Den3

New member
מזל טוב לילד המקסים

כל כך לא מפתיע אותי שהוא אמר את זה, המון המון מזל טוב לילד המקסים הזה, ואת, מלכה שכמוך, פשוט תמשיכי באותה דרך, ואל תשתני במילימיטר (כי אני לא מרשה!) אני

למעלה