אהבת חיי----->לך בארי.........

אהבת חיי----->לך בארי.........

עוד מעט אהבת חיי. מכבי ת``א תשחק במשחק החשוב של השנה....... בעוד 3 שעות ורק רציתי להודיעעע שאני אוהבתתתת את הקבוצה הזאת..... ואני מקווה שהיא תנצח היום רק בקשה אחת לי אליך....... תחזיק אצבעות בשבילי..........ובשביל הקבוצה שלי.... נ.ב: אני יודעת שזה לא הכי קשור לפורום אבל בתכלס זאת גם אהבה..... אומנם היא קצת שונה, אבל זאת עדיין אהבה האהבה שלייייי למכבי....... הלב שלי פועם על מליון.. נו טוב אני הולכת לקחת רגיעון;-) מקווה לחזור אחרי המשחקק ולחלק נשיקותתת לכולםםםםם ולך במיוחדדדד ;-) שלך....חוקרת

חוקרת מקסימה ...

סלחי לי שאני נדחפת .... רק רוצה לאחל לך ולמכבי בהצלחה....... שלך באהבה @}-}--- שרון

שרון מקסימה

סילחי לי שאני נדחפת ;-) פשוט חייבת להציץ בתמונות שלך. יוניתוש

ב א ר י

New member
יודעת מה?

גם אני מקווה שמכבי תל אביב תנצח והגביע יחזור אלינו אחרי 24 שנים... בארי

יונית מתוקה ...

תגידי שאת גם רוצה עוד תמונה .... אז הנה בשבילך תמונה מכל הלב .. שלך שרון @}-}---

תודה מתוקה

הזמן מתקרב ומצטמצם........ והלב שלי דופק מליון פעימות בשניה......... ואת לא נדחפת........ כל איחול הצלחה.....הוא עוד החזקת ידיים ואצבעות לקבוצה שאני אוהבת....... ועוד עם התמונות המתוקות שלך....... אני מקווה שהיום תהייה חגיגה גדולה.......... החוקרת הצהובה;-)

yoli

New member
חוקרת.

אם כבר מדברים על המשחק, שנה שעברה בכיתי בגלל קטש, מזה העינוי הזה.. איזה מסכן, נקווה היום, שקטש פצוע, יהיה טוב, בלי פיצול כזה קשה ורחמים על קטש.. וניצחון.. יום טוב ובהצלחה

מה שחשוב זה להאמין .....

גם לי שנה שעברה היה קשה קשה מאוד....... רק אלוהים יודע כמה אני בכיתי שנה שעברה........ השנה באמת קטש לא משחק....... אי אפשר לדעת איך זה ישפיע....... אני מקווה שהשנה שהיום הזה....... שהדמעות יהיו דמעות של אושר.......... שנוכל לחגוג בכיכר רבין את מה שאנחנו מחכים לו המון זמן את אליפות אירופה....... בתור אלופים. מה שחשוב זה להאמין......... ואז אנחנו ננצח.... תודה יולי....... שלך.......חוקרת הצהובה;-)

נננניייייצצצצצחחחחחננננווווו!!!!!

וווווווווווואאאאאאאאאאווווווווווווו אלופי אירופה!!!!!!!!! מי רוקד איתי ריקוד ניצחון בשביל מכבי???!!!!!!

אני רוקדת איתךךך:) :) :)

עשינו את זההההההההההההההההההההההההההההההה מכבי ת``א אלופי אירופהההההההההההההההההההההההה קבל נשיקה }{ החוקרת הצהובה

נננניייייצצצצצחחחחחננננווווו!!!!!

וווווווווווואאאאאאאאאאווווווווווווו אלופי אירופה!!!!!!!!! מי רוקד איתי ריקוד ניצחון בשביל מכבי???!!!!!!

כל כך הרבה זמן

חיכיתי חיכיתי למילה אחת אולי אפילו מבט משהו רמז ואולי סתם ליטוף שתחזיק את ידי וקח אותי איתך לרחבת הריקודים אני שלך הליה אהוב יקר כלך אותי והזז את גופי בקרצב שלך כי הלילה הזה אני שלך אין אתמול ולא יהייה מחר יש עכשיו אני ואתה רוקדים וזה, זה כל כך נעים.... אני אוהבת אותך בלוז שלי אהוב יקר

באמפי תאטרון

אנחנו שנינו יחד רוקדים תחת ירח כחול וכל הקהל הלא נראה שאנחנו המצאנו מוחא לנו כף מזיל דמעה כי ריקוד כזה טהור ויפה לא רואים כל יום אם רואים בכלל

זהו ריקוד של אושר

הם רוקדים להם במרכז הבמה... קרובים וצמודים הם לא מסתכלים סביבם... הם רק מסתכלים אחד על השני בעיניים,,,, וככה רוקדים להם אל תוך הלילה..... ריקוד של שמחה ואושר,,,, ריקוד של נצחון... אין מוסיקה. הם רוקדים לפי קצב פעימות ליבם....

הריקוד

הריקוד הזה אותו הרגע הצמרמורת ההתרגשות הכל כל כך אמיתי וכל כך חלומי כאחד ביחד קוקטייל של תחושות ורגשות רק טוב חלומי חלום חיי התגשם אתה ואני יחד בריקוד לאור ירח במוסיקה השקטה שנמצאת בי נמצאת בך ואנחנו כאילו אחד מרגישים ומתרגשים ורוקדים לפי הקצב לפי הצלילים של הגלים באופק ושל הלב שלי הלב שאוהב אותך

למעלה