אהבת הארץ הקדושה

meran3

New member
אהבת הארץ הקדושה

כאשר פוגמים בארץ ישראל, הינו כאשר ארץ ישראל אינה חשובה בעיניו על ידי זה נופלים לגלות.

שפנפן

New member
המשפט שלך היה נורא ברור :)

תשמע, עם כל הכבוד לאהבת הארץ שלך, שאני יכול להעריך אותה. אני בעד תוכנית ההתנתקות בראש ובראשונה כי צריך לשמור על זכויות אדם של 2 וחצי מליון פלסטינאים בשטחים שמדוכאים ע"י תושבי גוש קטיף, וגם על תושבי גוש קטיף והחיילים שמסתכנים את עצמם ובמיוחד מסכנים הילדים שלהם שמסכנים את החיים שלהם בשביל אידיאולוגיה שהיא בכלל לא שלהם. אני יודע שהתוכנית הזו לא מזהירה, הביצוע שלה לא כזה משהו ושלשרון אין שום כוונות להתנתק מהשטחים מעבר לרצועת עזה אבל אני חושב שצריך את זה. בלי קשר אני בעד גם להציע להסכם מסודר ולצאת גם משאר ההתנחלויות חוץ מאלה שכבר התפתחו לערים גדולות והם לא במקום קיצוני מהקו הירוק. כאדם אני מצפה ממך קודם כל להתעסק בזכויות אדם ורק אחר כך לחשוב על "השטח הזה שלנו או לא". אני חושב שהמושג "אהבת ישראל" הוא צבוע אם בכלל לא אכפת לך שהמתנחלים עושים שם רע לישראלים בכל העולם ושאתה מוכן לאהוב אותם גם שהם פוגעים ללא רחמים בסביבה שלהם, בפלסטינים, בחיילים ובילדים שלהם. אני לא אוהב כובשים.

שפנפן

New member
מעבר לזה

אם "קדושת הארץ" הזאת שלך נותנת לך לשלול זכות קיום של עם שלם. אני לא חושב שהיא שווה משהו.

למעלה