אהבת אמת יש רק אחת

true love1

New member
אהבת אמת יש רק אחת

יופי שנזכרתי מאוחר להצטרף למשחק. כעונש אני אתן עכשיו חמישה רמזים עבים: 1. אני מגוש דן (אבל בנשמתי מכל שאר הארץ), ולכן אני מבלה הרבה בתל אביב. 2. אני בקטע של בישולים, שתייה, עישון ואהבה 3. אני נפגשתי עם אנשים מהפורום (ועל אחרים רק שמעתי) 4. אני ממצה כל אפשרות להנות מסקס גם עם בנות וגם עם בנים 5. אני האש וגם המים, אני הים והשמיים, אני שטן אני מלאך ויותר מכל אני תותח!!! (טוב, נו, האמת היא שאני תותחית)

MARMELAD

New member
סקס עם בנות ...?

אין פורום סטיות מיניות בתפוז...? למה כל המוזרים מגיעים לכאן...?????

MARMELAD

New member
אחלא

קח בחשבון שאם אתה מנחש על גבי הפורום אתה גם עוזר לכל האחרים
ואתה - התחפשת?

true love1

New member
סתם השקעתי בכרטיס אישי????!!!!

חוץ מלירונר ומרמלד לא ממש התייחסו אליי, חראגיל טוב, חברים וחברות הרמז הגדול ביותר בתור חידה מתוסבכת: "זמרת ישראלית צעירה, ואולי דווקא שחקנית בוגרת, הייתה סולנית של להקה ידועה אבל פחות מוכרת. הייתה עם מלך הדכאון הישראלי, וגם עם כוכב קולנוע ושיר אחד שלה, ישן ישן, בשמי המקורי מתיימר לנגוע. בשיר מדגמן חבר שלה לשעבר, היא שואלת לרצונותיו, והוא לא שר!!!" ב ה צ ל ח ה (ותעיפו מבט על הכרטיס האישי, רמזים מושקעים גם שם)

שחר25

New member
אני גיליתי מי את ../images/Emo6.gif

שמך מתחיל ב-מ´ ונגמר ב-י´, באמצע יש גם א´ :) לקח לעתיד - לא לתת רמזים גדולים מדיי.. עניין הסקס גילה הכל :)

גל*

New member
נודניק! לא אמורים להגיד בפורום..

אלא לשלוח מסר למרמלד.. *קרא את תקנון הפורום* :? גל

true love1

New member
זו אמורה להיות מחמאה???

לא !!!! אני ל-א מאי !!!!! |הצלפת שוט| אידיוטים |שאגת אריה שיוצאת מקול הערווה שלי| איך הגעתם למסקנה הזו??? אבל, היית קרוב במחשבה רמז נוסף: אולי נולדתי כנקבה, אולי התפתחתי כגבר אבל תשוקתי לאהבה פורצת מכל עבר

למעלה