אהבת אמת או שקר ???

../images/Emo7.gif

העניין הוא השקר הזה שעלה אחרי ליל אהבה דיי סוער, שהוא לחץ להפגש איתי שהשקר הביא לשבר במערכת הנחמדה שנוצרה בינינו אם מראש היה אומר נשוי לא היה נוצר כזה קשר רגשי אצלי מה שהוציא את השקר לאור , שבקשתי שישאר לישון , כי הרי אין מי שמחכה לו בבית ספרתי מה שעברתי עם אמי ז"ל ולמה אני רוצה מישהו לצידי הלילה וזה שבר אותו ,הוא פלט את זה, צריך לתקן משהו , אני נשוי , נכון שהרגשת , כך אמר לפני שיצא הביתה ששאלתי איך הוא שיקר בבית, אמר לא שקרתי אמרתי שאני יוצא לא מעבר לזה וזה העיד על האיש , לראשונה הרגשתי תחושת בחילה מה שלא קרה לי עד אליו קרצפתי את עורי במקלחת ולצערי היו רק מים קרים , והתקררתי ואתמול כל היום הייתי במיטה גמורה לא רציתי לקום מהמיטה , מאד כואבת ומאוכזבת

אהבת אמת או שקר ???

כל מי שרוצה להכיר , בא כותב נחשף בפואמים ובצטים ע"מ ליצור קשר וככה עולה הסיכוי למצוא חבר/ידיד/ אהוב או כולם יחד אהבה או ידידות לא משנה אפלטוני או אהבה סוערת לא משנה אבל נתקלתי בתופעה משונה ויש גברים שמודים מהתחלה שהם נשואים ומחפשים קשר נוסף אבל למה יש גברים נשואים ,שמשקרים ואומרים גרושים או פרודים , ואז לאחר הכרות קלילה יוצא המרצע מהשק כי השקרים מבצבצים מהר מאד ,וחושפים את האמת שהאדם נשוי אז למה לבסס קשר על שקר ,האם לא נכון יותר לומר אני נשוי ואני רוצה להכיר אותך , לתת לי את הבחירה לפתח את הקשר או לא הרי אני כבר ילדה גדולה להחליט על מעשיי וגורלי , למה להטעות אותי בשקר ואי האמת ולפגוע בי כי שנוצר קשר נחמד זה לא יכול להמשך כי הוא התחיל בשקר זה פוגע באימון שלי , למרות שהאיש עדין ונחמד והיה כייף לי ולו מה אתם אומרים על כך , האם הוא הפסיד או אני ?

אהבה בנויה על אמת!!

לא תתכן אהבה שבסיסה הוא שקר .. לגבי גבר נשואי = דלת סגורה !!! אבל ידידים נשואים הכרתי בצאט ו אף התחברתי עם שתי משפחות דרך הכירות צאט עם הגבר !! ויש לי ידיד נפש שנמצא במערכת יחסים ואנו משוחחים יום יום שעות ,נפגשים לקפה , עזר לי בשיפוץ הבית,וכעט בונה לי דלפק למטבח . ואני אופה לו ומבשלת לעיתים רחוקות, חברתו לא מאושרת מהקשר בנינו אבל הקשר הוא חברי בלבד!! והשבת לראשונה הזמין אותי עם ילדי והוא יגיע עם בנותיו וחברתו לארוחה במסעדה על חוף הים .. לא מכירה את חברתו ובנותיו.סקרנית. דבר אחד הובהר ,מראשאני משלמת את חלק של משפחתי בסעודה . היתר נזרום ..

בוקר עלה אפור וקר

הבטיחו גשם לא התקיים לצערנו אבל אפור וקר ומתבקש להכנס חזרה למיטה אבל אני בדרך החוצה לעיר חמושה בסוודר ומעיל קר לי נורא , משהו שלא אופייני שיבוא הגשם וישבור את הקור הזה קור בנשמה וגם בחוץ , השבוע הבר יהיה ה30 וגם הקטע הזה שנפל עלי קשה לי מאד היום שבת מבורכת לכולם וחיוכים המון

../images/Emo42.gif../images/Emo121.gifבוקר קר ושמש מבצבצת

היום הבן קבל ,בשעה טובה, מפתח לביתו החדש אומנם, עקב שביתת הכבאים עדיין אין תופס 4 ,אבל היום הלכו לנקות את הבית. ואני אצא עם הנכד לחמם עצמות בשמש ,אז סוף שבוע קסום לכולנו ..

../images/Emo6.gif שבת שלום יקרה שלי

הרגת אותי עם הבדיחה שלך הצאת ממני את החיוך והצחוק הראשון היום

למעלה