"אהבת איש הפח"

"אהבת איש הפח" ../images/Emo99.gif

נכון שמזמן לא שמעתם ממני על בעז בנאי? אז הנה התיקון..
יש לו הופעה ב-8.4 בתמונע ומסתבר שיש גם חלוקה בפורום רוק ישראלי.. אז לכו, פרגנו לעצמכם הופעה (מעולה!) ובואו אח"כ לספר לי איך היה.. קחו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=575&msgid=96271941 אגב, מי שלא מסתדר לו עם התאריך ובכל זאת רוצה להיות בהופעה שלו כמוני אז יש עוד תאריכים: 4.4 (שזה לפני)- beat חיפה 11.4- סינדרום, ירושליים 2.5- מבצר שוני, בניימינה (שם תראו בע"ה גם אותי סופסוף!
) אהה ומי שתהה לגבי הכותרת, זה השם של האלבום שבדרך מסתבר, לא ידעתי את זה

BecKiY

New member
תגידי, עדי, משלמים לך על זה? ../images/Emo3.gif

את יכולה לענות ב"אין תגובה"..

למה אין תגובה?

אני נראית לך כמו מישהי שמתישהו אין לה תגובה על משהו?
ולשאלתך- כן
משלמים לי מאוד מאוד ביוקר על היחצנות הזו עכשיו כשחושבים על זה..
יש פשוט תקציב חודשי שאני מקבלת מכולם בסוף כל חודש..
ועכשיו עם קצת פחות ציניות.. אף אחד לא משלם לי שום דבר בשום צורה שהיא.. ראיתי את בעז לפני כמה שנים כבר מופיע ואני מודה שמאותו רגע אני סוג של רודפת אחרי הקריירה שלו..
אבל זה לחלוטין לא קשור אליו ישירות, בדיוק כמו מופעי היחצנות השלמים שאני עושה כאן למאיר כל הזמן ומופעי היחצנות שאני עושה לאביתר בכל מקום אפשרי כל הזמן.. כמו שאנשים לא מעטים הכירו את מאיר ואביתר דרכי ונורא נחמד לי לקחת על זה קרדיט אז ככה גם עם בעז
אני חושבת שהוא מוכשר מאוד, אז אני מפרגנת מאוד.. כרגע זה בעז כי הוא בדרך החוצה אז אני בהילוך גבוה
(סתם מתוך ההתלהבות שלי
) אבל אתם לא אמורים לראות את זה אחרת מכל פרגון שלי למאיר/ אביתר/ כנסיית השכל או אפילו הגשש החיוור
מספיק "אין תגובה" מבחינתך?
ותלכי להופעה כדי שגם את תביני מה התשלום שאני מקבלת

TEENAGER1

New member
כבר סיכמנו שאת פשוט צריכה לעבוד בזה

ואז זה יהיה רשמי וגם תרוויחי מזה פרנסה
(דוגרי, יותר מעניין ממה שאת לומדת, לא?
)

לא תודה ../images/Emo122.gif

אני מניחה שכמקצוע זה טיפה יותר מתיש ועם טיפונת יותר דרישות.. ואני גם אאלץ לעשות את זה עם כל אמני המשרד שאני אעבוד בו.. את רואה אותי מוכרת כרטיסים ומפרגנת ליהודה סעדו?... (סליחה כן, זו הדוגמא הראשונה שעלתה לי לראש..) נראה לי הרבה יותר כיף לעשות את זה מהלב רק עם מי שאני באמת חושבת שהוא מוכשר וכיף לי לפרגן לו.. וזה גם הרבה יותר אמין.. אין לי מחוייבות לאף אחד, כל הפירגונים שלי באים אך ורק מהלב וכשאני לא אוהבת משהו אני גם מרשה לעצמי לדבר (שירו של שפשף של מאיר (ואמרתי את זה למאיר גם)/ בשבילך של אביתר וכו' וכו'). אני ממש לא מתכננת לעולם לפרגן למשהו/ מישהו שאני לא אוהבת.. אני ישרה מדי בשביל זה.. אני אמנם לא אפגע באף אחד (בעצם, יותר פוליטיקלי קורקט להגיד שאני משתדלת..) אז אני לא אומר לאף אחד בפרצוף שמשהו שהוא עשה זוועתי אבל אין לי בעיה לבוא ולומר שבאופן אישי לא אהבתי/ התחברתי.. ואני מניחה שכשכסף מעורב החוקים הם אחרים וטיפה פחות ישרים..
לקחתי ברצינות את ההצעה שלך כאן הא? ואגב, אל תזלזלי בפסיכולוגיה שלי
זה נורא מעניין, אני מניחה שפשוט כל דבר שאת "חייבת" לעשות הופך לפחות מהנה, אבל זה ממש לא פחות מעניין

למעלה