אהבתי....

אהבתי....

נהנתי אתמול לשמוע את הגדרתו של השדרן, על ``קבוצת המליונרים``. באיזו סלידה הוא דיבר על קבוצה שלא יודעת סדר עדיפויות מהו. לא יעזור לי-ם כלום, אולי כשיעיפו את המאפיונר קליין הביתה יהיה להם סיכוי. נ.ב. מה היו אוהדי י-ם אומרים אם גריפית או ווייט או אלכסנדר או בנואה (על כל מעלותיהם או חסרנותיהם) היו חוזרים לשחק במכבי, עם איזה דרכון מפוברק? באמת היה מענין לשמוע אותם. אלא שאוהדי י-ם צבועים בדיוק כמו היו``ר שלהם.

RedMan

New member
היי.תגובה.

*קודם כל, חבל שאתה צריך לכנות את קליין ``מאפיונר``.אני מודה שהעסק עם הדרכון הצ`כי(?)של קני נראה לי מסריח, אבל אם זה קרה כנראה שאיגוד הכדורסל צריך לחפש בכיסו מה לא בסדר. בוא נמשיך:לגבי מה שקרה להפועל אתמול - מדובר בקבוצה שנכשלה והחליפה יומיים לפני המשחק חצי הרכב, לא ציפיתי לכלום אתמול, חוץ מאולי כמה נקודות אור שלא באוץ.קני עוד חלוד, וורקמן עושה סימנים של שחקן טוב אבל יקח לו עוד כמה משחקים כדי להיכנס לתלם. אני לא אוהב את הגישה הזו של שפיכת הכסף, אבל לצערי זו המחלה בה דני נדבק בה - ניסיון לחקות את מכבי, אני נגד זה. לסיכום - לכל קבוצה יש תקופות רעות, אבל כשהפועל שופכת כסף אין ספק שהלחץ והציפיות רק גורמות לזה להיראות רע יותר, אבל לא צריך להיכנס לפאניקה - גם מכבי הפסידה לקרית אתא ולא עשו שם מהפכות, אני בעד שקט במערכת.אם בעוד חצי שנה הדברים יראו כך, אולי יש צורך בשינוי. יום נעים !

מה הבעיה בשפתי?

תגיד לי מה נראה לך לא טוב ואשתדל בפעמים הבאות לתקן זאת. נראה לי שרועי צודק מישהו עשה לך שטיפת מוח רצינית, ופתאום אתה בעד י-ם, משהו קרה? או שראית שפשוט הצדק איתם?

roi cohen

New member
יש לקליין ממי ללמוד

קודם כל, אם שמעון מזרחי רוצה להחזיר שחקן אבל לא על תקן זר, הוא דואג לחתן את השחקן עם איזו תושבית ארעית שהוא ראה מתישהוא. הוא לא צריך דרכונים בשביל זה. אם מישהו (כשאני אומר מישהו אני מתכוון לגוף מסוים) חושב שנעשה כאן פשע או עבירה על התקנון, שידרוש בדיקה. אפילו אם זה נכון, אני בטוח שלא שמעון המאפיונר הוא זה שידרוש את הבדיקה, כי אז כל הסגל של מכבי ייחשף במערומיו. כמה זמן מקדונלד היה בלובליאנה, מישהו ידוע? בדיוק שנתיים. בשנתיים מקבלים אזרחות? ממממ, מוזר לא?

wood

New member
נכון!קני הוא צ`כי בדיוק כמו שמק הוא סלובני!

למעלה