אהבתי

אהבתי

לגלות שיש עוד "אחרים" כמונו. כאלו שנכנסים לחנות ומחפשים משחק וכשהמוכר שואל בן כמה הילד? אנחנו מצביעים על עצמנו..... בכלל לראות שיש פורום וקבוצות משחק
מסתבר שאנחנו רק בתחילת הדרך..... 2 שאלות: טליסמן, ממש תפס אצלנו. יש עוד משחקי פנטזיה מעניינים? אנחנו מחפשים משחק שיהיה כייפי אבל קצר ומהיר (2 צוציקים שלא תמיד יתנו לנו לשבת שעות ליד שולחן...), יש המלצות? (משו כמו אבלון/טקטיקו/טאקי וכאלו?

ycyclop

New member
שלום וברוכים הבאים

קודם כול, כן! יש עוד "אחרים" והם מתרבים יש משחקי פנטזיה שונים ומשונים תלוי מה מחפשים. המלצות למשחקים אבסטרקטים (כדוגמאת אילו שציינת) יש את מנזה חיבורים משחקים אחרים חביבים: הבריחה מקרטחנה (cartagena), דרך המדבר שלושת המשחקים הללו מתאימים גם ליותר משני שחקנים. חוץ מזה ישנם עוד הרבה משחקים אחרים שרובם לא ממש מוכרים בארץ ופה זה המקום להחשף. קצת דוגמאות ניתן לראות באתר האיגוד www.boardgames.co.il

תודה על ההתייחסות וההמלצות

ראיתי אתמול את דרך המדבר והוא אכן נראה נחמד, אני מאמינה שמתישהו נרכוש אותו
תודה על המידע ועל ההעניין שהצתם אצלי מחדש

Pentax

New member
אני אוסיף עוד כמה המלצות

משחקים שאפשר להשיג ברוב החנויות: בלוקוס, טרנס אמריקה, גו, מצודות (אפשר להשיג באתר כוכבי כסף ובכמה חנויות) יש גם סידרה של משחקים נחמדים לשני אנשים של חברת gigamic וכמובן שאתה מוזמן לגלוש לאתר של פריק או קוביה כדי להכיר ולרכוש משחקים נוספים.

את מצודות הזמנו אתמול באינטרנט

אני מקווה שהוא נחמד....מחכה לו שיבוא.... כן, אני מתכוונת בהחלט להכיר עוד משחקים חדשים.

משחקים שלא ניתן להשיג במקומות אחרים

ב'פריק' יש לנו מבחר גדול של משחקים, באנגלית ובעברית שחלקם לפחות לא ניתן להשיג בחנויות אחרות בארץ. מומלץ לכם להכנס לקטגורית משחקי לוח אצלינו: |סלינק|http://www.freak.org.il/sg_products~20~109.htm

Lochnar

New member
טליסמן - גם אני מכור :)

אבל הוא קצת ארוך מדי. רוצים משחקים כיפיים? אם אתם בקטע של אסטרטגיה, ממליץ לנסות את ריסק הקלאסי או את Settlers of Catan (כולנו מכורים לזה כ"כ הרבה שזה אפילו לא מצחיק) בפנטזיה, אם אתם בקטע של עברית, יש את עולם האופל שהוא חביב אבל לא יותר מזה. טליסמן הוא באמת משהו מיוחד...

Reilak

New member
השימוש היחיד שאני מצאתי לו

זה כתפאורה להרפתקאות מבוכים ודרקונים, לא זכור לי ששיחקתי בו לפי החוקים המעט יבשים, זה הוסיף המון שהייתי ילד קטן. מה שכן, חבר שלי בזמנו קנה את "עמק הפחד" שזה מעין משחק המשך והוא הרבה יותר מעניין ועשיר - מומלץ יותר.

מנצ'קין נראה נחמד...

אבל קונים את הבסיסי? או ישר עם ההרחבות? זכוכיות מותר לשאול בת כמה את?

זכוכיות

New member
אני בת 22 (למה?)

את לא צריכה את ההרחבות. לנו יש את הבסיסי + הרחבה אחת, ואת סופר מאנצ'קין... לפעמים אנחנו מערבבים (בעיקר אם יש הרבה מאוד שחקנים) אבל אנחנו מעדיפים לדבוק בבסיסית. לחברה טובה שלנו יש את הגרסה הבסיסית +4 ההרחבות, וזה נחמד להתחדש בקלפים פה ושם, ומתישהו כולנו הגענו למסקנה שלפעמים כל המוסיף גורע... ובסך הכל אנחנו הכי נהנים לשחק בגרסה הבסיסית... עם הרחבה אחת לכל היותר...

nokz

New member
משחק קצר מהיר ומצוין

פנטגו חדש בארץ וזכה בפרסים נחשבים מאד, מתאים לסוג המשחקים שציינת נסי ותהני www.smartzonegames.com

למעלה