אהבתי לחדר 40 פלוס

אהבתי לחדר 40 פלוס

אני כבר נכנס לחדר 40 פלוס הרבה זמןכמעט חמישה חודשים, ברצוני להודות לכל בנות החדר הזה על היחס החם שאני קיבלתי ומקבל עד היום מהן,כולכן הנסיכות שלי ואני אוהב את כולכןומעריך אותכן על כל מה שאתן עושות בישבילי ,על היחס החם ההתחשבות שלכן. גם הגברים שבחדר הם אחלה גברים וגם אותם אני מאד מעריך הם גם עזרו לי במצבים קשים מאד ואני מודה לכולכם על הכל תודה רבה ממני מחלק הפרחים !!! שלכם באהבה תמיד אתכם ואתכן אוהב אותכם ואותכן מכל הלב .....

orit1

New member
למחלק הפרחים הנסיכי

מחלק פרחים מקסים ככל שמכירים אותך יותר רואים איזו נפש טהורה יש לך אתה אחלה של נסיך ואני מאוד מעריכה אותך

פרחים

מדי ערב נכנסת, חלקת פרחים לכולנו, תמיד בחיוך ובשמחה. אז הפעם-פרח וחיוך עבורך.

*LIHI 007

New member
אתה הפרח בהתגלמותו

היי פרח, אני אישית אוהבת אותך, תמיד נעים, תמיד אדיב, אף פעם לא נודניק, אף פעם לא מזיק תמיד מחלק הכל האהבה הזכות היא של כולנו לקבל אותך בהאהב אינסופית, 007 - ליהי

orit1

New member
לשבע המתוקה

היי שבע קודם כל רוצה להודות לך על המאמצים שאת משקיעה כאן ואת באמת אחלה והייתי רוצה לקשקש איתך על משהו,,אז בהזדמנות שיהיה לך אחלה יום

אהובה.א

New member
אליך

לפרח המקסים שלנו תמיד תישאר המלך שלנו. אוהבות אותך מאוד בשבילנו זו זכות לראותך בקרבנו. תמיד איתך אהובה

הילי

New member
זר למלכ

מחלק יקר הנני מכתירה אותכ למלכ זר ברכות והצלחה לכ ממלכתך

מימי 51

New member
זר ורדים למחלק הפרחים

קבלת הפנים שלך העטורה בפרחים זו חוויה נהדרת לה אנו זוכים, אז מגיע לנסיכים לקבל גם הם פרחים, אז לך שולחת מעומק ליבי עם המון חיוכים זר ענק של ורדים

*קסנדרה

New member
למחלק הפרחים :)

למחלק הפרחים שאני הכי אוהבת זר פרחים שלוחה לך ממני לימים ההם ובמיוחד לימים של היום אל תשכח שהשמש תמיד זורחת ואל תשכח תמיד שיש לך למי לפנות תמיד ובכל שעה חברתך קסנדרה

למעלה