אהבתי היום בפרק

אהבתי היום בפרק

את הקטע שיאג´ירובה הביא לגוקו את הפול-כוח (למקרה שלא ידעתם מה שפול-כוח עושה זה פלוצים עד שתהיה סופר סאיאן) וגוקו הוריד את הבגדים ונשאר בתחתוני בוקסר סקסיים....
גם בתכנית הדפוקה שלפני זה (בייבלייד) היו שלושה ילדים ערומים לגמרי ואחד מהם באמת היה כוסון... כל הגברים באנימות תמיד חתיכים!!!

sweeetom

New member
כוסון? תגיד אתה איזה הומו?

אה רגע עם קוראים לך הגברת השנה לא שרה זה אומר שאתה הומולסבי אכשיו זה ברור

trunksson

New member
סיכום הפרק של היום

הפרק מתחיל כאשר קרילין וגוהן מרגישים אנרגיה ענקית מתקרבת. הם מתחבאים במערה ואחרי כמה שניות פריזה דודוריה וזארבון וכל המשרתים של פריזה ליד פתח המערה אבל לא רואים את החבורה.קרילין וגוהן רועדים ומבינים שהדרגון בולז אצל החבורה הרעה הזאת.גוהן וקרילין מחליטים לעקוב אחרי פריזה ובולמה נשארת שם ומתקשרת לרושי. בינתיים בבית חולים גוקו מתעקש להתאמן אבל צ´י צ´י והרופא לר מרשים לו. ואז רושי בא לבית החולים ומספר לגוקו כל מה שבולמה סיפרה לו אז יאג´ירובה בא ונותן את הפול כוח לגוקו מקורין גוקו אוכל אחת ומיד מבריא הוא לובש בגדי אימונים עולה על "עננת הקסמים" והולך לאבא של בולמה. בינתיים אמא של בולמה(עליזה כתמיד) רואה את גוקו ומלווה אותו לבעלה אשר עושה את הגימורים על החללית. גוקו ביקש ממנו למצוא את החללית שלו שהוא הגיע כשהוא היה קטן ורואה איזה שיפורים ענקיים אבא של בולמה עשה בה.בינתיים קרילין וגוהן מגיעים לאיזור ורואים את פריזה וחבורתו דודוריה מרגיש את האנרגיה שלהם אבל מתעלם... אחרי זה רואים 3 נאמקים יוצאים מהבית. בינתיים גוקו כבר המריא עם החללית והתחיל את האימונים עליה בכוח משיכה כפול 20 מהרגיל.

trunksson

New member
סיכום הפרק של היום

הפרק מתחיל כאשר קרילין וגוהן מרגישים אנרגיה ענקית מתקרבת. הם מתחבאים במערה ואחרי כמה שניות פריזה דודוריה וזארבון וכל המשרתים של פריזה ליד פתח המערה אבל לא רואים את החבורה.קרילין וגוהן רועדים ומבינים שהדרגון בולז אצל החבורה הרעה הזאת.גוהן וקרילין מחליטים לעקוב אחרי פריזה ובולמה נשארת שם ומתקשרת לרושי. בינתיים בבית חולים גוקו מתעקש להתאמן אבל צ´י צ´י והרופא לר מרשים לו. ואז רושי בא לבית החולים ומספר לגוקו כל מה שבולמה סיפרה לו אז יאג´ירובה בא ונותן את הפול כוח לגוקו מקורין גוקו אוכל אחת ומיד מבריא הוא לובש בגדי אימונים עולה על "עננת הקסמים" והולך לאבא של בולמה. בינתיים אמא של בולמה(עליזה כתמיד) רואה את גוקו ומלווה אותו לבעלה אשר עושה את הגימורים על החללית. גוקו ביקש ממנו למצוא את החללית שלו שהוא הגיע כשהוא היה קטן ורואה איזה שיפורים ענקיים אבא של בולמה עשה בה.בינתיים קרילין וגוהן מגיעים לאיזור ורואים את פריזה וחבורתו דודוריה מרגיש את האנרגיה שלהם אבל מתעלם... אחרי זה רואים 3 נאמקים יוצאים מהבית. בינתיים גוקו כבר המריא עם החללית והתחיל את האימונים עליה בכוח משיכה כפול 20 מהרגיל.

Prophet

New member
בקשר לתקצירי הפרקים !!! חשוב...

מי שלא יודע אני ו-tranksson החלטנו לתקצר פרקים של כל יום אז מי שלא ראה פרק אחד שלא יפתח שירשור בשביל לדעת איזה פרק זה היה כמו הרבה מהפורום שפשוט יקרא את התקציר שלנו... אני גם בדרך כלל יביא כמה תמונות מהפרק. היום לא הבאתי תמונות כי בטעות שמרתי את זה בקובץ gif וזה עבר את 250 קילובייט אז אני יביא קבצי jpeg החל מיום ראשון ! אבל אם כמה פעמים אני לא יביא אל תתרגשו כי לא כל יום אני פנוי. רוב הפעמים אני יביא... מחר אני יסכם את כל הפרקים שהיו השבוע לסיכום אחד גדול ואני מקווה שאני יסכם כל שבוע אבל אני לא מבטיח גם את זה ! בכל מקרה את הסיכום היומי אני מבטיח לכם שכל יום או אני או tranksson נסכם אז לא משנה מה אל תבקשו שיסכמו לכם את הפרק בשרשור חדש ! עד כאן באולפן הסיכומים. בחזרה אליך Big Guy ...

למעלה