אהבתי אותך ..

danistar

New member
אהבתי אותך ..

טוב ידידי אחרי כמה ימים די ארוכים ומתישים חזרתי .. הנה משהו חדש משלי.. אהבתי אותך אהבתי אותך מול צבעי השקיעה בינות רחש גלים הנחים ברגיעה אהבתי אותך ברגעי היום יום כשהפכת את חיי ממציאות לחלום אהבתי אותך בימים של תוגה עת הדמעות הפכו לתקווה ענוגה אהבתי אותך בלילות ללא חום כשיחד הפרנו את כללי התום אהבתי אותך בימים חסרי משמעות כשהיית רחוקה ברגעים של בדידות אהבתי אותך קרובה מאי פעם נזכרתי פתאום בקולו של הרעם אהבתי אותך בלי שום תנאים לא חשבתי לרגע על הגבלים אהבתי אותך כמו שרואים בקולנוע לו רק את זה יכולתי למנוע ...

shellyland

New member
משהו ממני? ../images/Emo12.gif

מקסים, דני. אהבתי. למה לי אף אחד לא כותב כאלה שירים?

איזה מזל שיש לך את שלי.

כי אני מודה (ואנא קבל זאת ברוח טובה, הואיל ומדובר בי, סולדת הרומנטיקה באשר היא) שאם מישהו היה כותב לי שיר כזה, הוא היה מתקשה לזכור את שמו הפרטי אחרי הנוגרה שהייתי מביאה לו בראש.

Idan91

New member
אפי, למה להיות אלימה? ../images/Emo187.gif

גם אני לא הייתי מעריכה אותו יותר מידי אחרי דבר כזה, אבל באמת! זה לא חינוכי ככה להרביץ!

שיר לאפי ../images/Emo24.gif

נתרעתי ממך נרתעתי ממך מול השמש העולה נרתעתי ממך כשצפינו בשקיעה נתרעתי ממך כשצעקת "תהיו בשקט" נרתעתי ממך כשהטלפון שלי נשכח על רטט (?) פחדתי ממך בימים כמו אתמול פחדתי ממך ולברוח לא הייתי יכול פחדתי ממך כשהדלקת עוד סיגריה פחדתי ממך כשלא הקלטת לי פרק של דריה חששתי ממך כשהזעפת את פניך חששתי ממך כשחשפת את שינייך עודני חושש ואת רגלי אדיר כי אין לדעת מה יקרה לאחר שתקראי את השיר.

leeloo

New member
ליאור יש לי בקשה

שהחתימה הבאה תהיה - "סבסב", פור פי.. זה היה להיט בקורס שלי בגלל איך שהמפקדת עם השיפתות אמרה את זה.. זה יצא כמו - thab thab כמה חיקיתי אותה.. ועוד ביקשו ממני לחקות אותה בשבירת דיסטנס ולא היה לי נעים.. יאאההה יום ראשון.. אמינם על הקיר.. התמונות בשומר מסך.. אהההההה!

shellyland

New member
פור פי??? פור פי???

את רואה יותר מדי טלנובלות, אחותי. שמישהו ינתק לה את ויוה פלוס.

leeloo

New member
תתביישי לך!

ככה לקשר אותי לגועל נפש הזה? למכנה המשותף הנמוך ביותר בארצנו?! את לא מתביישת? אוי, רק עכשיו שמתי לב שרשמתי פור פי ולא פור מי...... ובעניין הזה - מזה פור פי?! (אם את יודעת כנראה שהבעיה אצלך יקירתי המלומדת טלנובלות..)

../images/Emo12.gif סבסב ?

חשבתי לעבור ל´סודי ביותר´ או משהו, כי ל´מוגבל´ יש קונוטציות אחרות...

רעה רעה רעה

אני רואה שמלבד העובדה שחברי הפורום שלנו חכמים, שנונים, מצחיקים וכוסונים שלא מהעולם הזה, כולם גם רומנטיקנים חסרי תקנה ובעלי נפש של משוררים. אני עוד שנייה מקיאה

למעלה