אהבתה השנייה

justfreegirl

New member
אהבתה השנייה

אהבתה של אישה נשואה הלילה היגיע היא מול המחשב קצת שקט בשבילה ,היא אחרי הבישולים טיפול בילדים ארוחת ערב ,שיחה שגרתית עם הבעל ,קצת זמן פנוי בשבילה להיות עם עצמה קצת ,יושבת מול המחשב מצוטטת עם חברות מצט הנשואים נשואות ומבטה מתעכב על רשימת החדרים רואה את החדר לסביות,יושבת ובוהה ומחשבותיה נודדות לעבר ימים עברו שהייתה מעוניינת לנסות להיות עם אישה .מעבירה את סמן העכבר על שם החדר ולוחצת,מתבוננת ברשימת המשתתפים וממתינה .שחות פרטיות הלו להופיע על הצג היא קוראת את מה שנכתב וסוגרת את המשתמש שנים של ציטוט בצאט עוזרים לה לברור את מי שתרצה .קוראת בינתיים את מה שנכתב על הצג מנסה להבין את הנפשות הפועלות ועיניה רואת ניק שעומד לו בשקט לא פונה אליה ולא משתתף . היא לוחצת עליו לשיחה פרטית וכותבת :היי. ערב טוב לך ניכתב מהצד השני ,גם לך היא עונה ,מהיכן ובת כמה? נשאלת שאלה ,אני בת 36 מת"א עונה ואת? שואלת. אני בת 22 מחדרה תשובתה ,ומה מחפשת ? שואלת, אני מחפשת משהי לקשר הייתה התשובה. ישבת שם מתבוננת במסך מרגישה את ההתרגשות מפרפרת בך , אני נשואה כתבת, מחכה לניתוק של הצד השני ולהפתעתך היא משיבה אחלה. אחלה ? את שואלת כן הופיעה התשובה לפחות אני יודעת שאת אמיתית,ההתרגשות החלה לתת את אותותיה,הלב מקפץ לו שם בחזה, הדריכות לכל תשובה, הרצון לדעת יותר. יש לך תמונה ? נשאלת השאלה כן השבת אבל אני לא רוצה כאן לשלוח , יש לך מסנגר ? נשאלת כן , תרשמי השבת ורשמת את כתובתך , עברה דקה ולך היא נראתה כנצח האם היא באמת מעוניינת או לא ? בקשת ההתחברות הופיעה ואת אישרת אותה, סגרת את חלון הצאט והמשכת איתה שם במסנגר .היי שוב כתבת והיא ענתה היי ,עכשיו אני יכולה לראות אותך או לקבל תמונה ? נשאלת בטח אני שמה תמונה שלי שמת תמונה ישנה שבה את ניראת צעירה יותר בחלון הקטן, זאת את? נשאלת כן בטח לפני 3 שנים ,את מדהימה הייתה תשובתה אני יכולה לראות אותך ? שאלת בטח השיבה הצד השני .בקשת חיבור למצלמה הופיע על מסכך ואת נרגשת אישרת , מולך עולה בחורה צעירה בגופיה כחולה וכולה חיוכים ,ליבך מפרפר בהתרגשות אדירה .רואה אותי ? היא שואלת ,כן בטח את המדהימה לא אני השבת ,את רואה אותה מחייכת וחיוכה כובש את ליבך. השיחה גולשת לה , מספרת לה על עבר רחוק של רצון להתנסות להיות עם אישה על חייה האפורים של עבודה ובית,והיא מקשיבה ומספרת על חיים אחרים חיים שכבר נשכחו ממנה, חיים של חופש ,מסיבות , הכרויות. מסתכלת בה ומרגישה את יופי נעוריה שוב .השעות עברו והשיחה קלחה ומרגע לרגע הרגשת שאת רוצה אותה לידך .אבל השעה כבר מאוחרת וקבעתן להמשיך מחר , בבוקר קמת רעננה מתמיד ,עליזה ושמחה סידרת את הבית במהירות הכנת אוכל לילדיך לבי"ס ,נפרדת מבעלך בנשיקה,מרחפת מאושר וציפייה ללילה ,לילה שבו תהיי איתה שוב במסנגר,היום במשרד עבר כלא היה ,בבית הכל עבר בסדר כל מטלות היום כאילו לא היו מחכה שבעלך ילך לישון ואת תוכלי להיות איתה., נכנסת למקלחת לשטוף את שאריות היום ,שלפתע בעלך נכנס גם הוא ,בואי נתקלח יחד הוא אומר הילדים ישנים נוכל להשתעשע חייכת אליו והוא פשט את בגדיו ונכנס איתך, כשליטף את גופך עם הסבון חשבת עליה שנישק אותך דמיינת שזו לשונה אשר מנשקת אותך,ושחדר אליך חשבת על אצבעותיה ,כשלקחת את איברו בפיך חשבת על גופה הצעיר ושגמר חשבת על אביונה .זהו הכל ניגמר עכשיו הוא ילך לישון ואני אוכל להיות איתה חשבת וכל גופך זועק אליך שאת רוצה אותה. סופסוף את שוב לבד יושבת מול המחשב מעלה את המסנגר וקוראת לה רוצה להפתיע אותה, רוצה לראות אותה , רוצה אותה. אבל היא לא עונה את מאוכזבת ופותחת את הצאט שוב במין תסכול שכזה חוזרת בשנייה לחייך האפורים שלפתע מופיעה ההודעה שחיכית לה כל היום , היי זאת אני את שם? מהר סגרת את הצאט ועלית מולה ,איפה את ? שאלת , חיכית לי? נשאלת , בטח את עונה מבלי להסתיר את רגשותיך , אני שמחה כי גם אני היא ענתה ,אני יותר השבת, חחחח היא עונה ומאיפה את יודעת על רגשותיי היא שואלת ,ליבך מפרפר לו שוב ,רעידות קטנות אוחזות בידיך אצבעותיך שרצות על המקלדת קפואות ,קשה לך להקליד פתאום, היא פותחת מצלמה שוב ואת מאשרת מצפה לראותה שוב, להתענג במבטך עליה , את לא מספרת לה על ההפתעה שאת מכינה לה והיא בחיוך שובה מחייכת אליך לבושה בחולצת טריקו ,עכשיו את שמה לב לפרטים הקטנים , רואה את חדרה המסודר ,את מיטתה, את חלונה שבחדרה,גופך זועק לך ומתחנן אליך שהוא רוצה אותה ,ליבך פועם בחוזקה מנסה לצאת מחזך ,אתם יושבות ומדברות על קורות היום ועל הציפייה שלך לראותה שוב .היא סיפרה לך על הלימודים במכללה, על אהבות נכזבות ,על הטיול שתתכננה ואת יושבת שם מוקסמת מכל מילה שנכתבת. ואז משפט המחץ היגיע שאמרה :אני רוצה לראות אותך ואת כולך נרגשת מחברת את המצלמה שקנית היום רק בשבילה כדי שתוכל לראות אותך .הזמנת אותה לצפות בך והיא אישרה כולך נרגשת ,ליבך מפרפר לו שם בחזך בהתרגשות וגופך רועד.את רואה אותה מתבוננת בך ואת יושבת שם נרגשת כולך מחכה לתגובתה שלא איחרה לבוא, אני רוצה אותך היא כתבה את משגעת ,רעידות חזקות אוחזות בך,את מרגישה נחשקת ונאהבת שוב,מין הרגשה ששכחת את טעמה.כולך רועדת ולחלוחית מופיעה לך בן רגליך ,את מחייכת במבוכה וכותבת לה : גם אני אותך, אז ניפגש ? שאלה ,את ישבת שם נרגשת ,רועדת ורטובה חושבת עליה ,בטח השבת מתי ואיפה? כתבת , אולי מחר ? שאלה ואת ללא היסוס ענית אפשרי .המשכתן להתבונן אחת בשנייה ,סגרתן את פרטי הפגישה שתהייה אצלך בבית ,מסרבות לנתק רוצות להעביר את הזמן שנותר עד לפגישה יחד.לבסוף ניתקתן ומחשבותיך עליה לא נתנו לך מנוח ,שכבת שם במיטה מביטה בבעלך הישן וחושבת עליה ,חושבת כמה הייתה רוצה לראות אותה ישנה לצידה. הלילה חלף עבר לו היא נרגשת מתמיד ועצבנית מנסה לשמור על קור רוח מצפה שכולם ילכו שתוכל להישאר לבד לחכות לה לאהבתה החדשה .מתקשרת למשרד להודיע שהיא לא תגיע מפאת מחלה ,מנתקת את השיחה מרגישה טוב עם עצמה יודעת שיש לה יום שכולה יהיה שלה יום שיהיה איתה ,עם אהובתה יום שכולו אהבה.מסדרת את הבית במהירות ,מתקלחת ושוטפת את שאריות הלילה ,מתלבשת ומתבסמת בשילה ,הן קבעו לשעה עשר ועכשיו השעה שמונה יש לה שעתיים להעביר איך תעשה זאת הרי אם תשב בבית תשתגע ,החליטה לצאת לבית הקפה שליד ביתה לצאת מהבית להיות בחוץ ,לשתות קפה בשקט ולחשוב עליה ,לחשוב על מגעה בה, על ההרגשה להיות איתה .מרגישה טוב ונרגשת הלכה לבית הקפה מפנקת את עצמה בכוס הפוך גדולה יושבת מדליקה סיגריה ומנסה להירגע ,מנסה לא לחשוב עליה,על חיוכה השובה,על גופה הצעיר,על מגעה בה.תרצי משהו נוסף ? שאלה שקוטעת את מחשבותיה לא תודה השבת בחיוך מביטה בשעון ורואה שכבר תשע וחצי ,חצי שעה של צפייה נוספת עד לפגישה איתה.את חוזרת לביתך מנסה לראות מה עוד לא במקום עוברת בין החדרים ,מסדרת פה מסדרת עוד משהו שם שלפתע צלצול בדלת מקפיא אותך במקומך. את ניגשת לדלת מסדרת את עצמך ופותחת אותה, מולך היא עומדת מחייכת את חיוכה השובה את מביטה בה וכל גופך נמס ,רגליך רועדות ליבך מתפוצץ בתוך חזך. היא עמדה שם במכנסי הגינס וחולצת הטריקו ,פשוטה בלבושה לא מאופרת אבל ידיה הושטו אליה לחיבוק אוהב. היא חיבקה אותה אליה נושקת לה קלות על לחייה .מרחיקה אותה קצת וידיה על כתפיה מתבוננת בה שוב שנחשול אדיר של תשוקה מפעפע בגופה. היא מכניסה אותה לביתה מזמינה אותה לשתות קפה או משהו קר ומבטיה לא משות ממנה. הן יושבות בסלון שותות דיאט קולה שקנתה במיוחד בשבילה אומרות כמה כיף להיפגש ולראות על "באמת " התרגשותה לא ידעה מעצורים וכך גם תשוקתה , מרגישה את רטיבותה ניגרת מבין רגליה ומרטיבה אותה.

justfreegirl

New member
המשך

היא התקרבה אליך מניחה את ידיה בידך מקרבת את פיה לפיך , כולך רטובה ממגע ידה פיטמותך זועקות למגע ידה ,את מקרבת את פיך לשלה מרישה את רוך שפתיה על שלך,לשונה חודרת לפיך ופוגשת את לשונך,את מוציאה את לשונך ולשונה משחקת בלשונך, אתן יושבות שם משחקות עם לשונותכם ,ידך מלטפת את שערה והיא את שלך .ידיך מלטפות את גופה מרגישה את חום גופה ,מרגישה את שדיה מלטפת אותם ,מלטפת את גופה רוצה להרגיש את גופה על שלה את חום גופה על שלה,ידיה פורמות את חולצתך לשונה משחקת בלשונך, מעבירה את לשונה על צווארך ,נושקת את תנוך אוזנך .גופך הופך להר געש של תשוקה בלתי נשלטת ,הרגשה ששכחת ,הרגשה שהייתה חבויה שנים. שנים של דחיקה התפרצו ברגע אחד ידיה על חזך מלטפת אותו ,פיטמותך זקורות עד כאב ,חום מתפשט בגופך ,מרגישה את הרטיבות בן רגליך מציפה אותך.את מביטה בה ולוקחת את ידה ומובילה אותה לחדר השינה. היא הולכת אחריך אוחזת בידך חולצתך פתוחה שדיך מחוץ לחזייה,את סוגרת את התריס והדלת ומושיבה אותה על המיטה, החדר חשוך את מדליקה נרות ריחניים .אור הנרות מרצד על שתיכן מעניק תחושת חושניות מסוימת . את יושבת על המיטה לידה לשונותכן נפגשות שוב ידיה מלטפות את שדיך ,נוגעות לא נוגעות ,את פושטת את חולצתך ואת החזייה .פיה מוצא את פטמתך יונקת אותה משחקת עם לשונה בה,את מלטפת את שערה לא רוצה שתפסיק ,מלטפת את פניה מובילה אותה אל פטמתך השנייה שזקורה עד מאד ,היא מוצאת אותה משחקת בה בלשונה ,ידה השנייה חופנת את חזך השני מלטפת אותו ,רטיבותך לא יודעת גבולות ניגרת על רגליך מרטיבה את תחתוניך ,כל נים בגופך זועק למגעה .לשונה מרפרפת על גופך לכיוון ביטנך ידיה מורידות את חצאיתך מלטפות את גופך,את מורידה את תחתוניך במהירות רוצה את מגע לשונה בך.היא עומדת פושטת את בגדיה את מביטה בה ,רואה את גופה ניגלה לפניך אור הנרות מרצד על גופה מעניק לה מראה של אלה .היא עומדת מולך עירומה את רואה את גופה המשגע מולך ,את מעבירה את ידיך עליו מלטפת כל בליטה כל חלק לא מסירה את מבטך מגופה המשגע.את מנשקת את ביטנה וידך נוגעות בה חוקרות אותה,אור הנרות מעניק להן תחושה של עולם אחר עולם שלהן שום דבר לא קיים רק הן. נשכבת על המיטה והיא נישקה אותך שוב תוך כדי שהיא נשכבת לידך,מרגישה את חום גופה על גופך, מרגישה את שדיה נוגעות בך,כולך רועדת מתשוקה כפתורך החבוי מצפה למגעה,היא מעבירה את לשונה על גופך מתעכבת על המקומות הנכונים מעבירה בך רטט ,לשונה חוקרת אותך ,אצבעותיה מפסקות את שפתותיך ולשונה מוצאת את כפתורך הנסתר, הנפוח מתשוקה ידיך על ראשה מלטפת את שערה ,לשונה נוגעת בכפתורך את מרגישה את נחשול הגמירה מגיע בנגיעתה הבאה בלשונה זעקת ההנאה פרצה מתוכך פרצה בלווי נחשול אדיר של התפוצצות ורעידות אין סופיות ,נחשול הגמירה שכל כך שחכת שקיים אצלך הכל התפרץ ברגע אחד , רגע של הנאה אין סופית .פיסקת את רגליך יותר נותנת ללשונה מרחב לחקור ולגלות,להגיע לאן שתחפוץ כולך היית שבוייה ללשונה ומגעה, הרגשת את לשונה בתוכך טועמת את מיצך, מלקקת אותך חופרת בך ואת שכבת שם גונחת זזה בטירוף ללא שליטה, לשונה עושה בל כרצונה ואת מאפשרת לה . נחשול הגמירה השנייה הגיע שוב מלווה ברעידות נוספות כפתורך רגיש לכל מגע נוסף . את רוצה עוד אבל גופך לא מסוגל ,היא מתרוממת ונשכבת לידך ואת נושקת לה ובוכה היא שואלת ף מה קרה נלחצת קלות מתגובתך,את מחבקת אותה ,מצמידה אותה אליך , דמעותיך זולגות על פניה ,היא מלטפת את פניך את משיבה: כמה אני אוהבת אותך , היא התרוממה קצת מתנתקת מחיבוקך ומתבוננת בל בפליאה, את אוהבת אותי? שאלה כן ענית כי עוררת את נעוריי מחדש נתת לי להרגיש נאהבת,הייתה חסרה לי התחושה הזו. היא הניחה את ראשה על חזך ,והמשכת ללטף אותה .שכבתן שם גוף אל גוף באור נרות מרצדים,התנשקתן שוב ואת החלת לגלות את גופה בלשונך מעבירה אותה על גופה האלילי שומעת את גניחותה ומרגישה את רטיבות ,מרגישה את נחשולי הגמירה שלה על פניך ואת מסרבת להפסיק ,מסרבת לנתק את לשונך ממנה.שנרגעה שכבתן שם בחדר השינה חבוקות מלטפות אוהבות ,דיברתן על ההמשך ,על הקשיים ועל רצונכן להיות יחד. הרומן שנמשך גרם לך לבעיות עם בעלך אהבתך אליה רק גברה מיום ליום ,והחלטת להתגרש בעלך שמאס במריבות האין סופיות איתך סירובך לקיים יחסי מין הסכים מיד .הגרושים עברו די חלק ,הבית והילדים נשארו אצלך ,נשארת עם הכל אבל בלעדיו ,נשארת חופשייה ומאושרת ,נשארת עם אהבתך שעברה לגור איתך ,ילדך אוהבים אותה כמוך. מרגישה שוב נחשקת בכל יום שעובר מרגישה מאוהבת .מרגישה אישה שוב.

למעלה