אהבה =/

EnerGel

New member
אהבה =/

קודם כל, שלום ! לפני שאתחיל, כדאי שתראו את כל התמונה: אני מדריך שנה שנייה (מד"מ) ואת השנה התחלתי בקבוצה כיתה ד', אבל בגלל בעיות "זוגיות" עם המדריכה שהדרכתי איתה (מד"צית) דרכינו נפרדו ועברתי להדריך טרומ"פים... לפני שעברתי להדריך אותם לא הכרתי אף אחד מהקבוצה ! (מוזר יחסית לעובדה שאנחנו גרים באותו מושב ולומדים באותו בית-ספר) עברתי איתם את העדלאידע במושב וההכנות, וכן את פעילות פורים (ותןך כדי הכרתי אותם) מפה לשם, אני מרגיש "משהו" כלפי אחת מהחניכות (כיתה ט') מה אני אמור לעשות ? =/

spraizler

New member
הממ.. בתכלס זה בעיה כי אתה מדריך

אותם.. לא אומרים לא לאהבה אבל אם זה רציני אני במקומך הייתי שומר בסוד את זה, ולא נותן לה יחס מועדף. קודם כל תוודא שזה הדדי, אם לא אז אין בעיה ,אבל אם כן תנסה לא לתת לה יחס מועדף ולשמור על זה בסוד.

fate spinner

New member
לדעתי. לשלוט בעצמך

אתה מדריך שלה. זה לא ראוי, זה יכול להיות מאוד לא הוגן כלפי הקבוצה, ויכול להוביל למצבים לא נעימים שהיא לא תגיע לפעולות או שאתה לא תוכל להמשיל להדריך אותם. לדעתי גם אם אתה מרגיש משהו כלפי אחת החחניכות שלך אתה צריך לחכות עש שהיא לא תהיה יותר חניכה שלך. גם אם זה אומר "להתאפק" השנה כבר כמעט נגמרת ואחרי זה היא לא תהיה יותר חניכה שלך ואם תרצה תוכל לנסות את מזלך. עד אז לא נראה לי שכדאי שתעשה משהו

spraizler

New member
זה בעייתי

אתה לא יכול להגיד לאהבה - חכי. לפי דעתי אם אתם יכולים לשמור על עצמכם בסוד, ולא להראות את זה בפעולות זה הכי טוב...

fate spinner

New member
מעטים האנשים שאני מכיר שמצאו את

אהבת חייהם בכיתה י"א. וגם אלה שאני מכיר (אמא ואבא) יכלו להתאפק. אין מה לדאוג אם זה ממש רציני זה ישאר שם גם אח"כ

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שחר מייעץ בעינייני זוגיות
שחר פרייזלר ג'קונט.

justsilly

New member
עדידה את תותחית..

לא קשור למה שאמרת הרגע.. חחח רק רציתי שתדעי..

foofi

New member
אני חושבת שזה תלוי בהרבה דברים.

צריך לבדוק אם היא מרגישה אליך משהו גם. כמובן שאתה לא יכול ללכת ופשוט להתחיל איתה- זה מאוד בעייתי. אם היא לא מרגישה כלום, אז הבעיה נפתרה. אבל אם היא כן יש כמה דברים שצריך להזהר מהם כמו למשל שהיא מרגישה אליך משהו וזה רק בגלל הסמכות שלך עליה (דבר שקורה הרבה). לדעתי, במקרה כזה, עדיף לחכות, זה לא אומר שאתה צריך להפסיק להרגיש, זה אומר שאתה פשוט צריך להזהר, לא לתת יחס מועדף, לא להסחף, ובמקרה וקורה משהו, לא ביוזמתך, והיחסים מתקדמים, אז באמת לשמור את זה הכי בסודיות שאפשר. או אם זה באמת מתקדם לאנשהו, ואתה לא מרגיש עם זה נוח, חשוב שנית על ההדרכה של הקבוצה. בסוף- אתה זה שקובע, אבל זה תלוי בכמה שאתה מרגיש וכמה אתה מוכן לסכן. אז שיהיה לך המון בהצלחה
ואמ שתהיה אהבה פורחת

EnerGel

New member
אהבה =/

תודה על העזרה... (התשובות היו בערך מה שחשבתי בעצמי, אבל תודה שהבהרתם לי כמה דברים חשובים!) בכל מקרה, אני אחכה עד סוף השנה ונראה לאן הדברים יתקדמו... נ.ב. זה לא אומר שאין לי "בנות" אחרות בחיים, פשוט כל פעם לראות אותה בפעולה זה גורם לי להשתגע... =/

kashiu

New member
פרק אותה בלי חשש..

כל אשר זה שטויות.. עשה כל אשר על לבך.

עוף מפה

New member
טוב אז ככה.

באסה. כאילו רציני, היא חניכה שלך. אם אתה באמת אוהב אותה אז תוכל לחכות את העוד שלושה חודשים.

למעלה