אהבה...

• פותח הנושא ADIRX
  • פורסם בתאריך

ADIRX

New member
אהבה...

לפעמים אני עוד נזכר בך... כולם כבר אמרו לי ממזמן שזה יעבור, שאני ירגיש הרבה יותר טוב , שהזמן עושה את שלו ואפילו שיהיו ימים יפים וטובים יותר ... והיו ימים , עם חברים עם בנות , מסיבות וסתם יציאות אבל בלעדייך כולם נראים כל כך רחוקים , מנותקים מהמציאות ושום השפעה כזאת או אחרת לא ממלא את מקומך. לפעמים אני עוד חולם עליך, ואיך לא את היית כה אמיתית כה יפה , חכמה ואם זאת כה לא הגיונית,אני מתעורר, מרים את הראש ומבין שזה היה רק חלום... מה בדיוק היה שם ? רצח , תאונה, התאבדות ? ...מסתובב לצד השני מנסה לשחזר את הרגע שאבד אך הספיק להחזיר אותי אליך. לפעמים אני עוד חושב עליך ועל מה שהיה , מנסה להבין , לשחזר איך ברחת לי מבין האצבעות , כמה טיפש הייתי שנתתי לזה לקרות , בגלל שחשבתי שאני צודק ... בגלל אגו מטופש... אני לא אשכח את הפעם הראשונה שראיתי אותך , שרונה הכירה לי אותך ומאז לא רציתי להפסיק לראות אותך ,זאת לא הייתה אופוריה זאת הייתה הרגשה של שמה שצריך להיות פשוט קורה , כמו שהשמש בשמיים , לילה וכוכבים , כמו שהתכוונו המאלכים ואלוהים. הפעם האחרונה שראיתי אותך היית נראת כבר גוססת , ניסיתי , באמת שניסיתי להחזיר לך רוח חיים אך את כבר לא היית קיימת . האמת שראיתי אותך שוב אחרי זה שהייתי עם מורן , מרחוק וראיתי שאת מסתכלת אבל לא מתקרבת , כנראה שכבר התייאשת ממני , שכבר לא היה לך מספיק כוחות וסבלנות בשבילי. רונית הייתה הראשונה שאמרה לי שאת מתה- ואני כמו ילד קטן ,עדיין לא מאמין , לא מקבל - זה לא הגיוני!!! איפה את - אהבה ?

shirlove

New member
כתוב מהמם אבל...

על מה אתה כותב?אהבה שברחה לה ומתה או על מישהי? לא ממש הבנתי....

פליז תלמדי לשרשר..

הוספת תגובה- להודעה שאת רוצה להגיב עליה.. לא דווקא להודעה האחרונה בשרשור

למעלה