אהבה

אשכנזי

New member
אהבה

הי כיסטין , התגובה שלי עברה דף ולכן אני חושבת שאינך מגיב ... בכל אופן זוהי תגובתי .. ראשית אם אתה אומר שהקשר יעלה על שרטון אז למה להתחיל בכלל ??? ושנית ... ומה יהיה עם בן מזל הטלה שיצאתי איתו ומוחי עדיין איתו ככל הנראה מכיוון ואני מוצאת את עצמי חושבת עליו... אני רוצה אותו ??? שמו גדי 26/03/69 ...האם הוא מעוניין בחידוש הקשר ביננו ??? תודה והמשך יום נפלא יפית

כריסטין

New member
תגובה

בנבואת הקלפים צפוי לך רומן שלבסוף תהיי מאוכזבת ממנו , למה להתחיל את שואלת? הגורל הוא זה שמחליט לצערנו . אבל הקלפים רק "חוזים" את העתיד , האדם תמיד יכול לדפוק לעצמו את הנבואה ולצאת "מהגזירה" לכן תמיד הרשות נתונה . בקשר לגדי רק תני לי את המזל שלך ואנסה לברר .

אשכנזי

New member
גדי

הי כריסטין , ראשית לגבי הרומן הצפוי לי ...בטוח שצפוי שאני אתאכזב כי מהרומן האחרון שלי עם גדי ..התאכזבתי גם ...אז אולי זה הרומן עליו הקלפים מדברים ?? שנית אני בת מזל עקרב 09/11/73 ...וגדי בן מזל טלה 26/03/69 ... ולאמר לך את האמת כפי שציינתי לך מקודם ליבי ככל הנראה עדיין שלו ... אז מה אומרים הקלפים האם להמתין לו או ליצור וליזום קשר או בכלל להניח לו לנפשו ממני ...האינטואיציה שלי אומרת שבסוף ניהיה עוד יחד ...האם זה נכון או שאני פשוט משלה את עצמי ??? תודה על הסבלנות יפית

כריסטין

New member
תגובה

הקלפים דווקא בעד הקשר עם גדי אבל עלייך להיות זאת שיוזמת , אבל הקלפים מרמזים שאת טיפוס די חשדן וקנאי כאשר יש לך בן זוג וכדאי שתהיי יותר וותרני ותחשבי באופן חיובי . ני צ´אנס לבחור

אשכנזי

New member
המשך גדי

הי כריסטין , אני רוצה להבהיר כי במהלך החודשים האחרונים אני זאת זיזמתי שיחות והתקרבות אל גדי ולא הוא ...אני חושבת שהוא יודע שאני אהיה בשבילו זמינה בכל עת ....כרגע אני בתקופת "סדר פסח " עם עצמי קרי אני מנסה להשתנות ולשנות הרגלים לא נכונים אצלי ...השאלה מה לעשות ??? האם שוב ליזום קשר עם גדי ??? או פשוט להמתין לאיתותים שלו אם בכלל יהיו ??? אני רוצה לציין כי הפרידה ביננו נבעה מחוסר תקשרות ולא מאיזשהו רגש של קנאה או מחנק שכל אחד גרם לשני אלא נהפוכו ...אני נתתי מרחב מחייה !! אז מה לעשות ??? תודה מכל הלב על התשובות האמיתיות !!!!! יפית

כריסטין

New member
תגובה

הקלפים בעד ללכת לפי הלב ופחות דרך השכל , הכוונה אם גדי מעניין אותך תהיי את זאת שיוזמת את הקשר . אבל בשלבים , לא בבת אחת מאחר והצד השני דיי סגור שמדובר על אהבה .

אשכנזי

New member
ישנה בעיה

הי כריסטין , הבעיה היא האם בכלל גדי מעוניין בי , האם הוא נמשך אליי ומעוניין ביותר ממה שיש לנו עכשיו ...כי אם לא אז למה להתאמץ , לא ???? שנית למה הכוננה לאט לאט ...מה לא לבוא אליו בצורה ישירה ולאמר מה אני מרגישה ??? אשמח לקבל את תשובתך ..כמו תמיד . יפית

למעלה