הי כריסטין שמי יפית 09/11/73 מזל עקרב .. הייתי מעוניינת לדעת מה יקרה איתי בתחום הרומנטי בזמן הקרוב ... האם הקלפים מבשרים אהבה חדשה ואמיתית ...ואם לא ..אז מתי ??? תודה ושבת שלום יפית
את בקשר עם שני בחורים ואת חוששת שהאחד ידע על האחר , את כרגע במצב של התבלטות , בחודשים הבאים את תהיי בקשר עם בן מזל דגים אבל לקראת סוף השנה מערכת היחסים שלכם תעלה על שרטון ויתכן שמדובר יהיה בפרידה . בברכה
הי כריסטין , ראשית אני רוצה לאמר לך שאני פשוט בשוק כיצד הקלפים הראו כי אני בקשר עם 2 בחורים ...אני רוצה להוסיף כי ברגע זה אני שחררתי את שניהם .ואנני מעוניינת באף אחד מהם ..הייתי רוצה אהבה חדשה וטהורה !! ולכן שלחתי לך שאלה כללית ...בכל אופן אחד מתוך השניים שדיברת עליהם הינו בן מזל דגים 24/02 והשני הינו בן מזל טלה 26/03 שאותו אכן אהבתי ... אז מה את אומרת האם מזל דגים שהתכוונת אליו הינו אותו אחד או פשוט אהבה חדשה המתממשת ובאה ???? תודה והמשך לילה נפלא יפית
הי כריסטין ראשית אם אתה אומר שהקשר יעלה על סרטון אז למה להתחיל בכלל ??? ושנית ... ומה יהיה עם בן מזל הטלה שיצאתי איתו ואני חושבת שאני עדיין רוצה אותו ??? שמו גדי 26/03/69 ...האם הוא מעוניין בחידוש הקשר ביננו ??? תודה והמשך יום נפלא עד כמה שזה אפשרי יפית