אהבה

princesa4

New member
אהבה

אני לא יודעת כבר מה לעשות.. אני מחפשת אהבה .. משיהו שיאהב אותי ואני בן אדם שלא אוהב לבלות ..אין לי חברות ואני בן אדם משעמם וסנובי.. הכרתי בחור שהיה לי אתו סטוץ [לא שכבנו] .. אני עדיין בתולה אבל הוא לא לוקח אותי ברצינות.. יש לו חברה והוא איתהכי היא סתם נותנת ועכשיו הוא נדלק כל מישהי מהבסיס שלי ואני מתה מקנאה.. אני רוצה לשכוח אותי .. מנסה לא לחשוב עליו .. כל הזמן עולה במוחי שאף אחד לא ירצה אותי למרות שאני לא מכוערת כל כך.. פשוט הביטחון שלי נמוך ואני לא בוגרת מספיק ככה אומרים לי.. אני מחפשת את הנסיך החלומות שלי והוא פשוט לא מגיע ..תעזרו לי..כל בחור שעליו אני נדלקת לא נדלק עלי ואני בכלל לא יודעת להתחיל.. ואיך שאני נדלקת על משיהו כל הבסיס יודע וצוחק עליי..

ואוו .. לפעמים אני חושבת

מה מניע אדם לכתוב על עצמו דברים כל כך קשים ..
את משעממת סנובי לא אוהבת לבלות לא בוגרת . . . מה יהיה ?... את באמת כזו ?

אולי את מלחיצה את עצמך?

אם את מחפשת יותר מידי... חזק מידי... אז את רק מלחיצה את עצמך שאת לא מוצאת... אין קשר בין בתולים לרצינות... יש עוד אנשים שהם לא בליינים... כבר אמרו לי בשלוש שפות שונות (אולי ביותר אבל אז אני יכול להבין רק 3....) שאני מתנשא... אז? אם את מגדירה את מה שהיה סטוץ... אז מעצם ההגדרה זה משהו רגעי... אם ככה את מרגישה אולי זה היה סטוץ בשבילו אבל לא בשבילך... הפרמטר הכי חזק בדכ ביכולת לגשת לאדם וליצור את הקשר הוא הביטחון העצמי... אם יהיה לך ביטחון עצמי בך... במראה שלך... ובמה שיש לך להציע (ולכל אחד יש משהו להציע...) אז גם האדם איתו תצרי את הקשר יראה בך את זה... בקיצור... הביטחון העצמי... המודעות העצמית... והורדת הלחץ ממך... יביאו אותך לנינוחות ולקשרים... איך עושים את זה? זה כבר תלוי במאפייני האישיות ובמקור הבעיה.

תגובה

טעות מצדך שיצרת מגע זוגי עם אדם שיש לו חברה, זו הבגדה. נסי ליצור קשרים עם אנשים במסגרות שלך, אם את בצבא עם אנשים שם. נסי ליצור את הקשרים ברצינות ומתוך אהבה, להשקיע ולתת, ואז יעריכו אותך ולא ילעגו לך.

למעלה