אהבה

jane23

New member
אהבה

קוראים לי שני נולדתי ב- 23.1.79 אני מזל דלי אני פוחדת שלא אתאהב אף פעם בחיים ולא אמצא משהוא שאוכל לחלק איתו את רגשותיי , תוכל לייעץ לי?

זה מובן וכך כך מוכר, חמודה..../images/Emo25.gif

זה דווקא נשמע מובן, לעיתים, ואני אחלוק איתך אולי משהו אישי: גם אני חשתי פעם ככה, כשהייתי מאוד צעיר, ורגיש, ופגיע, והעולם המורכב והמסובך שלי נראה ממש שונה כל כך מהעולמות שמסביב, עד שלא האמנתי שאמצא מישהי שבאמת תבין, תקבל, וגם תאהב.. האמת - גם עכשיו יש לי לעיתים תחושות כאלה, אבל.. הן עוברות, הן חולפות, והן משתנות לפי.. לפי הרצונות הפנימיים שלנו. כן כן, יש משהו בלא מודע שלנו, שמזמין תחושות כאלה, ולו רק כדי להתגבר עליהן בפעם הבאה שתמצאי מישהו קרוב, חום ורגיש, ואז להוציא את החלק העדין והביישני ההוא, ולא להאמין שזה אכן קורה, וגם הבחור אכן כזה, ופתאום הכל מסביב נפתח, השמש מחייכת אליך, והחיים נהיים שווים כל כך, שווים עד אחרון הפרטים הכי טכניים ומעצבנים.. וזה באמת קורה, רק תני לעצמך קצת יותר מהמצרך הנדיר והבלתי אפשרי הזה, שנקרא ´סבלנות´.. אוף, שוב נסחפתי, רומנטיקן חסר תקנה שכמוני..

mirit

New member
נסחפת?

אולי זה החלק הדגי שבך, הנסחף לעיתים עם הזרם? בכל אופן, יאיר כיף לקרוא שיש מי שמגלה הבנה כה עמוקה, כה מעודדת והכי מרגשת (אותי לפחות) ! ! !

אכן כן..(האסטרולוג הקשיש מרכין ראש.

נו, נשים פעוטות עם לבבות מרוגשים וכמהים עדיין עושות לי את זה, מודה באשמה.. במקביל אני פוחד מהרגע שזה יפסיק לעשות לי את זה: זה יהיה הזמן שאחליט לפרוש סופית. אבל עד אז..
ומה שלומך, מיריתה ? עושה חיים עם העקרבון ?..

jane23

New member
אהבה

בעיה היא שאני פוגשת בחורים אבל לדעתי הם פשוט לא שמים לב שאני שם כאילו המזל והאהבה חולף לידי ולא שם לב שאני נמצאת. לדוגמא היכרתי משהוא מזל גדי והסתדרנו נצויין אני מכירה אותו כבר 3 שנים ואני חושבת שיש לו רגשות אבל לא יוצא מזה כלום , כמו שאמרתי מקודם בקשר למזל ואהבה

תגובה לג´יין

ג´יין אני במקרה מזל גדי ואני יכול להגיד לך מניסיון שהם אנשים מאד נאמנים וישרים אבל גם מאד מאד סגורים ויכול להיות שהצעד הראשון צריך לבוא ממך

jane23

New member
לטל

הוא לא מהגברים שאוהבים כשדוחפים אותם לדעתי הוא פשוט ילד

למעלה