...אהבה...

shant

New member
...אהבה...

אור ואהבה לכולכם, מדי פעם, ממש לפעמים, אני קופצת לבקר... :)
שמעתי היום שיר די מוכר ברדיו, ובמקום להקשיב למוסיקה (מה שאני עושה בד"כ בזמן האחרון)- התרכזתי במילים. ישנו משפט אחד בשיר הזה, שבטח כולכם מכירים- "אני אוהב אותך בגלל שאני אוהב אותי"
ואני שואלת.. מה דעתכם?
למה אני שואלת? קודמכל כי זה בריא.
חוצמזה... המשפט הזה תפס אותי מאוד לא מוכנה (כנראה). מצאתי בתוכי מספר דעות, או מחשבות, או תהיות- לגבי הרעיון הזה. הבעיה אולי, היא- חלקן נוגדות, סותרות, האחת את השניה. אולי בעצם זה מה שעושה אותן... משלימות...?
אז.. מה דעתם של נפלאים כמוכם (כן כן, אני קוראת שקטה, נסתרת משהו:) ? אולי בעזרתכם אני אהיה מסוגלת (להתחיל, לפחות) לסדר קצת את הראש שלי, ואז, אוכל גם לכתוב את שבתוכי... יום נוצצ
שאנט :)

ברוך בואך שנט ../images/Emo24.gif

היי שנט!!! ברוך בואך וברוכה השתתפותך האקטיבית בפורום. ובכן אם יש לך סבלנות את מוזמנת לקרוא את הדפים הקודמים המענינים של הפורום שם עסקנו ללא הרף בתאורית המראה. בכל אופן אשמח לחזור עבורך על התאוריה. אדם העומד מולי ונוצרה תקשורת מילולית או בלתי מילולית ביננו אותו אדם בדרך כלל משקף לי את עצמי. אז אם אני אוהב אותך זה בדיוק כי אני אוהב את עצמי. משפט שמבטא את התאוריה במדויק. אדם אינו יכול לפתח רגשי אהבה לבן זוג אלא אם הוא פיתח קודם אהבה עצמית. אחרת אין אהבה יש לדעתי רק תלות או השלמה. אדם צריך קודם כל להיות שלם עם עצמו ורק אז לנסות לפתח זוגיות. זהוא המתכון הכי בריא לזוגיות. שוב לדעתי האישית בלבד. אני שמחה שמשפט כזה גרם לך למחשבות ותהיות. אז קדימה צאי לדרך התחילי את המסע אל ניבכי נשמתך. אם תצטרכי עזרה מעשית ולא רק מילולית את מוזמנת ליצור קשר אלי למייל שלי: [email protected] הרבה אור ואהבה אין סופית ללא תנאי וללא גבול. מיכל

למעלה