אהבה--

קורל 18

New member
אהבה--

כמה הרבה אפשר לעבור בזמן כ"כ מועט כמה הרבה אפשר לחוות רק בשיחה אחת עצב שמחה בלבול מבוכה... כל זאת ועוד רק בשעה אחת שעברה רק הרמתי את השפורפרת הגעגועים התחילו המשכנו לדבר ולא הרגשנו איך דקה אחרי דקה עוברת אחרי חודש שלא דיברנו אחרי שעם געגועים ודמעות נלחמנו משתוררת עכשיו שתיקה בשיחה אך זו לא שתיקה רגילה זו שתיקה של אהבה השתיקה הזו אומרת יותר מהכל כמה אני אוהבת אותו וכמה הוא אותי כמה הוא רצה כבר לשמוע אותי וכמה הוא חסר לי אחרי השיחה אני מתיישבת על המיטה מתיישבת וחושבת מה זו בכלל אהבה אם זה מילה או מגע אם זה שיתוף או ריחוף אך אז הגעתי למסקנה את האהבה אי אפשר להכליל את האהבה אי אפשר להסביר את האהבה אי אפשר למדוד את האהבה אי אפשר לכלא כי רגש לעולם לא מת לפעמים הוא נרדם אך מתעורר מחדש אהבה... אהבה אפשר רק להרגיש כי אם אומרים אני אוהב אותך בלי רגש סתם כך על האויר את תרגישי זאת מיד ולעומת זאת אפילו אם הוא לא יאמר אני אוהב אותך את תרגישי שהוא כן כי אהבה לא מכלילים או אומרים אהבה אי אפשר להביע אהבה רק מרגישים

קורל 18

New member
זה חיבור שכתבתי על

חבר טוב שהיה לי לפני 4 שנים בערך ולא היה לנו הכי איך לדבר אבל כשכבר דיברנו היתה לנו שיחה שיחה! ותודה רבה KZZZ על המחמאה!!

למעלה