אהבה

אהבה

יום יום ערב ערב יושב על הספה ומחכה מחכה שמשהו ישתנה שהשלווה תחזור אלי שאוכל להרגיש שוב אהבה אהבה לאישה. לפעמים אני מרגיש אותה שם מציצה שם ממש מאחורי הפינה לפעמים אני רוצה לשכוח אותה כאילו היתה ואינה אבל איך אפשר לשכוח אחת שכזו לפעמים היא בוערת באור נרות ולפעמים שורפת את העצמות ולפעמים היא רק בחלומות האם אנחנו פוסעים בדרך הנכונה ?

Netta79

New member
אהבתי../images/Emo142.gif

נתת לי פתח ... חשיפה ראשונה
כמה אהבה היתה בי כולה נתונה רק אליו כאילו כלום לא קיים מלבדו כמה אושר היה בי כשחברתי אליו רק להיות לצידו וביום שהלך החלל כה גדול יש בי אהבה אין למי לתת הלב שנמעך חבול ועגול כבר לא יכל לשאת וככה סתם , בלי כוונה זה קרה כמו שיר והמעוך העגול ... התחיל לקבל צורה כמה אושר היה בי כשחברתי אליו רק להיות לצידו אני לא יודעת אם אנחנו פוסעים בדרך הנכונה אבל חייבים להמשיך ללכת את המנגינה הזאת אי אפשר להפסיק
~נטע

m a y a 69

New member
סתם כי אני מתגעגעת עכשיו

כוכבים פרושים ממעל משטיח של קטיפה את קמה כבר בובה שלי עם חיוך של נסיכה אז ארד בלאט בלאט עם כנפיים לבנות ואגע לך בתלתל עם שרביט של סוכריות אלוהים לקח את אבא ועכשיו הוא במרומים שם למעלה מטייל הוא אפוף שרשרת עננים עם ענן ועם עננת ועם קרן אור קטנה רק אבוא לשיר לך ילדה שלי ואומר לך לילה טוב עיצמי את שתי עינייך אבא לידך הוא אוחז בשתי ידייך ונושק לך על מצחך

ירדן 41

New member
גרמתם לי לדמעות על הבוקר ../images/Emo7.gif

האהבה שהיתה לי? היא לא היתה אף פעם; לא חושבת שאהבתי; לא חושבת שאוהב; רק פסימיות אני חשה האם גם אני אראה את האור בקצה המנהרה יום אחד? האם גם אני אחוש חום ואהבה אמיתיים, הדדיים יום אחד? האם גם אני אחוש שמחה משפחתית ואחווה עם בן זוג חדש יום אחד? והדמעות זולגות להן כך, על בוקרו של יום חמישי זה; אוך...האהבה....הרגשות לפעמים נדמה לי שאחרי שמתגרשים (ואני עדיין לא) קשה מאוד להגיע לאהבות האלה, נעשים קצת מחוספסים, נוקשים טרודים, כבויים, "מבוגרים בכמה שנים" חששניים, עסוקים, עצובים? לא יודעת, אולי ההיפך מאושרים, איך אפשר בכלל למצוא זמן לאהבות ולהכרויות האלה? זו נראית לי משימה כמעט בלתי אפשרית. וסליחה על הפסימיות אבל אני בשלב הלא טוב של התהליך שלי (ומטבעי אני דווקא אני בן אדם אופטימי) מי ירצה אישה גרושה עם שני ילדים קטנים כשכל כך קל למצוא אותן בימינו רווקות, חתיכות, צעירות יותר מאתנו (וסליחה שרשמתי ברבים) איבדתי אמונה שמישהו התאהב בי פעם, מרוב שגרמו לי כ"כ לא להיות אהובה מחוזרת כל השנים האלה (של הנישואין), כאילו שאיבדתי את הזכות ואת האפשרות. (טיפשות...)

../images/Emo24.gifאהבתי ../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

חשבתי איפה נמצאות כל הרגשות הייתי מלאה עד אפס מקום, מרוב אהבה כבר לא יכולתי לנשום תמיד הרגשתי ,צחקתי ,חייכתי אל כולם שהיה עצוב בכיתי ורציתי לברוח מהעולם. שהיה לי רע עזבתי, הלכתי לחפש אושר חדש כנראה שזה לא כזה קל ,אבל העלמתי את החשש. אז כבר 7 שנים עברו כך ,לא יודעת עד מתי אמצא אהבה חדשה שתמלא רגשותיי. אני חשבתי שאולי הפסקתי לחוש ברגשות יותר לא אתאהב, ולא אדע אהבות? התשובה האמיתית היא אולי להרים ידיים ולחכות שיגיע היום, הפגישה בין שתי זוגות העיניים אז אני אמשיך לחייך לא אדע בכלל כאב, אולי בזכות החיוך בי מישהו יתאהב ועם טיפה מזל אני אף בחור כבר לא אסנן ואולי זה יהיה הבחור שליבי מחכה לו ושוכן... המסקנה היא שהייאוש והעצב זה יצר הרע תמיד צריך לחפש את האושר והחיוכים ורק טוב בע"ה נדע. מה שנשתדל לעשות זה לא לחפש תמיד להתאהב זה רק טיפה להיות סבלנים ולא לנעול את הלב... אני פוסעת בדרך הנכונה ............

למעלה