אהבה

s h i r a n 2 0

New member
אהבה

ניראה שאני באה לפה תמיד כשאני מרגישה בצומת דרכים.. האם אפשר לאהוב מישהו מרחוק ? האם אהבה היא תלויה בדבר ? האם אפשר לעשות יותר בשביל לשמור על אהבה חזקה ? או שאם צריך לעשות יותר בשביל שהאהבה לא תימוג זו לא אהבה אמיתית ? האם אפשר להפוך את הבלתי אפשרי לכאורה לאפשרי ?

אחחחח אהבה ../images/Emo23.gif

אהבה היא קסם, פלא, היא בפני עצמה, מעבר להגדרות ומילים כל שאר הדברים הם יחסיים - מרחק תלות חוזק זה כבר קשור לבני אדם ולאישיות שלהם ולקשר עם אנשים אחרים, ואיך אנחנו מעצבים את העולם שלנו ושומרים על הרמוניה בתוכנו ומסביבנו תשאלי את עצמך מה שירן רוצה לעשות? הכל אפשרי אבל גם תשאלי למה שירן רוצה מה שהיא רוצה? כי כשעושים משהו מסיבה אנוכית, נצמדים לאהבה במוקדם או במאוחר כבילה, קנאה, שליטה, פחד... ואלה יהרגו אותה

נכון

אבל כשאוהבים מישהו באמת? המרכז של "אני" קצת מתערער אם רק נותנים לזה לקרות ולא פוחדים יש מפגש, איחוד, אין אני/אתה/הם ולו לרגע קט אהבה יכולה להמיס קצת אנוכיות אנוכיות יכולה לפורר הרבה אהבה זה קורה כאשר משייכים את האהוב לעצמנו, ל"אני" או משייכים את עצמנו לאהוב

שובטמה

New member
תשובה לאהנה.....

אהבה אינה תלויה בדבר . היא רק תלויה בבחירה שלך לאהוב. מי יתן וכל בני האדם יהיו מאושרים.

אהבה שאינה תלויה בדבר ../images/Emo13.gif

"אהבה התלויה בדבר... בטל הדבר בטלה האהבה"... על פי הקבלה ראשי התיבות של המילה אהבה הם: א- אימון ה- הבנה ב- ביטחון ה- הדדיות אם חסר אחד מהמרכיבים מבוטלת האהבה... לפני שנרוץ לבדוק את אהבתנו כלפי הזולת כדאי שנעצור לרגע ונבדוק את אהבתנו לעצמנו, לגופנו לרוחנו לנישמתנו... אם אין אהבה ביננו ובין עצמנו לא תהיה אהבה לזולת... כשנרגיש ונהיה שלמים נקבל אהבה מושלמת. "ואהבת לרעך כמוך"... ראשית למד לאהוב את עצמך ואחר כך תחפש לאהוב את זולתך.... בהצלחה

למעלה