אהבה .....

אהבה .....

עוצמת עינים נותנת למגע ידך לסחוף אותי בתשוקה אדירה המלים שאתה לוחש באוזני ממלאות אותי במין תחושה קסומה של מיליוני פרפרים שפשוט משתוללים ואותי גוררים להרפתקאה מופלאה הנשיקה שלך החיבוק שלך האהבה שלך גורמים לי להרגיש הכי מיוחדת במינה ....

אהבה...

מה זאת אהבה? רגשות תשוקה מעשה יצירה פרח שנקטף טרי מגינה מושט אל ידייך ללחוש את ריגשן משהו סנטימנטלי שילחש את הזמן לפתוח את דלתך להושיט את ידו אלייך להתנהג אלייך כמו ליידי אמיתית להזיז את הכיסא אחורה שיוביל אותך לשבת מול שולחן הסעודה לבנות מידי פעם משהו רומנטי אינטימי לפזר עלי כותרת אדומים לבנים על פני המיטה לסובב בחדר את נרות אהבה לקרר את היין להגיש צונן למזוג לשתיי כוסות ממש מהמם... להכין את הקצפת התותים להכין את הכל ממש ידי אומן כל זה גורם לך להרגיש מיוחדת את תדעי שהיצירה והאומנות מעשה ידיו של בחור הכל הוכן מאהבה מרגש נשמה הכל למענך ובשבילך להראות את מיוחדך אם בלילות מיוחדים מול ירח מחייך הוא מחבקך לוחש באוזנך שיר או שניים מילים כה חזקות שנכתבו במיוחד בשבילך לנשק על שפתיים כל כך מתוקות הפרפרים שבבטן יתחילו לעבוד המחשבות בראש מתרוצצות כל יום שעובר את רוצה לשמוע עוד מוכנה לריגוש חדש ממתינה למתנה מיוחדת משהו שתדעי שליבו נעול על שלך זאת אהבה וזאת רק ההתחלה

הלילה ..

כל מה שרציתי ועדין רוצה זה לנגוע בלב שלך לתת למילים לללטף אותך להניח לדברים לקרות בזמנך כל מה שרציתי ועדין רוצה להיות שלך בלב במחשבה שתחשוב תתגעגע תאהב תתאהב שתהיה שלי ... במחשבה בלב כל מה שרציתי ועדין רוצה להיות אהובתך הוירטואלית להיות חברתך בטוב וברע להיות איתך כשצריך ללטף אם צריך כל מה שרציתי ועדין רוצה ... להיות שלך {משהו שכתבתי בעבר ... }

והבוקר...

אתעורר ועדיין תהיי לצידי אביט בתמהה על פנייך להבין אם את כאן או שם או כאן ושם ביחד הבוקר... אביט בזריחה אנשק את שפתייך אעיר אותך במילותי אלחש לך את שירי אנגן לך מליבי את מנגינותי אכנס לחלומך אקטוף לך פרח הושיט לך עם חיוך לאות הערכתי תדמייני את מה שהחלום הוורוד נותן תתפלאי תתרגשי האם המציאות זאת האמת ? אוהב לכתוב שירים חזרה

בבוקר ...

כשאתעורר אכיר את ריח גופך אסמיק כשאזכור את מה שארע מגע ידיך מלטפות את גופי שפתותיך משאירות שובל אש על עורי ומילותיך ...אמממ מילות של אהבה גורמות לי לחוש איך הלב מפרפר בכל פעם שיש לחישה בבוקר כשאתעורר מחובקת בין זרועותיך ארגיש בטוחה אדע שמה שהיה אתמול לא היה חלום אלא מציאות קסומה אתה איתי וזה מה שחשוב לי .. [אוהבת לכתוב בחזרה ...]

ובצהריים...

אהיה אי שם רחוק ממך אך קרוב אתגעגע אלחש לשמש רוצה תחלום הרגש יתעורר יתגעגע כלוט כמו שיכור אנסה לעבור את היום היכן שלא אהיה עלייך אחשוב על ריח גופך שעטף אותי בחום בצהריים.. אקח לי נייר וטוש אותך אצייר בלי אוויר וחוש אכתוב מילותיי על הקיר שתדעי שאהבתי מגיע למרחקים שכולם ילחשו גם הפעם הכתובת הייתה על הקיר ליבי מתגעגע המון לא יכול עלייך להפסיק לחשוב נושם את אוויר הים בצהרי היום בוהה בגלים שנושקים לרגלי בחום רואה את הקשת בענן רואה את גולשת מהקשת אליי חושב מדמיין רוצה לצעוק רוצה שתבואי רוצה להריח רוצה לטעום את הקסם של היום עוצם עיני ומתפלל מתי את תגיעי אלייך משתוקק (חייב להמשיך)

את הצהרים אכתוב לך בצהרים ...

כך אלך לישון אחבק את הכרית ואחשוב עליך שוכב לך אי שם במיטתך האם חושב עלי ... או שמא שכח? אני יודעת שאחלום עליך על המילים שלך , על נשיקותך על הליטיפות על החיבוקים והתגפפויות על ההתרגשות כל פעם מחדש לקרוא אותך עוד ועוד .. להתרגש מחדש {גם אני ...}

mr_lonely

New member
בבוקר

היא באה וחיוך שפוך על שפתיה, מזמזמת שיר לעצמה, ברק בעיניה, מחייכת בינה לבינה.. כממתיקה סוד עם עצמה. אני כבר יודע, נשיקות העירו אותה. ידיים ליטפו אותה. הלילה אהבו אותה ! ***איזה שרשור יפה !!!

עכשיו שכבר בוקר ... רוצה לספר

חלמתי בלילה על דבר נפלא חלמתי אותך ואותי מטילים בשדרה הולכים ושותקים מבטים לפעמים מצטלבים אצבעות אט אט מתחבקות והלב ... ההסמקה הפעימות .. התחושה והשדרה כמו לעולם לא נגמרת היא שם בשבילי ובשבילך עצים בצבעים של סתיו נוצצים עלים מפוזרים בשלל מצבים ואני ואתה ממשיכים לטייל אט אט .. אוזרים עוד קצת אומץ אט אט .. האצבעות ממשיכות להתחבק .. עד שלבסוף באה הנשיקה עדינה ומתוקה טעמה נפלא כלכך שפתים נפגשות ברפרוף אבל עם המון תשוקות העינים פקוחות מביטות מסתכלות ... עליך בוקר טוב

mr_lonely

New member
טיול לילי

רחש גלים, לחש הרוח, אור ירח באפלה, שנינו שותקים, בטיול לאורך החוף לעת ליל. אף פעם לא הרגשתי קרוב יותר.

ים ...

טעם מלוח של המים הקרירים רגלים יחפות משחקות עם הגלים ידיים משולבות אצבעות נוגעות מלטפות אוהבות והשתיקה ... שתיקה שבעצם אומרת הכל "טוב לי להיות פה איתך " לחישה קסומה ...

mr_lonely

New member
אהוב אותי סוער

הים סוער כגופי הבוער. לעת דמדומים שיערך זוהר. ידך בידי לעת שקיעה, טיול קסום, משרה רגיעה. אמרת, אהוב אותי סוער. רטט העברת בגופי הבוער. בלבי הרגשה מוזרה כשקט שלפני הסערה.

ממש כמו

כנרת קסומה בפנים גועשת ורועשת מבחוץ משרה אוירה רגועה כך מרגישה כשאני איתך כל גופי מתעורר לחיים כשאתה נוגע מלטף בתשוקה שמיכה פרושה על החול הקריר בחוץ חשוך עם מיליוני כוכבים ירח מחייך ריח ים משכר אני ואתה מחובקים מתענגים מכל רגע מאוהבים ....

mr_lonely

New member
סערות קטנות

בשקט אבוא אלייך ארגיע סערות בבטנך, תשוקות שבלבבך. וציפרנייך בגבי ישרטו סימנים של סערות אותות של אנקות. סערות קטנות בים של שקט...

../images/Emo141.gif

בשקט בשקט נכנסת לחיי מבלי שאתכונן חדרת לתוכם כמו נווט מתכונן לפלישה כך תכננת את ההתקפה מילה נוגעת מבט מחוייך נגיעה מלטפת שתיקה נפלאה התאהבתי בך מהמבט הראשון מחכה כל פעם מחדש להתרגש כמו בפעם המיליון ...

mr_lonely

New member
את לי שלל...../images/Emo25.gif

את לי שלל ואני שדוד לרגליך. אהבה עד כלות וטוב ממנה אין....

אני לך ..

שלל , שדודה לרגליך מתאהבת באהבה מתעצמת בגדולותיה לוקחת נשימה עמוקה מכינה את עצמי לפעם הבאה ..

mr_lonely

New member
נשמתך רוקעת ../images/Emo141.gif

נשמתך רוקעת בשחקים ובלבך אביב פורח ובלבי תחינה אחת מי יתן וכך יהיה מעתה ועד עולם ולא תדעי עוד כאב ודקירת שלפים.

למעלה