אהבה

• פותח הנושא morr
  • פורסם בתאריך

morr

New member
אהבה

מתי אני יהיה משוחררת מאהבתי לאהוב שלא רוצה אותי יותר אני ילידת 6 ביוני הוא יליד 17 ביולי

כשתחליטי שהגיע הזמן... ../images/Emo54.gif

ושתתחילי לאהוב את עצמך..
שפע ו-
שלך, שבי

morrr

New member
אהבה

למה חתול שחור ואני לא יכולה להחליט אני מאוהבת האם יש סכוי שיהיה חזרה אחד לשני? תודה

חתול שחור למזל טוב ../images/Emo8.gif

אני לא ממש מבין.. אמרת שהוא לא אוהב אותך.. את באמת רוצה להיות עם מישהו בקשר חד צדדי? למה את רוצה לעשות לו את זה? למה את רוצה לעשות לך את זה?! לפעמים מגיע הזמן הקשה הזה שצריך לקחת את הרגליים וללכת. אני בטוח שבסופר יש עוד הרבה דגים בפריזר... שווה לקפוץ לבקר
ולגבי ההיבט האסטרולוגי - פלוטו, כוכבו של אל השאול והעולם התחתון, מלמד אותך שיש מצב לשינויים, קשים, איטיים ומתמשכים ככל שיהיו. לפעמים, מה לעשות, צריך להרוס את הישן מהיסוד - על מנת לבנות עתיד טוב יותר. זה קשה... אבל רק תחשבי איזה יופי יהיה שהשמש שוב תזרח מאחורי בית הקברות הישן. ואיך שאומרת לאה גולדברג - "סוף הוא תמיד התחלה של משהו אחר - רע יותר, טוב יותר - משהו אחר" . ואיך שאמא שלי תמיד הייתה אומרת - עד החתונה זה יעבור
שפע ו-
שבי

morrr

New member
אהבה

תודה תשובה כואבת.לא אמרתי שהוא לא אוהב אותי הוא פשוט בחר לא להיות איתי לצערי.

morrr

New member
אהבה

עייפה מדי תודה על ההצעה רוצה את הצפוני שלי יעבור

מה דעתך על דרומי חמוד?! ../images/Emo39.gif

אולי זאת הבעיה שלך.. שאת עייפה מידי. ואם לא תזיזי את התחת שלך בעצמך - אל תצפי שהכוכבים יעשו את זה בשבילך!

morrr

New member
אהבה

לא ידעתי שצריך לזיז את התחת כדי לא לכאוב

morrr

New member
עצבות

פתיחה יותר טובה? ואכן לומדים וקשה כשילדים עושיים טעויות הם למדים שמבוגרים עושים טעויות הם משלמים שבתאי בנסיגה תאומר מילה נחמדה

שמחה

זו פתיחה ה-כ-י טובה!!
וכדברי הפתגם האהוב עליי; ניסיון הוא הבי"ס הטוב ביותר - אך מחירו יקר !! וכישלון הוא רק עוד תירוץ להמשיך בדרך טובה יותר ... אז את התחת כבר הזזת?! :) שלך, שבי

morrr

New member
מהומה

לזוז לאן?למכולת? מעניין נכון.בגיל 48 כשילד בן 28 הצליח במשך שנה וחצי לנתק אותי מכל העולם לזוז אני זזה כל היום אבל בלב יש מהומה

מהומה ? נשמע כמו פייסטה.. ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

דווקא כיף מה שאת מספרת - אבל למה את קוראת לו ילד ? בן 28 הוא כבר גבר לכל דבר, רק שבמקרה נולד קצת קודם.. נשמע אחלה, ובכלל אני חושב שכל מי שעושה לנו טוב, ובכל גיל שהוא - יבורך.

morrr

New member
הגבר

ילד מבחינה ביולוגית מה לעשות שבר את ליבי ונשמתי הצליח לו אהב וברח קשה להתחיל מחדש יעבור מקווה תודה

למעלה