אהבה

teila

New member
אהבה

אהבה היא עולם מציאותי.. לפעמים היא כ``כ יפה ונעימה.. שזו תחושה של חלום.. לעיתים היא כואבת. ומצמררת.. אבל שאוהבים.. עושים הכל בשבילה.. אהבה יכולה לבוא כל יום, כל שעה ואף כל שנייה.. אבל אהבה אמיתית.. לא מוצאים בקלות... אם נחפש היטב.. אין לדעת.. אולי אהבה מסתתרת מאחורינו.. ואולי היא אוחזת בכתפנו.. לכן... לעולם לא נפסול.. מה שלא נאה לנו.. לא אומר שלא נאה לצד השני.. לכןנהיה כנים.. ואמיתיים.. ככה נרכוש כבוד.. כי בעולמנו יש גלגל חיים.. והגלגל נוהג להסתובב.. ולעשות החלפות.. ומה שלא מקובל עלייך אל תעשה לחברייך.. מאחלת אני מכל הלב.. המון אושר ואהבה. ואמן ואמן.. שכל אחד ימצא את אושרו שלו.. שלכם.. תהילה

yoli

New member
תהילה....

אמן אמן, שכך יהיה, נכונים דברייך וכול טוב מתוקה..

על רגשות, שתיקה.... ויושר...

הדדיות. מילה כל כך פשוטה אבל כל כך מסובכת כשזה מגיע לרגשות. כי מאותו הרגע שצד אחד מרגיש משהו כלפי הצד השני, אם הצד השני לא ירגיש כך אז מישהו כאן סובל. ולא יעזור כמה נחפש, נהפוך עולמות, ונזיז רהיטים. זה עדין יצרוב. קשה למצוא הדדיות באהבה... קשה... יותר מזה. קשה למצוא יושר. למצוא מישהו שאם הוא לא רוצה בך או לא אוהב אותך לא ישחק איתך משחקים. פשוט יגיד שהוא לא רוצה בזה. יחסוך את כאב הלב והייסורים. הבעייה היא שמרביתנו אוהבים לשחק. אנחנו אוהבים את התחושה של להיות נרדפים ע``י מישהו. לכן אנחנו מאריכים את הסבל של אחרים כך. מסתבר שאהבה לא כל כך נפלאה כמו שאת מנסה לצייר אותה...... )כן.... ואתם יכולים להגיד שיום אחד אני אמצא מישהי וזה יהיה נפלא.. אני יכול להגיד לכם שיש בעולם הזה הרבה אנשים שהם לבד... הרבה.... פשוט בגלל שהם לבד לא שמים לב שהם שם..(

yoli

New member
מהזו אהבה..

ידידי הרי אהבה היא זמן מוגבל עם מישהו זר, שנכנס לחייך ככה פתאום, בלי שום כוונה, מישהו ששונה ממך בטרוף, חוויה, זאת אהבה, נכון לא ידוע כמה תישאר ואם מי, זה זמן מוגבל עם אדם שאתה אמור להרגיש כ``כ קרוב אליו בלי להכיר אותו... אז ברור שנפגעים, זאת חלק מהחוויה שנבנת, ואם הזמן מאמי אהבה היא כמו מדרגות רק לומדים ומשתפרים..... אז הראשונה הייתה דפוקה והשנייה תהיי קצת פחות, עד שיקירי תמצא אותה... בהצלחה..

למעלה