אהבה

motigur

New member
אהבה

אירנה היקרה אני כותב כי ממש נואש אני חושב שאני הולך לשים קץ לחיי אני כותב זאת ועייני דומעות כדי שתבני מה קורה איתי אני אכתוב קצת על עצמי אני בן 22 סטודנט מנהל מכירות איש מצליח בגדול יש לי הרבה חברים יש לי הרבה כסף אבל אין לי כולם אני מרגיש חסר כלום אין לי אהבה ואם אין לי אהבה אני לא רוצה להמשיך מה לעשות אני לבנתיים לא אפגע בעצמי אבל אני מרגיש שהסוף קרב... שלך האלמוני

למה את מרגיש חסר כלום?

בגלל בחורה ?! את צעיר סך הכל בן 22 אני מכירה אנשים בני 32,37 שהם מבוססים בעלי תואר שני וגם להם עבודה טובה כסף אבל עדין לא מצאו את הבחורה שאיתה הם יכולים לחיות. תפסיק לחשוב מחשבות אובדניות חבל החיים יפים נכון שהם קשים אבל מתוך הקושי יש אפשרות ללמוד להתחשל ולהפיק את התועלת בהם. אולי אתה עוד צריך לעבור עוד תהליך למידה של החיים בכדי שתיהיה לך אהבה. אני מאמינה שאתה לא מצורע לא מכוער שגם מכוערים זה לא דבר שלילי שלא תבין אותי לא נכון אבל אני לא חושבת שאתה מינוס גדול ההפך הוא הנכון. אל תיהיה נואש האהבה מחכה לך בפינה זה רק עניין של זמן ולמידה אולי הבעייה היא שלך אולי אתה ביישן ואתה לא יודע איך " להתחיל " תעשה חושבים עם עצמך בכדי לרקום לך קשרים מסוג שכזה ולא להיות בתוך בועה שחורה ולחשוב מחשבות אובדניות. חבל באמת חבל אתה צעיר באמת צעיר יש לך חברים תהנה מכל רגע בחייך ההאהבה תבוא אני מבטיחה לך. אני אישית מכירה אדם שהתחתן בגיל 47 עד אותו זמן הוא היה לבדו והוא הכיר משהי דרך האינטרנט תיאלנדית והיום הוא נשוי לה קרוב לשנה ולפני כחודש נולדה להם בת אז אתה שסך הכל בן 22 שבזמן הזה בחורים כמוך חושבים רק איך להתשתולל ולהנות מהחיים. תפסיק לחשוב מחשבות שליליות מקווה שלקחת לתשומת ליבך. אלמונית

למעלה