אהבה :)

Padfoot

New member
אהבה :)

לכל חברי הפורום... בטח שמתם לב שהארי מתבגר.... ומה לעשות, לבנים מתבגרים יש רק דבר אחד בראש (או לפעמים שניים... לכל הבנים מביניכם, איתכם הסליחה) וזה: בנות!!!! הארי הזכיר מישהי בשם צ`ו (cho) כמושא אהבתו מה דעתכם על העניין? עם מי אתם, חברי הפורום היקרים, הייתם רוצים לראות את הארי? צ`ו, הרמיוני או כל דמות אחרת ובאותה הזדמנות הביעו את דעתכם על רון שלנו... איך הוא בעינייני אהבה???

shai2k

New member
תגובה

חשבתי שלא תבקרי בפורום כל השבוע- ואני שמח שחשבתי לא נכון

Padfoot

New member
תגובה לתגובה

גם אני חשבתי שלצערי לא אבקר אתכם השבוע, אבל למזלי דברים הסתדרו בעבודה יותר מהר מהמצופה! אז מה דעתך על הארי בנושאי אהבה??? Padfoot

bagman

New member
נבואות זעם

*** אזהרה: בהודעה זו מדברים על הפ4 (אבל אל דאגה, אין נגיעה בעלילה). הקריאה על אחריות הקורא *** נראה שבין הארי וצ`ו אולי יהיה משהו אבל גם אם כן לא נראה לי שזה יקרה בקרוב - בכל זאת היא באבל (לא אומר למה). רון כנראה רק מגלה את הרמיוני אבל קשה לי לדמיין אותם יחד, הרי הם חברים כבר שנים וזה... מי יודע... אולי דווקא יהיה משהו עם פלור דקור (היא הרי חוזרת להוגוורטס בספר 5). נראה לכם?

abgs

New member
ניצוצות

לדעתי לא יקרה משהו עם הארי וצ`ו, למרות שהכל מראה ההפך יש לי תחושה לא יודע למה פשוט יש לי. ובקשר לרון בספר הרביעי היה לו התקפי קנאה לפי דעתי ויש ניצוצות בינו להרמיוני.

Padfoot

New member
???

מאיפה אתה יודע שפלור חוזרת בספר החמישי???? יש לך מידע פנימי שאתה רוצה לחלוק עמנו? Padfoot

bagman

New member
פלור תחזור להוגוורטס (הפ4 בלבד)

פלור דקור תחזור בהפ5 ואת זאת אני אומר לפי הכתוב בארבע. תסתכלו בסוף הספר בפרידה שלה מהחבורה. היא אומרת שהיא תנסה למצוא עבודה בהוגוורטס

Hermione G

New member
רון והרמיוני (דברים מספר 4)

רון והרמיוני יהיו ביחד!!!! אין סיכוייייייייייייייייייייייייייייייייייייי שהם לא!!! ג`יי קיישלחה כל כך הרבה רמזים... היד של קראם מתחת למיטה.... והארי שחשב שדווקא הרמיוני רואה את העניין בצורה נכונה יותר... :) יו איך כל הקטע הזה הורס אותי!!!!!!!!!!!!!!! זה כל כך מצחיק!!!!!!!!!! הוא כככככככככללללללללל - ככככככככככככךךךךךךך אוהב אותתתתתתתתתתה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זוכרים איך הוא הלך ליער לעקוב אחרי העכבישים - הפחד הכי גדול 1לו - כי הוא רצה לחסל את היצור שפגע בה ככה שהיא עכשיו בהוספיטל וינג?!?!?!? ושמאלפוי כישף את השיניים שלה שיהיו גדולות איך הוא ישר אמר: ``הרמיוני!`` בקול מודאג.. או משהו כזה.. לא זוכרת בדיוק מה הוא אמר.. אבל מה שהכי אי אפשר לפספס זה איך שהוא מקנא בקראם!!!!!! לדעתי קראם דווקא חמוד ומתאים להרמיוני אבל גם רון מתאים לה.. הם יאזנו אחד את השני.. הפכים נמשכים... ובכל מקרה לא נראה לחי שמה שיש לה עם קראם ימשך הוא גר רחוק וזה וחוץ מזה נראנה לי שגם היא אוהבת בסתר ליבה את רון.. :) קראם המסכן... :) הוא הרי אף פעם לא הרגיש ככה כלפי בחורה לפני הרמיוני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( טוב.. אולי הוא יצא עם פלור... :) מי יודע.. אבל שנייה גם היא גרה רחוק ממנו.. אני חושבת שבספר 5 היא באמת אולי תקבל משרה בהוגוורטס אבל היא פחות מדי מנוסה להיות מורה - שדי המים האלה- לא יודעת מה השם שלהם בעברית כי קראתי את הספר באנגלית - גברו עליה!!!! והארי שהוא בשנה רביעית - קטן בשלוש שנים - ניצח אותם בלי בעיות!!!!!!! אולי יש בהוגוורטס סייעים למורים או משהו כזה.. היא יכולה להיות סייעת עד שהיא תהיה מוכנה להיות מורה..

bagman

New member
עבודתה של פלור

אתם זוכרים בספר שלוש את גביע הקווידיץ`? איך ווד היה בשנתו האחרונה והם שיחקו נגד נבחרת סלית`רין האיומה בראשו של מארקוס פלינט? אז כאן באה שאלה מעניינת: אם פלינט גדול בשנה מווד אז איך הוא עדיין קפטן הקבוצה? (בספר ראשון אומרים שהוא גדול יותר בשנה) אולי מסימי בית הספר יכולים לעזור לחבריהם או משהו למשך ``שנת שירות`` כזו ואולי פלור הולכת לחזור להוגוורטס בטור מסייעת לתלמידים נכשלים או משהו (התור יהיה עצום..) מה אתם חושבים? פלינט בנבחרת בספר 3 - צעד מחושב או טעות סופרת?

למעלה