אהבה

אהבה

מצאתי ספרון קטן וישן המראה דרכים חדשות ונפלאות להדגים כמה אתה/את אוהב/ת מקווה שתהנו כמו שאני נהניתי. האהבה היא לרקוד בחושך... ...לנשק אותו גם כשהוא מצונן נורא... ...היא לתת לה לכוון את החימום בחורף... ...מה שמנצנץ לך את העין... ...להחזיק ידיים בלילות ירח... ...לאכול יחד ארוחת ערב לאור נרות... ... תמיד להגיד שהנהג השני אשם... ... להביא לה ארוחת בוקר למיטה... ...לצחוק בפעם המאה לבדיחות שלו... ... להרשות ללבך לשלוט בך... ... להגן עליה... ...לדבר אליה בפרחים... ...לרצות שכולם ידעו... ...לשים לב כשהיא משנה תסרוקת... ...להרשות לו להסתכל על החתיכות בחוף... ...תמיד להיות יפה בשבילו... ...לא להתפוצץ כשהוא מביא אורח בלתי צפוי לצהריים... ...לתת לה ללכת לקניות עם חברה שלה והצ`קים שלך... ...לשכב ביחד על החוף על אותה המגבת... ...לנסות לבשל כמו אמא שלו... ...לגנוב נשיקה גם כשהיא עסוקה נורא... ...להשתדל להיות נחמד לאמא שלה... ...להחזיק ידיים מתחת לשולחן... ...לחייך כשאת אוכלת את האוכל השרוף שהוא הכין... האהבה היא כשמבט אומר יותר ממלים, לעשות היום את הזכרונות היפים של המחר האהבה היא ההתרגשות שמאיצה את פעימות הלב, וההרגשה המיוחדת כשעיניכם נפגשות והאהבה היא: לדעת מתי להפסיק....

רק בספרים......

אשה ילדה מתוקה ממש מקסים וממיס לבבות.... אבל איפה נימצא היצור העל טבעי הזה שיבצע 10% בהדברים הכתובים???...כנראה שלא בגלקסיה שלנו :(( הכל אגדות....... אוהבת אותך

כן במחוזותינו!

שועלית יקרה..... היא קיימת, והיא טובה..וכשהיא תגע בך היא תסחף אותך למקומות שלא היית בהם מעולם.... מאחלת לך מכול הלב...א-ה-ב-ה!

אהבה וחיוך

בוקר טוב בנות / אחיות מחייכת למקרא התגובות שלכן (-: כייף שאפשר לדבר ולחייך והעיקר לחלום אני אולי תמימה אבל עוד מאמינה שיש אהבה צריך להתמיד לחפש אותה עד שמוצאים צריך לרצות ... להושיט יד ולקחת אוהבת את כולכן/ם מאחלת שכולנו נתעורר עם חיוך שכזה והרבה א ה ב ה יהודית

מימי 51

New member
אהבה היא מלה שמכילה את הכל

ובעקר היא מסמלת את הנתינה, וכשיש נתינה יש קבלה, אם נתת אהבה את מקבלת וחווה אהבה. אז תחגגי אותה! אהבתי את העזתך ואת כתיבתך מגי

ועוד אהבה

יש ספר שנקרא אלף בית של אהבה שאומר כך... `` אהבה זהו רגש מאוד לא ברור לפעמים זה מגע, לפעמים זה דיבור. לפעמים רק מבט, לפעמים מחשבה. לפעמים זה ריחוק, לפעמים זה קירבה. אך אם מרגישים בלב איזה קליק, אין צורך להבהל, זה איננו מזיק דפיקות לב מאוצות, נשימה לא קצובה. זו אינה מחלה, זה פשוט אהבה!`` לכול אילו שאוהבים, שתדעו לשמר את ``הביחד`` ולכבד את הלבד. אוק....

ספרון יפה = פרנסה למחבר אבל..

תגידי לי אחותי, אם בחיים האמיתיים זה היה נכון ב- 50% היינו אנחנו במצב בו אנו נמצאים? יש אנשים שלא היתה אהב ביניהם וכשהמערכת נגמרה; הם פשוט בחרו לירוק בצלחת ממנה אכלו. איפה יש דבר כזה??????? מי שמוכן להיות כזה שיגיד לי מי שמכיר אחד כזה שיכתוב לי אני מתחתנת איתו מחר!!!!!!! אחותך הקטנה, 007 - ליהי

חחחחחח

בונדית יקרה....זה נכון זה קיים! אבל מי אמר שכול החיים הם רק אהבה צריך יותר מצעד קדימה על מנת לדעת לרקוד טנגו... ועוד לא דיברנו על חברות,ויושר,על כנות ועושר כן עושר בוא לא נצטנע...כי סבתא שלי אומרת שהעוני דופק בדלת האהבה בורחת מהחלון..... והיא צודקת!

oneorit

New member
לאשתי

היי אישתי לא ידעתי שאת כל כך נשמה רומנטית אהבתי מה שכתבת בפורום האם מיועד אלי? סתם,,,,

יוסי.

New member
אהבה לכל הבנות

לכל הבנות שהגיבו שמתם לב שהבנים לא הגיבו ??? אבל ברצינות אהבה במילה פשוטה היא לתת כמו שרוצים לקבל ובנות יקרות האהבה קימת כמו אש לפעמים שורפת ולפעמים דועכת אבל תמיד תמיד קיימת ( מנסיון) ולכל מי שחושבת שהיא רק באגדות או בחלום מאחל אני שתמצא אותה במציאות ובמהרה ממני האוהב יוסי

למעלה