אהבה!

דותן.

New member
אהבה!

ההשתוקקות לאהבה קיימת כבר מגיל רך והיא אוניברסלית.הצורך בקרבה והרגשה של חיבה עזה מקרבת אותנו אל בן אחר. המסרים שקלטנו ואלה שאנו משדרים,משתמע, שהאהבה היא הדבר החשוב ביותר שיקרה לנו בחיינו,אנחנו דרוכים לקראתה מצפים לבואה מיחלים לה בתקווה שכאשר תגיע אלינו נדע לזהותה נאמצה אל ליבנו מתוך הנחה שזו תביא עמה אושר שלא ידענו כמותו.ליבנו פועל ופועם(יש לכך משמעות),עצמאי לחלוטין,הוא אינו מבקש את רשותינו,הוא זה שיפתיע אותנו,יורה לנו! היי החיים מתחילים!,מציף אותנו בים של רגשות בלי הראה מראש,ואנחנו נכנעים לו,נגררים אחרי התחושה העילאית. אלא,לאמיתו של דבר מהותה של האהבה בהמשכיות של האושר עד אין קץ,והיא תוצאה של תהליך רגשי המצריך בשלות נפשית, רגישות ו... כן, כן! בעיקר תבונה. כדי לשמר את הרגשות הסוערים,את אותו תהליך מופלא,אהבה,צריך להשקיע הרבה משאבים נפשיים, פתיחות ומחשבה. אז ידידי הניחו ללבכם להוביל אתכם ביטחו בו תנו בו אימון.

יפעת*

New member
עוד על אהבה

דותן נהנתי לקרוא כל מילה, ואני מסכימה איתך לגמרי. לפעמים שאנחנו מגיעים לשם, לאותה תחושת האושר, אנחנו מרגישים שאפשר לנוח על זרי דפנה ולהנות מהרגע.אבל האמת היא, שבשביל לשמר אהבה צריך לעבוד קשה. אולי הבעיה היא שאנחנו עובדים קשה מדיי לחפש לנו את אותו ה``נבחר``, ובאמת צריך פשוט לתת לזה לקרות ולהתחיל להתאמץ כשזה כבר כאן. נפלא לראות אותך כאן שוב יפעת

MOR28

New member
כנראה שאף פעם לא נשבר לך הלב

דותן חמוד! שלא תבין לא נכון ותחשוב לרגע שאני מאחלת לך שישברו את ליבך (חס וחלילה טפו...טפו...טפו...) אבל בכל זאת אתה כל כך תמים אני באופן אישי פתחתי את הדלת באמון מלא ל``אהבה`` ומה שקיבלתי בסופו של דבר זו רק אכזבה באמת שאני מאמינה במושג אבל היום אבל עם קצת יותר ניסיון מבטיחה לעצמי שאיש לא ישבור שוב את ליבי אם יש לך או לכל אחד אחר פתרון רציונלי לאיחויי לב שבור לרסיסים פתוחה לפתרונות בכל מקרה בהצלחה למאמינים!!!!

יפעת*

New member
מור

הלואי שהיה מתכון או תרופה ללב שבור, אבל יש את מר זמן והוא פועל יפה במישור הזה רק שצריך סבלנות. בכל מקרה מי שמרשה לעצמו לאהוב פותח את עצמו גם להפגע.כל אחד עושה את החשבון עם עצמו אם הוא מסוגל ורוצה לדעתי זה כדאי..... בהצלחה יפעת

למעלה