?אהבה?

lital*

New member
?אהבה?

מכירה, את שניהם . מכירה, את סיפור אהבה שלהם ויש שם אהבה אל תטעו בזה. אבל ,יש שם הרבה דברים רעים שגורמים אי נעימות. ומביאים לאבדון מוחלט. היא משגעת אותו, היא מתוסכלת. כן, יש לו חלק קטן בכל זה. היא מאשימה אותו ביותר. הוא אוהב אותה , בלי כל ספק. והיא מוכיחה אותו כל פעם, הרבה רוצים אותה כך היא אומרת. אבל ,היא לא רוצה אף אחד ,משננת לו כל הזמן. הרבה בחורות היו רוצות אותו והוא לא מסתכל לשום צד , רק מישיר מבט אליה. הוא לא מנופף בזה, הוא מתאמץ להיות עבורה הכי טוב שיש. כן, הוא לא הנסיך על הסוס הלבן, יש לו חבילה מקולקלת. ולמרות כל זה, אותו היא בחרה ולמרות הבחירה הזו, היא, קורעת ממנו חתיכות לאט ,לאט. והוא שם ,תמיד שם ניצב ,לא כמו שחלמו או פינטזו אבל הוא שם . ואני , אותה אחת, שלא אומרת לאף אחד מהם כלום. צופה מהצד וזו לא אהבה, זה סבל מיותר ואינו נחוץ, אתם שניכם, מאמללים אחד את השני. ואולי הגיע הרגע לומר די.

may may.

New member
תני לאהבה לכאוב

זו דרכה של אהבה כי אם היא לא כואבת היא לא אהבה ואת מהצד המשיכי לשתוק תני להם לכאוב את אהבתם

צפרדעית

New member
אויי כמה שזה מוכר...

מכירה אהבה שכזאת אחת ששרפה לי את הלב... אהבתי אותו בכל גופי ונשמתי והוא אהב אותי. היו לנו 5 שנים נפלאות אבל הכאב היה רב. עברנו יחד המון התבגרנו יחד,צמחנו והתפתחנו ומתוך ההתבגרות המשותפת גם פגענו... כל אחד מאיתנו סחב צרור כבד על כתפיו אך אני ידעתי לקרוע ולחתוך במקום שהכי כאב לחצתי דרכתי הכאבתי קרעתי... ידעתי כל נקודה שכואבת... היו לי את הסיבות שלי...אבל זאת לא חכמה להיות צודקת. כולם ראו ושתקו גם הוא שתק 5 שנים של אהבה 5 שנים של סבל שיגענו אחת את השני הרסנו כל חלקה טובה ובסוף הלכה לה האהבה....... היום אני בוגרת (אולי אפשר לקרוא לזה סתם מבוגרת) מבינה את הטעות אולי זה היה פשוט כי לא נתתי לו ללכת....

moran.l

New member
מתוקונת

הכוח הכי נפלא הכוח החזק ביותר ממלא אותי משלים, משמח, נוסך חיוך תמידי על פניי. והורס. מפורר. שוחק. מפליא, איך לדבר כזה תמים, משלים, מדהים, שקט, יש כזה אפקט... אבל כמו שמאי מאי אמרה - זו דרכה של אהבה.

תגובה לליטל

אמרת שאת אותה אחת שלא אומרת לשניהם כלום?? אז הנה את אומרת וליטל אני ממליצה לך בחום ובאמת מנסיון חיי אל לך להיכנס בין שניים לעולם שמרי את דעותייך לך נסי לחיות את חייך שלך אדם יכול רק לשנות דברים אצלו ולא אצל אחרים - והאמיני לי ברגע שתתעסקי לך עם עצמך תאהבי מה שאת עושה לא יהיה לך זמן לחשוב איך ומה עובר לאחרים בראש כשהם עושים מה .. אינך יכולה לשנות דבר - רק להביע דעתך ואני מיצטרפת למאי מאי על מה שאמרה

any way

New member
חבילה מקולקלת ???????

אכן לפעמיים בראיה אוביקטיבית מהצד רואים דברים שלא מצליחים לראות אותם מהצד.

moran.l

New member
אבל

אבל

כל אהבה, מעצם היותה אהבה, מכילה גרעין הרס. אני לא חושבת שהשניים הללו עוצמים עינהם, אני חושבת שהם מודעים לבעיות אחד של השני, ויותר מכך,הם מודעים לבעיות שהם יוצרים כאשר הם ביחד. אם הם ממשיכים למרות כל זאת, כנראה שיש דברים בגו, לא? כנראה שזה עילאי, או מיוחד, או פשוט זה...כנראה שזה פשוט שווה את זה. ואולי לא. לא את, ולא אני, ולא הוא ולא היא יודעים - העתיד איננו תמיד נותן אותותיו, ואין בהכרח המשתמע מן ההווה הוא הוא אשר ישאר לנצח. מלבד זאת, הרי כל אהבה טומנת בחובה כאב, ומעטים החלומות המתממשים. מסכימה, אין זו אהבה כדוגמתה - אך בכל מקרה, תני להם להתמודד אם זה לבד. תאימיני לי מ נ י ס י ו ן. אני מאמינה שימצאו את דרך המלך לבד. ואם לא, אז יחליטו להפסיק את המסע מרצונם החופשי.

דברים שלא רואים משם------>

שנינו אוהבים מאד ובאהבה שלנו, ככל הזוגות , יש עליות ומורדות. את חברה שלנו ולפעמים , את נקלעת לאלו ולאלו. אבל ,את לא איתנו כל הזמן וזה צריך להגיד לך, שיש הרבה דברים שאינך מודעת להם. ומה שנראה לך כאומללות אלו דברים זמנים. כי בסופו של דבר, אהבה היא שגוברת. את חברה וככזאת ,את צריכה ללמוד ,לפרגן, ולתמוך. בקריאות שלך ,אין מהעידוד. אין בנו, כעס או רוגז. ולגבי הדי , זה שיקול בלעדי של שנינו.

למעלה