אהבה?

JOEMONTY

New member
אהבה?

היי,
שאלה לגבי מערכת יחסים חדשה...
היכרנו באתר היכרויות. התכתבנו הרבה שוחחנו בטלפון והייתה כימיה מצויינת. לאחר כשבועיים יצאנו לדייט הראשון. ישר שראיתי אותה מרחוק אמרתי לעצמי בראש "מה, זאת היא?" . בקיצור התאכזבתי ישר. הבחורה שמנה, ותכלס אני אוהב שמנמנות, אבל משהו בקימורים הספציפיים שלה לא משך אותי.
הדייט הלך סבבה, התנשקנו בסוף.
חשבתי לעצמי, מה נחתוך? הייתה כימיה... טוב ניתן עוד צ'אנס.
בדייט השני היא באה עם שמלה והייתה סקסית.התמזמזנו והיה כיף.
אנחנו יוצאים קבוע כבר כמה חודשים, מתכתבים כל יום. כיף לי איתה, וברור לי שהיא אוהבת אותי.
לפעמים בהתכתבויות היא כמעט וממש אומרת את זה. ואני כמו צנון לא כותב לה בחזרה (כי מה, לשקר??).
לפעמים היא אומרת לי שהיא מתגעגעת ואני אומר שגם אני למרות שלא תמיד זה נכון.
זאת אומרת, כיף לי איתה, אני לא סולד ממנה. תמיד טוב לי בחברתה . אבל לפעמים אני לא נמשך אליה.ולא תמיד מתגעגע.
אני מת שזה יתפתח למשהו מעבר, אבל לא יודע אם זה אפשרי...
אני לא רוצה לפגוע בה... מה לעשות?

שלום

רגשות חשוב להביע באופן אמתי ומדויק ולא רצוי לשקר. את הקשר צריך לפתח לאט ובהדרגה. תן לה מלים יפות וכנות כמו מחמאות ודאגה, ותוכלו להתחיל מקשר פשוט ולקרב אותו במשך הזמן עד שתכירו היטב ותרגישו מוכנים לקשר קרוב.
&nbsp

ommerl

New member
עדיף עכשיו ממאוחר מידיי. אתה חייב לעשות החלטה

תראה מה אתה בעצם מספר לנו:
אתה פוחד לפגוע בה על ידי להיפרד ממנה, אז אתה מקווה שתאהב אותה בחזרה.
&nbsp
בינתיים היא באשליה שאתה אוהב אותה חזרה. זה לא נקרא לפגוע בה?
&nbsp
אני אגיד לך מה הולך לקרות אם תישאר על המסלול הזה:
אתם תהיו זוג, אתה תתאמץ לאהוב אותה, ואו שתהיה אומלל או שתתעורר על עצמך יום אחד ותחליט להיפרד ממנה ואז היא תיפגע שבעתיים.
&nbsp
תהיה כנה עם עצמך עכשיו ותעשה החלטה נכונה. אם אתה באמת לא אוהב אותה ולא נמשך אליה ולא רואה איך זה מתפתח לאהבה- תיפרד ממנה, עם כל הצער שבדבר. עדיף עכשיו מאשר מאוחר מידיי.

ערב טוב לך

ממה שאני הבנתי מכתיבתך שאין בה משהו שאתה ממש רוצה/נמשך/אוהב.
אנני מאמינה במשפט "שהזמן יעשה את שלו" כי זה לא דייט ראשון שלכם ואני מאמינה בקליק/כימיה ותקשורת ונושא האינטימיות = צורך במגע קריטי בעיניי בקשר,
אם אתה לא חש כמוהה (למרות שבהרבה מקרים תמיד צד אחד מרגיש אחרת) ולדעתי אם לא למענך תעשה זאת למענה ותסיים את הקשר,
אין באמצע,אולי,לחבב יותר לחבב פחות זו דעתי האישית,

ערב מקסים
,
אילנה

למעלה