אהבה

dannyboy24

New member
אהבה

חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי אותך כל היום חיפשתי, חיפשתי למעלה וחיפשתי למטה חיפשתי גם בצדדים, אני כה זקוק לך אני זקוק לאהבה אני רוצה אהבה אני מת לקבל אהבה אני צריך גבר שיאהב אותי כמו שאני אוהב אותו מישהו רגיש עדין טוב לב שיעניק לי את עצמו מישהו שכל יום יפתיע אותי בדבר אוהב חדש מישהו שידבר אלי דרך הרגש מישהו שיציג לי את כולו ויתן לי להרגיש הכי טוב איתו , אני מחפש עדיין מחפש ולא מוצא אני כל כך רוצה כל כך משתוקק כל כך כמהה לאהבת גבר. אני מחפש מישהו בן גילי22-27 אדם בוגר ישר אדיב רומנטי מצחיק שלא עושה שטויות כמו לקחת גראס , מישהו כן רגיש אמיתי טוב לב שיעניק לי את כולו בשבילי, ואני יעניק את כולי בשבילו ואתן לו אהבה כל הזמן אני זקוק לאהבה כזאת כל כך,ובבקשה אני מבקש רק רצינים רק רק רק!:) אני מבין שיש כאלה שמצד אחד רוצים אהבה ומצד אחד קשה להם לוותר על הסטוצים או יש כאלה שאומרים לי כשתגיע לאיזור שלי תתקשר. מצטער אבל זה לא בשבילי, אז אני מבקש שוב אני רוצה בן אדם באמת טוב ! אני בחור מאוד רגיש, חוויתי מספיק סבל עם בנים! אני לא מוכן לסבול עוד!!! או להפגע !!!אז אני מבקש את האחד והיחיד והנכון בשבילי שיופיע ויקח אותי מפה ושיתן לי רק אושר ואהבה כל היום:) נ.ב האי מייל שלי: [email protected]

Liroy25

New member
פורום "בנים בלבד הכרויות"

ותרד קצת מעננת הנאיביות, אחרת באמת סתם תפגע.

giloosh

New member
די להגבלות הגיל(וש) האלה../images/Emo70.gif

טוב גם אני מחפש אבל אני לא בטווח הגילאים, אז בהצלחה אני מקווה שתמצא! הנה מעט תמיכה ריגשית
נ.ב אם תמצא כמה שלח אחד דרכי

MARMELAD

New member
נו תגיד לי

עם כזו הודעה מעצבנת אתה מצפה למצוא חבר? איך מישהו ירצה לצאת עם מישהו שעוד לפני שהם מכירים מתלונן: שלא יעשן סמים שייקח אותי מפה שיתן לי אהבה כל היום רציני בלבד וחוץ מההתלוננויות אתה גם מראה כמה אתה נואש: כל כך משתוקק כל כך כמה לאהבת גבר חוויתי מספיק סבל עם בנים אני לא מוכן לסבול עוד!!! או להפגע!!! אני כל כך זקוק לך חיפשתי כל היום בקיצור אחי: ככה לא תמצא אהבה, ככה מקסימום תקבל צרבת

אבא גאה

New member
מכשפה.../images/Emo70.gif

למה שלא ימצא אהבה ככה? יש אנשים שמאוד אוהבים שיש מי שתלוי בהם ונזקק להם, אני בטוח שהוא יקבל הרבה מיילים, אהבה? שידווח אם מצא או לא.

MARMELAD

New member
אני לא מכשפה! ../images/Emo121.gif

אני בכנות חושב שעם מודעה כזו הוא לא ימצא אהבה אלא מקסימום מפח נפש. תגיד לי אתה רוני אם היית הולך על מישהו שרק במודעת ההיכרות מעלה כל כך הרבה סיבות להתעצבן עליו. כאילו, בכנות, לא נעים לי לזלזל או משהו אבל זו כנראה אחת ממודעות ההיכרויות המבעסות ביותר שקראתי. אולי כדאי שתיקח קורס בהפנמת - דברים - שלא - מומלץ - לדבר - עליהם - עד פגישה - ג´

fayd הפשוש

New member
אני דווקה לא חושב שהוא יקבל צרבת

אני בעד אולקוס! (ומכשפה זה עיניין של השקפה מרמוש ידוע ליפעמים בדגובתיו החריפות)

MARMELAD

New member
ידוע לפעמים בתגובותיו החריפות, הא??

אין בושה פייד, אין בושה

fayd הפשוש

New member
בושה?../images/Emo12.gif אני? מיצטער הלקסיקון שלי

לא מוכר אם המילה הזאת
. (סתם מרמוש אתה יודע שאנ יצוחק מה היה קורה אם ה"תגובות החריפות" שלך לא היו פה? תתאר לעצמך מה היה פה אם הפורום אנשים היו שולחים הודעות על ימין ועל שמאל) (ובטח ובטח לא משרשרים!) (לא מפנה א תזה למישהו מסוים אוליי רק לעצמי)

למעלה