אהבה

הדר242

New member
אהבה

אני הדר נולדתי ב- 30/12/83 בקיצור בת 24 מזל גדי - זה מזל דפוק ומעפן . אני אשכרה שאתכן את הילד שלי אקווה שלא יצא גדי בקיצור ---עברתי 2 משברים ואני מתה לחבר לבעל לאדם שאוכל להקים איתו בית אבל עכשיו אני מפחדת ממשבר שלישי אני החורה שנורא חזקה נפשית עברתי הרבה עם בנות ואיבדתי אמונה בבנות אני שונאת בנות אבל איתם כי צריך ובנים - גדלתי עם בנים כי בנות קינאו בי אז יש לי ידע בתכסיסים של בנים בקשר לבנות אבל להכנס לעוד קשר???? בקיצור סיבכתי אותכם ואת עצמי

ידע בתכסיסים של בנים בקשר לבנות.. אוהו ../images/Emo12.gif

בקיצור - כשתצאי מהתסבוכת תודיעי לנו..

גליתי10

New member
תאמיני לי שלהיות מזל עקרב זה א פחות קשה

באיזו שעה נולדת? דרך אגב הגדי נהייה צעיר עם השנים, וקוטף את פרותיו מאוחר יותר, ובאהבה כולנו נפגעים, צריך רק ללמוד לקחים, ולשאוף לעתיד טוב יותר. בחיזוי אסטרולוגי ניתן לראות מתי תהייה לך אהבה פוריה. אך ללא שעת לידה איי אפשר לעשות מפה.

הדר242

New member
נולדתי ב-

נולדתי בשעה 12:30 בצהרים יום שישי זה אומר לך משהו?

הדר242

New member
אופק טלה?

את ושואלת אם אני אופק טלה? אני לא יודעת את התחלת לדבר על אריכים , שעות וכו' אז רציתי לדעת אם את יודעת משהו כי אני לא יודעת לקבוע מה האופק ואין לי מושג מה הימים והשעות אומרותעלי אם לפי מה שאמרתי לך את יודעת לומר עלי אשמח לשמוע

גליתי10

New member
טרם בדקתי, תכנסי לאתר astro.com

מצטערת, אני עסוקה עד מעל הראש כרגע, בענין הפצת חולצות עם כתובית של גלעד שליט, לו יש יום הולדת ב 28 לאוגוסט אם תכתבי לי או תצרפי קובץ מפה אציץ בה לאופק אני צריכה את הנקודות הבאות mc שזה בבית 10 ואת קו האופק.

למעלה