אהבה

gilgil7

New member
אהבה

היי עינת .רציתי לקבל ממך עצה האם את רואה שהשנה אני אזכה לאהבה חדשה .אני כבר 4 שנים מחפש אותה ,אך כל פעם אני נתקל בקשיים מצד הבחורות ,שמשחקות איתי כל מיני משחקים .נכון לומר שהרבה פעמים זה הפוך שאני רוצה מישהי אך היא איננה רוצה אותי .אז כפי שאת רואה אני מציג לך את המטבע משני צצדים שלו ,בשניהם הייתי כבר .השאלה הזאת מציקה לי הרבה זמן ,ואני חייב לציין שאני מוציא הרבה אנרגיה ,על מנת למצוא את האחת .אין לי כח למשחקים ,אני כבר בן 27 שחושב יותר לכיוון קשר שיוביל בשלב מסוים לחתונה .שמעתי מכמה גולשים שאת ממש טובה ,לכן אני מצפה מה רשום עליי מבחינת המספרים . שמי :3.1.3.7.4 שם משפחה:3.9.2.5.2.2.3 נולדתי ב:3.4.1975 אשמח לקבל תשובה ממך בזמן הקרוב .תודה על העזרה ממני גילעד . נ.ב.אינני יודע אם זה מותר אך אני גם מצרף את תמונתי אולי מישהי פה תהיי מעוניינת להכיר אותי .

עינת

New member
גילגי

יש בך המון רגישות ורגשנות מה שלעיתים מרתיע בתחילת קשר.אתה ישר מאוד וישיר. הרפה מהלחץ,תמצא את האחת כאשר תגיע העת.בשלב זה עדיין איני רואה אותך נכנס לשלב של מחוייבות ונשואין,זה יקח עוד מספר שנים. עד אז אני ממליצה לך להפסיק לבקר את עצמך כל כך הרבה ולהבין כי אינך צריך להיות מושלם (וגם זוגתך לא).זו תקופה של התקדמות הנשמה שאחריה תגיע הזוגיות. שינוי שם גם הוא יכול לעזור לך לקבל קצת יותר פרופורציה על הדברים ולפעול יותר בהגיון. בהצלחה.

למעלה