אהבה...

אהבה...

רואה אותך בכל צעד..... צורבת בנפשי,דומעת ממחשבות לקראת עתיד לא ידוע. אל תוך לילה מנוקד בכוכבים את פורשת שתיקה מעיקה. עומדת וממתינה להיכנס בסבלנות אין קץ,לא לוחצת לא דורשת. גם כשעוקפים אותך לא מתלוננת. רואה את הכאב בעינייך כשאת צועדת לבד.כאב מתון מעמיק. איך זה עדיין מגששת אחרייך כעיוורת??? בין שיחים דוקרניים השורטים את גופי ומקהים את חיי המלאים לעייפה. מלאה בשאיפה וחלום. מושיטה ידיי קדימה,בתפילה אילמת,מבקשת את ההצלחה והטוב אותך מלאה בשלווה. לעיתים מריחה אותך ניחוח של אביב מתוק מלא בהילה נראית לא נראית. ארומה מלאה בתערובת פרחים בשיא צמיחתם. רסיסים של ריח ממכר. מדוע עוד חושבת עלייך בלי הפסקה??? מתמכרת לרסיסי מחשבות שנמוגים עם קרני שמש ראשונות, בכל אשר אלך את מציתה אותי בראותי את החיבוק האוהב והמבט המתאהב בין שניים. אין הגיון שיוכל לך... ומדוע זה למרות הכול עדיין מפחדת ממך??? מהלב שיפעם בחוזקה לנוכח מראה אהוב,לב הולם למולו... מסחרור הרגש,מההרמוניה של השלווה עם פעימה מרטיטה. כה פוחדת מאותו החיבוק מאותו המבט, הסבירי לי איך זה שעדיין מפחדת ממך??? ואט אט מנסה למחות כל זכר לאידיליה רגעית... איך שלמרות הפחד ממך אני רוצה אותך, אהבה.

כמו עלה

New member
מרגש מאוד וחזק ביותר!!!

היא מלטפת אותך כל הזמן ואוהבת אותך בכל רגע. תני לה מקום בלי פחד, קודם בתוכך, כלפי עצמך, אל הלב הקטן והרוטט ותראי איך פתאום בהפתעה יגיע לב שירגיש את ליבך.... כותבת לך ולעצמי.... ימים טובים וחג אהבה שמח באמת!!!!

למעלה