אהבה

איל באש

New member
אהבה ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif

שבת שלום לכולם. הנה לפניכם סיפור אהבה לשבת. אחרי הצהריים קייצי אחד אני שומע דפיקה בדלת, "מי שם" שאלתי, ולא היתה תשובה, ניגשתי ופתחתי את הדלת חושב לעצמי מי זה כבר יכול להיות , בפתח עמדה אהבה ,היא אמרה שנורא צמאה ושאלה אם אפשר להכנס ולשתות קצת מיים .וודאי, עניתי לה וניגשתי למזוג כוס מיים צוננים. אפשר לשבת שאלה אהבה בעדינות? כן כן אני עונה לה, ומתישב בסמוך אליה, מביט בה בהשתוממות מה. עייפתי מהדרך היא אומרת לי, הרבה זמן אני מחפשת.... ולא ממש מצאתי עד היום.... מה את מחפשת שאלתי? או זו שאלה יפה מאוד היא עונה לי בחיוך גדול. אני מחפשת את הלב שיוכל להכיל אותי, אמרו לי שיש לב אחד כזה ושהוא נמצא בכדור הארץ, אבל לא אמרו יותר, ואני לתומי חשבתי שהכדור ארץ הזה זה מקום ברור בו פשוט נמצא הלב שלי ו... זה לא כך... ואיך תדעי שהלב הוא שלך? יש פה המון לבבות . אני לא אצטרך לדעת , אני פשוט אתחבר אליו בטבעיות כזו... ברגע שאמרה את המשפט הזה חשתי מוזר, צמרמורת עברה בי , ומר פחד החל לקנן בי. אולי היא מנסה לרמוז לי משהו, חשבתי לעצמי, אולי ... רגע אני לא ממש מוכן לאהבה עכשיו, זה מסוכן "אהבה הורגת", עובדה כבר הרגו אותי, ופצעו אותי בשם האהבה, זה מפחיד, לא לא אני לא רוצה!! ואז המשיכה אהבה והוסיפה יש לי הרגשה שאני מאוד קרובה ללב שלי... ואני בבת אחת מתרומם מהספה ומתחיל להתעסק בלסדר את הבית , ככה כאילו לא נכנסה אהבה בדלת ביתי, כאילו כדי להעביר את הזמן עד שזו תלך... למרות הפחדים והמחשבות היתה לי הרגשה אחרת , קסם לי רעיון האהבה והלב, והיכן שהוא רציתי לנסות . שאלתי את האהבה מדוע אהבה כואבת מאכזבת משקרת וקשה? היא ענתה לי שהכל בשל הפירוש שלנו כבני אדם את מושג האהבה הכל בשל תבניות המחשבה האמונות והצפיות שיש לנו מאהבה הכל בשל הפחד שלנו לאבד את עצמנו באהבה, כי אהבה בפנטזיות איננה אהבה בכאן ועכשיו, ויש לנו נטייה להמשיך להחזיק בפנטזיות שלנו ולא להיות מסוגלים להתחבר למציאות העכשווית, אהבה היא תדר קוסמי אדיר שקיים בהכל ובני האדם הפכו אותו להגדרה. אז מה שלא עונה להגדרה לא אהבה. הרהרתי בדברייה כי חשתי שנכונים הם, זה נגע בי, יכולתי להזכר באהבות שהיו לי ורק בכאב, יכולתי להזכר בלב הפצוע ולראות איך אני מסיק מסקנות המרחיקות אותי מאהבה עוד ועוד... והנה עכשיו נראה לי שיש לי הזדמנות גדולה , הרי היא כבר כאן אז מה אומר לה ללכת... היא באה כל הדרך עד אלי .... התרגשתי ודמעות החלו לזלוג מעיניי, חשתי כמיהה עצומה לאהבה, החלטתי להתמודד עם הכל ולבחור באהבה, אולי היא יכולה להתחבר ללב שלי? אולי זו האהבה שמחפשת אותי? חזרתי לשבת ליד האהבה ואמרתי לה "אני מוכן לקבל אותך " וזו במקום לענות לי, פשוט הפכה לכדור אור ורוד וזורח שהחל להתקרב לליבי, המון פחד והמון זכרונות עברו בי בחטף, כדור האור הזה פשוט נכנס לליבי, בפשטות וטבעיות , חשתי התפשטות של שלווה שמחה ואהבה בלב ובכל הגוף, כמה שהתגעגתי אלייך אהבה אמרתי, ויכולתי לשמוע אותה אומרת באנחת רווחה גם אני.

souloo

New member
אהבה

אייל, סיפור מקסים ומיוחד במינו. התחברתי מאוד למסרים בסיפור, אך אני רוצה לשתף את כולכם שהבחירה בחיים של אהבה כרוכה בקשיים ובהתמודדויות לא פשוטות. התמודדויות הנוגעות במעמקי הנשמה וקשיים הקשורים לתבניות המקובעות שאיתן התחנכנו. לאחר שהארת לי כמה נקודות על אהבה (בערך לפני שבוע) חשבתי על הדברים וניסיתי להבין מה הפחדים הסמויים שיש לי. הבנתי שאני פוחדת להפגע, פוחדת להקשר כדי לא להפגע. קיימתי עם עצמי דיאלוג פנימי והבנתי שאין מה לחשוש עדיף לאהוב, מאשר לחיות עם הפחד. צריך להתמודד ולקבל כל דבר ומה שיהיה יהיה. בזמן האחרון אני מרגישה שמתמלאת בי אהבה גדולה אני מרגישה ממש ב - HIGH ויום למחרת אני יכולה להרגיש ב - DOWN , אני מנסה להבין מה קורה לי, אני חושבת שאני עוברת תהליכים של שינוי. גב' אהבה לא מגיעה לליבי כל יום, הייתי רוצה שתהיה אצלי תמיד!! אשמח אם תוכל לכתוב לי מהידע שלך על תהליך זה, אוהבת יפעת.

ד ס ו ש

New member
אייל.. הסיפור מרגש!

וברשותך הוא נכנס למחברת השירים והסיפורים שלי.. (רק סיפורים נבחרים מגיעים למקום כזה..) שיהיה לך סופ"ש מקסים..

pepsi2

New member
אהבה לא חייבת להפחיד היא נפלאה

לא כל האבהות מאכזבות וקשות. יש לי המון אהבה בחיים כי מצאתי את האהבה שלי בתוכי, אני שלמה ומסוגלת לתת, לאהוב את בן הזוג שלי, את הבת שלי ואפילו את הכלב שלי- כי אני אוהבת לתת. כשאתה נותן לזולת שלא מתוך אנוכיות אתה מקבל המון. תתחילו אתם לעשןת, לתת לא בשביל לקבל, ותראו איך האור והאהבה מתמגנטים אליכם.

../images/Emo23.gifסיפור יפהפה ומרגש..../images/Emo39.gif

אנו,כולנו, נבראנו לאהבה.. אי אפשר להתחמק ממנה,,, וכבר נאמר כי להתחמק מאהבה זו אבידה אינסופית שאין לה פיצוי... כל יפי היקום ומנעמיו שזורים באהבה.... קבל את האהבה,שמח בה, חופשי מכל פחד!
מדברי פרנק טבטס: "חיים בלי אהבה בתוכם, הם כערימת אפר על אח נטושה כשהאש מתה,הצחוק דומם,והאור מכובה."

איל באש

New member
תודה לכולם על התגובות ../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif../images/Emo140.gif

שבוע נפלא

למעלה