אהבה

דידוש

New member
אהבה ../images/Emo23.gif ../images/Emo14.gif

היי יאיר אני עדי ואני בת 16.5 מזל סרטן (10.7)ויש לי שאלה: לפני כמה זמן התחיל לי קשר עם מישהו שהכרתי מכפר סבא אבל אני לא יודעת לאן הקשר הזה מוביל. נכוותי מאהבה בצורה מאוד מכאיבה לפני בערך חצי שנה ומאז אני סקפטית בל מה שקשור אליה למרות שאני טיפוס שמאוד אוהב לאהוב ולהיות אהובה.אתה לא מתאר לעצמך כמה אני אשמח אם תגיד לי אם יש אהבה או קשר בחיים שלי בקרוב והאם זה יצא לטובה. עוד דבר: אחותי נכנסה להריון טבעי אחרי המון טיפולי הפרייה שלא הצליחו. האם הכל יילך בסדר עם ההריון הזה? מקווה שתוכל לענות לי על השאלות... לב שבור.

epitaph

New member
פששש...

הרבה דימיון יש ביננו (חוץ מהעובדה שאני בן ואת בת)...

אה, לאמור.. ../images/Emo23.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo25.gif

ובכן יקירתי, אני מבין שאת כבר סקפטית לגבי אהבה בגילך המופלג הלא הוא שש עשרה וחצי, וכמובן שאין לי ממש מה לחדש לך : נראה שאת באמת יודעת הכל, או לפחות את כל מה שצריך לדעת לגבי אהבה. אבל מהמקום הזה, את בטח גם יודעת שמה שחזק באהבה, זה שאף פעם לא יודעים בדיוק מתי היא מגיעה, ואיך, ובעיקר - עם מי.. זה מה שיפה בה, וזה הקסם שלה. ומה שהכי יפה, זה שהיא מופיעה בהפתעה עצומה, ואז זה שיא הכיף לפגוש אותה, נכון ? אז.. בואי ניתן לה להגיע כמו שהיא, חמודה, יפה, מקסימה ומדהימה, ובעיקר - מפתיעה... אז נרים כוסית לחיי הקשר מכפר סבא, ולחיי כל הקשרים שבדרך שעוד יבואו ויפתיעו גם אותך, סקפטית קטנה בת שבעים ומשהו שכבר ראתה ושמעה את הכל, ולחיי הילד שיפתיע גם את אחותך וסוף סוף יסכים להגיע בהריון טבעי כמו שתינוק בעצם צריך.. אז לחיי כל האהבות שיפתיעו, וכל התינוקות שיווצרו מהן, וכל האמהות המאושרות והילדות המתוקות - לחיים, ו.. עוד קצת סבלנות..

למעלה