אהבה שנעלמה

V e l v e t D r

New member
אז זהו

שאני ניסיתי ושאלתי עשרות פעמים האם זה בגללי ? האם זה משהו שאני עשיתי? אז היא ענתה שלא ולא אלא זה היא רק היא, מה שלא ציינתי זה שהיא בקופה האחרונה החלה לצאת לרקוד סלסה ושם היא הכירה מישהו , והבן כלב הזה ככל הנראה סובב אותה לצד שלו

יש כאלה שיודעים לנחש לבד...

ראי תגובה קודמת שלי...

King of falaka1

New member
ומה לגבי הילדים היא בכלל חושבת אליהם

תנסה למצוא את הבן כלב הזה שהיא יוצאת איתו ותבהיר לו שיש לכם ילדים חבל שהיא לא איכפת לה מהם

V e l v e t D r

New member
הילדים

אכפת לה מהם כמובן אבל הגענו להסכמה כרגע בע״פ שאחרי כל הליך הפרוד ייסתים אני אוכל לראותם מתי שאחפוץ

שילה1

New member
אתה תמים...הוא לא בן כלב,ולא סובב אותה

ולא כלום.
אם בכלל היה או יש ביניהם משהו,זו היא שהיתה פתוחה לקלוט תקשורת של "מחפש" ממנו,כי היא היתה או עודנה באותו מצב.
וסמוך על כך שעשתה זאת,אם בכלל,מתוך בחירה חופשית ובהסכמה.
בקיצור-אשתך כבר לא בענין איתך ושלך,ומוטב שתשקול איך להתגרש בדרך מכובדת,קצרה,לא יקרה,ושתשמר ערוץ ץתיקשורת ביניכם.(יש ילדים.זה חשוב!)

Aski7

New member
בגדת בה

אי פעם?
היא יודעת מזה?

היא כבר החליטה לכן מה שלא תשאל ואיך שלא תתאמץ לא שווה לה לטרוח ולהסביר איפה היית לא בסדר.
הזמן לזה כבר עבר. ולא ירדת בתחנה הנכונה.

V e l v e t D r

New member
האמת

כן מעדתי גם אני לפני עשור, ודיברנו על זה ימים ולילות והכיתי על חטא בעניין עד היום בעצם, לקח זמן לרכוש אז את האמון ביננו חזרה אבל זה הצליח, גם הפעם שזה מהצד שלה אני למדתי לסלוח כי בשורה תחתונה כולנו בני אדם, אבל מסתבר שמבחינתה יש דברים שהם מעבר לאותן מעידות שלי ושלה. עניין הרגש ! מבחינתה זה עניין הרגש שתם וקשה לי לכתוב את המילים האלה אבל אני מרגיש שליבה פשוט נאטם כלפי.

נו

מצחיק אתה. רצחת את זה במו ידייך. ועכשיו אין מנוס מלשלם את שכר לימוד.
אם זה מנחם אותך, היא כנראה אהבה אותך עמוק ואמיתי וחזק אם הצלחת להרוג את זה לגמרי.
כי כשלא אוהבים עד העצם, הרבה יותר קל להבריא, 'לסלוח', קרי למרוח ולהחליק את הגלולה המרה בגרון.
הבן כלב הוא כלום. הוא תירוץ של האגו שלך להפוך אותה שוב לאיזו פתייה נגררת שגבר מסובב לפי רצונו.
אין לך גם על מה לסלוח לה. אתה לא נמצא שם רגשית באותו הלבל איתה. ולא בטוח, לפי הלך הרוח של כל הפוסט הזה שאתה בכלל נמצא רגשית, או אי פעם היית. הוא אקמול לבור הרגשי שפערת בה לפני שנים.

V e l v e t D r

New member
את באה לומר

שכל השנים האלה מאז אותו מקרה היא שמרה בבטן והחליטה להוציא את זה עכשיו?
מזה נקמה?

זו לא נקמה

זו הזנה רגשית של החוסרים מבית, הרצון לחוות את התחושה שהיא אישה מושכת ונחשקת <להבדיל מחור זמין עם חוזה חכירה 'נצחי'>, והפרידה היא חוסר השלמה עם החיים בהוספיס גרשי בתוך מצב מפוצל והלא נורמלי הזה.
הוא לא בהכרח יהיה שם אחריך, אבל הוא סמפטום לכך שאתה כבן זוג כשלת כשלון חרוץ.

אייבורי

New member
תסלח לי כבודה

הרצון להרגיש מושכת מובן

אבל בשביל זה צריך גם להיות קצת מושכת ואטרקטיבית

מסכימה עם כבודו

וכנראה שהיא אכן כזו, בעיני הבן כלב ההוא מהסלסה, שלא רואה אותה כרוחצת כלים ומנגבת נזלת אלא כרקמה אנושית משתוקקת וחיה.

V e l v e t D r

New member
סליחה

ומי אמר כאן שאני נותן לה להרגיש כאחת רוחצת כלים ומנגבת נזלת ממש לא נכון להפך אני הוא זה שבמקרה המדובר מבצע את מה שציינת אך ורק אני!!!

ביננו

לא אמרת הרבה, אם בכלל. אבל אם היריות בחשכה שלי פוגעות במטרה כנראה שיש בדברים בגו, וכדאי לעשות <אם אתה מסוגל לזה כמובן> חשבון נפש.

V e l v e t D r

New member
אין לי מושג מה את רוצה

מה את מתכוונת באמת?
מודה ומתוודה מאוד נאיבי בעניין אך מוכן ללמוד

למעלה