אהבה - שנאה - קנאה

אהבה - שנאה - קנאה

מה מכל אלה , בעיקר, מלווה אתכם ביחסים עם הגרוש / גרושה ? איך מסווים רגשות שליליים ?

יערית

New member
כלום

כלום זה גם רגש ? מיותר לבזבז רגש- מקסימום כשהוא מנפח לי את הוריד במצח אני מתעצבנת לא מעבר לזה. אם את אוהבת את עצמך מספיק, תדעי איך להסוות אותם, רגשות שליליים הם מדללי אנרגיות הגדולים שיש, מה גם זה הופך אותנו לאנשים "קטנים".

האמת

כבוד פשוט כבוד לאבא של הבן שלי אין שום רגשות שליליים, גם לא היו מעולם אחרי שהחבילה התפרקה כל אחד נמצא במקום טוב יותר, לחלוטין.

שרשירית

New member
אנחנו מזמן כבר מאחורי כל אלה.

את תראי שעם הזמן גם אצלך זה יעבור. בהצלחה.

בעדינות

ובמינימום פגיעה עד כמה שניתן פשוט להציג את האמת מבחינתך אומרים שהאמת מנצחת בסופו של דבר :)

ismeralda100

New member
מצטרפת לתשובה של יערית.

וגם ככה אין יחסים עם הגרוש, בשביל מה? אתמול אמא שלי אמרה שהיא בעיקר מרגישה רחמים עליו, וגם אני.

קשר עם הגרוש

חייב להיות רק אם יש ילדים משותפים. או נכסים משותפים. כשיש ילדים משותפים היחסים נמשכים לנצח.... בכל מקרה אחר, כמובן שהקשר יכול להתנתק לגמרי.

Rtitan

New member
אכפתיות, תודה, עצב שכך זה הסתיים.

הגרושה שלי היא אישה שמאד אהבתי, ואישה שאיתה בניתי בית ומחה והבאתי שני ילדים לעולם. מאד איכפת לי ממנה שיהיה לה טוב... אני מודה לה על שני ילדים מדהימים, על האימהות שלה, ו... על כך שהתגרשה ממני... קשה להאמין כמה טוב הגירושין הללו עשו לי למרות שאז חשבתי שסוף העולם הגיע. ויחד עם זה... הייתי מעדיף שזה יסתיים אחרת - בגירושין אחרי שניסינו לתקן ולא בבגידה עם גבר אחר.

גם

אני מאמינה שהגירושים שלנו עשו לשנינו טוב בדיוק באותה מידה. לשמחתי, לא היו בגידות ברקע, והצלחנו להתנתק בקשר חיובי. עכשיו קצת יותר קשה.....

אם ילדיי

מאחל לה רק טוב. עוזר או מנסה לעזור לה בדברים שהיא מבקשת. זהו... ללא רגשות, בטח לא אחד מהשלושה שציינת.

את כולם

כבר עברתי, אהבה היתה אח"כ כעס, אח"כ שנאה, קנאה אף פעם לא היתה, בוודאי שלא בצורה משמעותית פשוט כי אני לא טיפוס קנאי (אולי בקטנה)
היום אין רגשות כלל, בכל זאת אם ילדי מאחל לה רק בריאות והצלחה (הצלחה שלה זוהי הצלחה של ילדי)

כלום

כמו שכבר נאמר פה פשוט כלום...לא שווה את המאמץ לחשוב עליו בכלל, הדבר היחיד שיצא ממנו טוב אלו הילדים
מעבר לכך לא מעניין... ולא אין לי רגשות ולא כעסים רגשות וכעסים כאלו ואחרים שמורים לאנשים שאני אוהבת וחשובים לי... שירן.

למעלה