אהבה של פעם בחיים

rona lee

New member
אהבה של פעם בחיים

אחרי 5 שנות בדידות לאחר גרושין לא קלים מצאתי אהבה אהבה שתפסה אותי לא מוכנה הכרתי בחור שהתאהב בי.בי,זו שלא ידעה אהבה אמיתית מעולם. הרגשתי בעננים ואז אמש הוא הודיע לי לפתע שזהו. נגמר. הרגשתי כבובת ניסויים במבחני ריסוק. ישבתי כל הלילה וחשבתי, חשבתי שהסקס ביננו היה מדהים, הייתי מעונגת ומסופקת כפי שלא ההיתי מעולם. הרגשתי יפה ונחשקת כי הוא דאג להגיד לי יום יום כמה אני כזו. חשתי נאהבת כי לא היה יום שהוא לא אמר לי כמה אוהב הוא. הרגשתי מחוזרת כי חרי חצי שנה שהיינו יחד הוא דאג לחזר ולהפתיע במתנות. ואני, אני מה? מיד אחרי הסקס המדהים והסיפוק הענק האצתי בו שיבוא על סיפקו. לא הראתי לו אהבה למרות שאני עדיין אוהבת אותו. הוכחתי אותו וגערתי בו על כל שטות בזמן שהוא נתן לי להרגיש מיליון דולר. אז מה הפלא שנגמר??? אחיותיי, התעוררו והראו אהבה. אני איבדתי אהבה של פעם בחיים.אל תתנו שזה יחקרה גם לכן

רק רגש

New member
חבל חבל שרק כשזה אבוד

יודעים שזה היה צריך להיות אחרת. אולי כדאי שתנסי להחזירו, תגידי לו את מה שכתבת כאן אולי השמש עוד תזרח.

אחיותי תתעוררו

זה מצחיק קצת (בלי לפגוע חלילה בכאב שלך). את טעית, שגית. את מצטערת ואת באה ואומרת אחיותי תפסיקו לנהוג כך... :))) )

../images/Emo41.gifמתוקה את תחווה עוד אהבה../images/Emo23.gif...

פשוט זו שחלפה היתה עבורך ללמידה לדעת להבחין בהתנהגותך - ולשנות את דפוסי התנהגותך לדעת להעריך את הנתינה - ולדעת לקבל אותה כי מגיע לך לדעת להעריך ולקבל את עצמך - ולהעניק גם לאחר שום דבר לא מקרה, רק את יודעת מה המערכת הזאת האירה לך אל תניחי את הסימנים בצד תעבדי עליהם, אחרת תמצאי שוב את עצמך מאבדת עוד בכיר ליבך... עבודה נעימה ובהצלחה

למעלה